Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
3. - 4. května - ADRENALIN SPRING ///MORDWEEKEND 2008
-
- Kontaktovat uživatele:
Noo tak ja si to tady vsesicko prectu, omlouvam se ze jsem chtela rychle schrnuti, sorrac.Pallas píše:To jako nemůžeš přečíst ?:) Jsi něco víc abyjsme ti to museli číst ?angel_1 píše:NOOOO JA JDU DO TOHO![]()
KDE SE TO BUDE KONAT?? NECHCI TO TADY CELY CIST A CENA??
![]()
![]()
Taak jsem to cetla aaaaaaa tedy nevim ani kde ani za kolik, ani kdy, mam blbou praci,takze nemuzu rict 100pro jedu a skocu na to je brzy, ale anooo chtela bych a skocila bych, no a kde to je:-D???
angel_1 píše:Noo tak ja si to tady vsesicko prectu, omlouvam se ze jsem chtela rychle schrnuti, sorrac.Pallas píše:To jako nemůžeš přečíst ?:) Jsi něco víc abyjsme ti to museli číst ?angel_1 píše:NOOOO JA JDU DO TOHO![]()
KDE SE TO BUDE KONAT?? NECHCI TO TADY CELY CIST A CENA??
![]()
![]()
Taak jsem to cetla aaaaaaa tedy nevim ani kde ani za kolik, ani kdy, mam blbou praci,takze nemuzu rict 100pro jedu a skocu na to je brzy, ale anooo chtela bych a skocila bych, no a kde to je:-D???
Omlouvam se, taky jen mě to trošku rozhořčilo

-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc
Ja jsem pospichala, byl tady kamos ale hned odjel, coz jsem nevedela, tak jsem to rychle zkoukla napsala a slaa, omlouvaaam seeeeeeee
Uz budu hodna.
noooo ja mam jen 12dni dovcu jak delam kratky dlouhy, takze to fakt netusim jak to bude, ale chciiii to vim, muzu ject i bez skoku, ze bych to pak kdyztak prekacovala po nekom:-) kdyby nejel trebas??
Pallas
Nic vic rozhodne nejsem, jedine vic vymatlana
Ja jsem pospichala, byl tady kamos ale hned odjel, coz jsem nevedela, tak jsem to rychle zkoukla napsala a slaa, omlouvaaam seeeeeeee

noooo ja mam jen 12dni dovcu jak delam kratky dlouhy, takze to fakt netusim jak to bude, ale chciiii to vim, muzu ject i bez skoku, ze bych to pak kdyztak prekacovala po nekom:-) kdyby nejel trebas??
Pallas
Nic vic rozhodne nejsem, jedine vic vymatlana

-