u spanilky jsem se bal, ze to uz proste bude prilis velkej masakr tolik aut, ale nakonec se to zvladlo na 1
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BIG BMW - den poté
co to kecas ????? kdyz sme po tobe chteli maso s rendisem tak si rek ze ne a odjel si s nim na spanilku asi aby se taky podivalo po krajineglobusman píše:Také děkuji všem klubákům, kteří si přišli na krkovičku - věřím, že někteří se na maso dlouho nepodívajíŠkoda, že vás nepřišlo víc...
-
Tweetyna
- Kontaktovat uživatele:
luxusní srazík, díky moc. A spanilka byla naprosto dokonalá, akorát co se tam proboha stalo s tim autem na stráni?? To jako koukal co se děje a sjel nebo co?
a jak hodně blbě to dostala ta krásná tříca co se tak ťukla s těma nebaworákama?
Nicméně myslím že při tak velkym množštví aut to celé dopadlo parádně
Nicméně myslím že při tak velkym množštví aut to celé dopadlo parádně
-
Rendis
- Klubové ID: 286
co to kecas ????? kdyz sme po tobe chteli maso s rendisem tak si rek ze ne a odjel si s nim na spanilku asi aby se taky podivalo po krajineKAMIL740 píše:globusman píše:Také děkuji všem klubákům, kteří si přišli na krkovičku - věřím, že někteří se na maso dlouho nepodívajíŠkoda, že vás nepřišlo víc...
přesně tak... sežrali i zaplatili by jsme.
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
Tak to teda napíšu sem, ať vysvětlím, proč jsem zrovna v sobotu mezi 17:30 a 19:00 negriloval. Můj spolupracovník a velký pomocník MarunaM (bez něj by nebyl ani gril, ani stůl, ani klubovej stan...) zrovna odpočíval, takže bych musel grilovat já.Rendis píše:přesně tak... sežrali i zaplatili by jsme.KAMIL740 píše:co to kecas ????? kdyz sme po tobe chteli maso s rendisem tak si rek ze ne a odjel si s nim na spanilku asi aby se taky podivalo po krajineglobusman píše:Také děkuji všem klubákům, kteří si přišli na krkovičku - věřím, že někteří se na maso dlouho nepodívajíŠkoda, že vás nepřišlo víc...
![]()
![]()
my by sme jeste nejaky urco sezrali aby sme meli plne briska
A proč jsem negriloval? Protože to už bych z toho bigu vůbec nic neměl... celou pátečněsobotní noc jsem prostál u grilu (asi do tří hodin ráno) v sobotu jsem od půl deváté do pěti stál na stánku s kosmetikou, takže jsem se nedostal ani na sprinty, ani na RZ, tak jsem si chtěl udělat radost aspoň jednou jedinou věcí - spanilkou. A od konce spanilky jsem zase zhruba do jedné hodiny griloval a v neděli jsem zase od osmi od rána až skoro do dvanácti griloval. Celkem jsem tedy progriloval cca 18 hodin z těch čtyřiceti dvou, co jsem tam byl... Samozřejmě, že nejlepší by bylo, kdybych griloval nonstop, aby bylo maso k dispozici kdykoliv, když někdo dostane hlad, nebo chuť. Ale takovej blázen fakt nejsem...
- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys došel i ke klubovému stanu, tak bys našel... Viz příspěvek výše...patriot píše:Já žádnou krkovičku nenašel, viděl jsem tě jen prodávat nějaké leštidlaglobusman píše: Také děkuji všem klubákům, kteří si přišli na krkovičku - věřím, že někteří se na maso dlouho nepodívajíŠkoda, že vás nepřišlo víc...
![]()
Žral jsem tam nějakou prasečí prdel za 50 kč/10dkg, móóc chutné
-
plysakmartin
- Klubové ID: 1651