Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW - den poté

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
pazda
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od pazda »

taky diky za super sraz.. byla to parada.
u spanilky jsem se bal, ze to uz proste bude prilis velkej masakr tolik aut, ale nakonec se to zvladlo na 1 :-)
netopier
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od netopier »

Tiez dakujem DCmu za super organizaciu. Splnilo to vsetky moje ocakavania. Prvy zraz, z ktoreho som odchadzal naprosto spokojny!
Dakujem.
globusman
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od globusman »

A jsem doma. Moravská flotila úspěšně dorazila. Děkuji organizátorům, bylo to super... Také děkuji všem klubákům, kteří si přišli na krkovičku - věřím, že někteří se na maso dlouho nepodívají :-) Škoda, že vás nepřišlo víc...
CESi125
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od CESi125 »

taky se musím připojit s gratulací za skvěle zvládnutou organizaci.Byla to fakt super akce a doufám že příští rok přijedu svým mazlikem a né že bude stát jako letos na zvedáku :D
To Globusman: maso bylo výborný a obdivuju tě že si u toho vydržel i v tom pekelným vedru :palec:
sejcek

#45 Příspěvek od sejcek »

Velké díky organizátorům za skvělou práci, spanilka úžasná a díky pánu bohu že nás letos neskropil. Bylo to bomba. Díky, díky, díky
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
Petr_

#46 Příspěvek od Petr_ »

jestli se nepletu tak ucast okolo 680 aut a na spanilku tusim pres 300..=)..
KAMIL740

#47 Příspěvek od KAMIL740 »

globusman píše:Také děkuji všem klubákům, kteří si přišli na krkovičku - věřím, že někteří se na maso dlouho nepodívají :-) Škoda, že vás nepřišlo víc...

co to kecas ????? kdyz sme po tobe chteli maso s rendisem tak si rek ze ne a odjel si s nim na spanilku asi aby se taky podivalo po krajine :D :D :D my by sme jeste nejaky urco sezrali aby sme meli plne briska :D
Tweetyna
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Tweetyna »

luxusní srazík, díky moc. A spanilka byla naprosto dokonalá, akorát co se tam proboha stalo s tim autem na stráni?? To jako koukal co se děje a sjel nebo co? :roll: a jak hodně blbě to dostala ta krásná tříca co se tak ťukla s těma nebaworákama? :(
Nicméně myslím že při tak velkym množštví aut to celé dopadlo parádně :)
Tehu

#49 Příspěvek od Tehu »

Byl jsem pritomen pouze na sobotni den, pak jsem musel zmizet :-(, ale super akce :potlesk:
Rendis

#50 Příspěvek od Rendis »

KAMIL740 píše:
globusman píše:Také děkuji všem klubákům, kteří si přišli na krkovičku - věřím, že někteří se na maso dlouho nepodívají :-) Škoda, že vás nepřišlo víc...

co to kecas ????? kdyz sme po tobe chteli maso s rendisem tak si rek ze ne a odjel si s nim na spanilku asi aby se taky podivalo po krajine :D :D :D my by sme jeste nejaky urco sezrali aby sme meli plne briska :D[/quote

přesně tak... sežrali i zaplatili by jsme.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
patriot
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od patriot »

Já žádnou krkovičku nenašel, viděl jsem tě jen prodávat nějaké leštidla :?

Žral jsem tam nějakou prasečí prdel za 50 kč/10dkg, móóc chutné :wink:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od globusman »

Rendis píše:
KAMIL740 píše:

co to kecas ????? kdyz sme po tobe chteli maso s rendisem tak si rek ze ne a odjel si s nim na spanilku asi aby se taky podivalo po krajine :D :D :D my by sme jeste nejaky urco sezrali aby sme meli plne briska :D

přesně tak... sežrali i zaplatili by jsme.

Tak to teda napíšu sem, ať vysvětlím, proč jsem zrovna v sobotu mezi 17:30 a 19:00 negriloval. Můj spolupracovník a velký pomocník MarunaM (bez něj by nebyl ani gril, ani stůl, ani klubovej stan...) zrovna odpočíval, takže bych musel grilovat já.

A proč jsem negriloval? Protože to už bych z toho bigu vůbec nic neměl... celou pátečněsobotní noc jsem prostál u grilu (asi do tří hodin ráno) v sobotu jsem od půl deváté do pěti stál na stánku s kosmetikou, takže jsem se nedostal ani na sprinty, ani na RZ, tak jsem si chtěl udělat radost aspoň jednou jedinou věcí - spanilkou. A od konce spanilky jsem zase zhruba do jedné hodiny griloval a v neděli jsem zase od osmi od rána až skoro do dvanácti griloval. Celkem jsem tedy progriloval cca 18 hodin z těch čtyřiceti dvou, co jsem tam byl... Samozřejmě, že nejlepší by bylo, kdybych griloval nonstop, aby bylo maso k dispozici kdykoliv, když někdo dostane hlad, nebo chuť. Ale takovej blázen fakt nejsem...
globusman
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od globusman »

patriot píše:

Já žádnou krkovičku nenašel, viděl jsem tě jen prodávat nějaké leštidla :?

Žral jsem tam nějakou prasečí prdel za 50 kč/10dkg, móóc chutné :wink:

Kdybys došel i ke klubovému stanu, tak bys našel... Viz příspěvek výše...
iSlavek

#54 Příspěvek od iSlavek »

byla to parádně strávená sobota a i malinká část neděle,Oraganizačně to bylo skvěle zvládnuté a fakt se mě to líbilo,a nepotkal jsem tam nikoho kdo vypadal že mu něco vadí:)
a spanilka byla absolutně nejlepší :D fakt skvělé
LN07

#55 Příspěvek od LN07 »

Máte někdo nějaké fotky či videa???
Nepustí mě to do sekce fotek, že prý nemám oprávnění... jak jej mohu získat???
globusman
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od globusman »

LN07 píše:Máte někdo nějaké fotky či videa???
Nepustí mě to do sekce fotek, že prý nemám oprávnění... jak jej mohu získat???

Staň se členem BMWklubu...
plysakmartin

#57 Příspěvek od plysakmartin »

Výborná akcička, počasí se vyvedlo, aut bylo ranec ! Jsem moc zvědavej na konečné číslo počtu aut.
VELKÉ DÍKY ORGANIZÁTORŮM za perfektní sraz ! :Poklona:
KeyJey

#58 Příspěvek od KeyJey »

hodně povedný, taky díky všem za super sraz. Škoda že jsem v sobotu musel odjet, příště zůstanu do neděle. Jen tu Pražskou kolonu musí příště vést někdo jinej, za tim trotlem už nejedu. :lol:
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Fotas »

DC-ko, co k tejto akcie dodat, velka poklona, no proste super. Duo Fotas je nesmierne rad, ze sme sa mohli zucastnit tejto velkolepej akcie. To mi Slovač, sme Vam priviezli to pekne pocasie ( 75%) i ked v malom mnozstve, ale predsa. Dakujeme a tesime sa na buduci rok :wink: :Poklona:
Thomas08
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Thomas08 »

Moniii píše:
Thomas08 píše:
shadou píše:má někdo info o skutečné účasti?

Nejsem si jistý ale něco mezi 300 - 400. Ale opravu nevím třeba mám jen blbý odhad

Mluvila jsem před odjezdem s DC a říkal že cca přes 600 aut, přesný počet ale v tu chvíli neměl :-))

Tak to vypadá, že jsem pil víc, než jsem měl :oops:
Odpovědět