Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
3. - 4. května - ADRENALIN SPRING ///MORDWEEKEND 2008
-
- Kontaktovat uživatele:
Pallas píše:angel_1 píše:NOOOO JA JDU DO TOHO![]()
KDE SE TO BUDE KONAT?? NECHCI TO TADY CELY CIST A CENA??
To jako nemůžeš přečíst ?:) Jsi něco víc abyjsme ti to museli číst ?![]()
![]()
Noo tak ja si to tady vsesicko prectu, omlouvam se ze jsem chtela rychle schrnuti, sorrac.
Taak jsem to cetla aaaaaaa tedy nevim ani kde ani za kolik, ani kdy, mam blbou praci,takze nemuzu rict 100pro jedu a skocu na to je brzy, ale anooo chtela bych a skocila bych, no a kde to je:-D???
angel_1 píše:Pallas píše:angel_1 píše:NOOOO JA JDU DO TOHO![]()
KDE SE TO BUDE KONAT?? NECHCI TO TADY CELY CIST A CENA??
To jako nemůžeš přečíst ?:) Jsi něco víc abyjsme ti to museli číst ?![]()
![]()
Noo tak ja si to tady vsesicko prectu, omlouvam se ze jsem chtela rychle schrnuti, sorrac.
Taak jsem to cetla aaaaaaa tedy nevim ani kde ani za kolik, ani kdy, mam blbou praci,takze nemuzu rict 100pro jedu a skocu na to je brzy, ale anooo chtela bych a skocila bych, no a kde to je:-D???
Omlouvam se, taky jen mě to trošku rozhořčilo

-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc
Ja jsem pospichala, byl tady kamos ale hned odjel, coz jsem nevedela, tak jsem to rychle zkoukla napsala a slaa, omlouvaaam seeeeeeee
Uz budu hodna.
noooo ja mam jen 12dni dovcu jak delam kratky dlouhy, takze to fakt netusim jak to bude, ale chciiii to vim, muzu ject i bez skoku, ze bych to pak kdyztak prekacovala po nekom:-) kdyby nejel trebas??
Pallas
Nic vic rozhodne nejsem, jedine vic vymatlana
Ja jsem pospichala, byl tady kamos ale hned odjel, coz jsem nevedela, tak jsem to rychle zkoukla napsala a slaa, omlouvaaam seeeeeeee

noooo ja mam jen 12dni dovcu jak delam kratky dlouhy, takze to fakt netusim jak to bude, ale chciiii to vim, muzu ject i bez skoku, ze bych to pak kdyztak prekacovala po nekom:-) kdyby nejel trebas??
Pallas
Nic vic rozhodne nejsem, jedine vic vymatlana

-