Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Sraz

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
ondra_m
Klubové ID: 572

#41 Příspěvek od ondra_m »

Originál zaslal d.aemon

Hmmm, opravdu nevím, proč s tebou diskutovat :dunno: Přijet na sraz E36 s E30... honit se s 2,5l motorama se svým 3,5l a chlubit se, jak jseš rychlej a silnej... Fakt dobrý.
My hrozně rádi zabíjíme řidiče, zvláš? ty, co nemají E36. Když nesejmu cestou do práce aspoň jednoho chodce, nejsem ve svý kůži. :D :D To pak lítám Brno - Praha - Brno - Praha, dokud nesestřelím aspoň tři E30ky do škarpy :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:

:-) Mno jo no, já ti nebudu odporovat :-)

Já jsem tam primárně přijel porovnávat, což se jakš takš podařilo. A poznat lidi, ale překvapilo, mne, že někteří kteří se přes web projevují jako velci drsoni, byli na živo docela zakřiknutí pubescenti :cool:

S tím objemem, je to klasický jev(reakce), když bych brutálně vyhonil 2.0i tak budu "borec" a budu dávat i 2.5l, ale co z toho? Bude se mi to srát jak průjem atd...

Já jsem se taky výborně cejtil když místní snědí občané, mrkli na moje auto a se slovy hele vole žralock, mě odsoudili k záhubě :321:
d.aemon
Klubové ID: 1028

#42 Příspěvek od d.aemon »

Víš co, nech to bejt.
Originál zaslal ondra_m
...A poznat lidi, ale překvapilo, mne, že někteří kteří se přes web projevují jako velci drsoni, byli na živo docela zakřiknutí pubescenti :cool: ...

:eek: Jo? A kdo? Teď nějak nevím :dunno: :dunno: :dunno: Já tam žádnýho pubescenta nějak nepostřeh'. Napověz mi...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#43 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Tos nam to teda dal :D .. zakriknuti pubescenti? To ze s tebou nikdo moc nemluvil neznamena ze sme zakriknuti a pocitam ze ti bude hrube pod 30 .. teda alespon podle tvy vizaze a projevu tady bych to videl na mnohem min.
( Hold diskutovat vo tom jak malovat balakrylem pruhy na kapotu nebo jak vyndat co nejvic sedacek asi nebylo tema hodny takovejch looseru jako sme my. )

Sme fakt bezmezne radi zes nam tady popsal svoje pocity a rekl nam jak by sme meli jezdit. Vezmu si to k srdci a asi si vyndam sedadla a omezovac dam na 120km/h. Ses fakt asi nejlepsi, nejrychlejsi a nejmoudrejsi clovek co sem kdy videl. Bejt baba nebo buzna tak do tebe hned du.

V ucte LOPOLO
d.aemon

#44 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal LOPOLO
Tos nam to teda dal :D .. zakriknuti pubescenti? To ze s tebou nikdo moc nemluvil neznamena ze sme zakriknuti a pocitam ze ti bude hrube pod 30 .. teda alespon podle tvy vizaze a projevu tady bych to videl na mnohem min.
( Hold diskutovat vo tom jak malovat balakrylem pruhy na kapotu nebo jak vyndat co nejvic sedacek asi nebylo tema hodny takovejch looseru jako sme my. )

Sme fakt bezmezne radi zes nam tady popsal svoje pocity a rekl nam jak by sme meli jezdit. Vezmu si to k srdci a asi si vyndam sedadla a omezovac dam na 120km/h. Ses fakt asi nejlepsi, nejrychlejsi a nejmoudrejsi clovek co sem kdy videl. Bejt baba nebo buzna tak do tebe hned du.

V ucte LOPOLO

Ehm.. mnó... jakože jo. :super:
Fido
Klubové ID: 648

#45 Příspěvek od Fido »

Koukám, že nějak nemůžete vydejchat, že Vám to E30 ve většině případů nandala. Nějak jsem si nevšiml, že by se Ondra chlubil, prostě jenom jezdil a o to tam hlavně šlo.

A pokud jste nás tam nechtěli, tak jste nám to měli říct hned jak jsme tam přijeli. Mohli jste se ušetřit pár trapných momentů :-). Ale jaksi se nikdo neozval ...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#46 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

fido: kdyz se mrknes zpatky tak vsichni, ( aspon myslim) kdo se k tomu vyjadroval, uznal peknej vodpich a vykon jeho kary. Napadame jen ty moralisticky kecy, vzhel a me osobne se dotklo kdyz mi nejakej tricetikilovej floutek s mlikem na brade zacne rikat neco vo pubescentech. Me ste tam nevadili ani nahodou.
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal ondra_m

:-) Mno jo no, já ti nebudu odporovat :-)

Já jsem tam primárně přijel porovnávat, což se jakš takš podařilo. A poznat lidi, ale překvapilo, mne, že někteří kteří se přes web projevují jako velci drsoni, byli na živo docela zakřiknutí pubescenti :cool:

S tím objemem, je to klasický jev(reakce), když bych brutálně vyhonil 2.0i tak budu "borec" a budu dávat i 2.5l, ale co z toho? Bude se mi to srát jak průjem atd...

Já jsem se taky výborně cejtil když místní snědí občané, mrkli na moje auto a se slovy hele vole žralock, mě odsoudili k záhubě :321:

Obrázek Mno já nevím, můžeš bejt tak ňák konkrétní, jak je to s těma drsnoněma/jasoněma vs. web/realita?
Je faktem, žes na dragu s třiapůllitrem dostal na prdel vod troubodýzla. A co se týče zatáček, já nevím kdo z nás tady jezdil zásadně prdelí napřed. :nene:
Tak co ti kurva přelítlo přes čumák a kolik ti je, že moralizuješ ostatní za pár volovinek na dálnici? Notabene kdyžs u toho nebyl... :321:
Fido
Klubové ID: 648

#48 Příspěvek od Fido »

lopolo: ten příspěvěk mi připadal jako názor a ne jako nadávka. Spíš jako reakce na předešlý příspěvěk o machrování.

A moralizování? Jak se to vezme. Já osobně jezdím na dálnicích docela často kolem 200km/h, ale to jedu sám a nic okolo mě nerozptyluje. A to rozhodně není stejný jak 5 a víc letících Baworů a dělajících různý efektní efekty. Na videu to moc pěkně vypadá, ale to riziko je tam o HODNĚ větší než když takhle jede někdo single. A to je realita. A vaše věc je to do tý chvíle, než nějakého škodovkáře vyexpedujete mimo silnici.
ondra_m

#49 Příspěvek od ondra_m »

Jo, 95% z vás jsou v pohodě, až na toho pubescenta kterýho nechci jmenovat aby mě neproklínal :-))) Lopolo ani a.emon to není :-) A krom toho, němel jsem šanci ho moc poznat, takže je to můj subjektívní názor, který nemusí být pravdivý.

Netvrdím, že jsem nejstarší :-) Ale asi mám ty dědkovský názory :)

Mno nic jdu se zakopat :D
ondra_m

#50 Příspěvek od ondra_m »

Originál zaslal Shrek

Obrázek Mno já nevím, můžeš bejt tak ňák konkrétní, jak je to s těma drsnoněma/jasoněma vs. web/realita?
Je faktem, žes na dragu s třiapůllitrem dostal na prdel vod troubodýzla. A co se týče zatáček, já nevím kdo z nás tady jezdil zásadně prdelí napřed. :nene:
Tak co ti kurva přelítlo přes čumák a kolik ti je, že moralizuješ ostatní za pár volovinek na dálnici? Notabene kdyžs u toho nebyl... :321:

Možná nebyl možná byl, ale kousky na žluté plné jsem viděl a ta vaše rychlost byla dost výmluvná :-)

Ale já už nebudu moralizovat jak starej dědek :cool:
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal ondra_m
Takže když pak natrhnu prdel i majiteli M3ky tak zkřiví ksicht co ta stará popelnice dělá :)

BTW: Vzpoměl jsem si jak se smála celá jídelna když jsem vkročil a řekl jsem, že trapná E30 nakope prdel E36kám :-) Mno a stalo se.... :)

Jo tak prdel si můžeš natrhávat komu chceš, ale Robertovi :devil2: určitě ne... :cheche:

K tomu zbytku... no comment, kára ti jede sice dobře :super:, ale nauč se nejdříf startovat a řadit :shit:. Tolik asi k té vyzrálosti, kterou tady tak prudce kritizuješ. :fuckoff:
ondra_m

#52 Příspěvek od ondra_m »

Kdyby byla přesná časomíra nemám proti M3 šanci.

TurboKamna jsem fakt uznal :ucta: jedou fakt pěkně.
d.aemon

#53 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Fido
Koukám, že nějak nemůžete vydejchat, že Vám to E30 ve většině případů nandala. Nějak jsem si nevšiml, že by se Ondra chlubil, prostě jenom jezdil a o to tam hlavně šlo.

A pokud jste nás tam nechtěli, tak jste nám to měli říct hned jak jsme tam přijeli. Mohli jste se ušetřit pár trapných momentů :-). Ale jaksi se nikdo neozval ...

Nechápu tyhle kecy :dunno: Tady nikdo nic nerozdejchává. A že by se Ondra nechlubil?
Originál zaslal ondra_m
Budou, na stránkách výsledky sprintů ? :-) Já jsem zahlídl, jen první jízdu a to bylo trapný neb bych byl nejrychlejší :-)
Originál zaslal ondra_m
...Takže když pak natrhnu prdel i majiteli M3ky tak zkřiví ksicht co ta stará popelnice dělá :)

BTW: Vzpoměl jsem si jak se smála celá jídelna když jsem vkročil a řekl jsem, že trapná E30 nakope prdel E36kám :-) Mno a stalo se.... :)
Originál zaslal ondra_m
...Jestli chcete zamachrovat, jak to umíte, líp než já, tak si pronajměte okruh a můžem jezdit na čas a uvidíme
:fuckoff:

Víš, mě nevadí, když přijede někdo se silným motorem porovnat se s jinýma autama, ale musíš srovnávat srovnatelný. Když přijedete s motorem o litr objemnějším, než naše a pak mluvíte o trapných momentech, tak jste na palici. To můžu přijet s dvacet let starým Lambem a budu si honit triko jak jsem rychlej s tou svou "popelnicí".
Jako slušnej puboš mi teď přijde právě Ondra. Uvědomte si oba, že nám nevadí, že jste byli rychlejší, protože (asi na rozdíl od vás dvou) si uvědomujeme rozdíl ve výkonech našich motorů.

Motorově dobrý jak svině, hvízdnutí gum i na trojku, to jsem valil oči. Ale posádka? No comment. Pubescenti, co za pár šušňů koupili starou popelnici se silným motorem a teď si honí triko na normálních autech. Mrzí mě, že jsem to na vás nepoznal hned, ale až tady z těch keců na fóru.

Někdy je na škodu, když máme liberální přístup a necháme tady mluvit každýho. Ale svoboda projevu je svoboda projevu a má bohužel i tyhle stinné stránky.

E30 :super:, posádka :shit: :shit: :shit:
ondra_m

#54 Příspěvek od ondra_m »

Vždy? to říkám jdu se zahrabat :-)

Ono, je fakt blbý, že v textech všechno vyzní trochu jinak než to člověk myslí. Škoda.

Ale těší mě, že si mi pochválil mojí praci na E30ce.
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Béďa »

Originál zaslal Fido

Když já jedu někam na sraz, tak jedu hlavně za pohodovejma lidičkama (co maj krásný káry) a trochu se vyřádit a ne jen zamachrovat na sprint! Takže o chlubení pomlč..!!!

Nikde jsem nečetl, že by se konal sraz E36 + E30!!! (Ne, že by jste mi vadily)

Ondra_m: Z tvý E30tky bych bral leda ten motor. (jakože by to byla moje smrt, ale hrábnout na trojku :ucta: )

Jen názor!
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Béďa »

Originál zaslal d.aemon

Hi hi, promluvily spálené brzdy :D :D :D

Brzdy jsou OK! Brzdí to!!! Takže :321:
Počkej až Tě potkám v Brně...pane "jezdim na výpary"!! :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:
Schóva

#57 Příspěvek od Schóva »

Originál zaslal Kriznik
damy a panove ovsem to jste nevideli
kdyz tak ve 140 se paul a robert k sobe sjeli a PODALI si ruce :D

KURWA ta kamera me sere, jel jsem na prostredni care a mel jsem to jak na dlani ... VYBORNY :D

Drzela jsem kameru v ruce, protoze tou jizdou litala ze strany na stranu a podlahu si taky vyzkousela. To podani rukou:o: bylo tak rychle a necekane,ze jsem bohuzel nestihala. Ze zadni pozice dost DOBREEEE! :bigok: :potlesk: :bigok:
Milo

#58 Příspěvek od Milo »

ale 6ta 4valcova 1,8 se drzela statecne :) vid Milo? :)

Delal jsem co se dalo. Jinak akce byla naprosto super a dost me poznamenala. Jezdil jsem jako prase a spotreba za celej vikend vypada tak na 11 litr. Kdyz to srovna s deviti za ktery jezdim normalne, tak je to dost v pohode. Asi uz u tohodle stylu jizdy zustanu.

Nakonec nezbyva nez podekovat Paulovi-C za skvelou organizaci :ucta:
d.aemon

#59 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Milo
...Asi uz u tohodle stylu jizdy zustanu...

Jo jo, přesně tak. Taky mě to chytlo a ta spotřeba překvapila, takže tak jezdím pořád. Ale místní to moc nechápou :D :D :D
Kriznik

#60 Příspěvek od Kriznik »

(procital jsem vsechny prispevky a radsi nocoment, srovnavat jabka / hrusky je fakt usmevny)

na fotky nespechat... az ted jsem se nejak normalne dostal ke kompu a domu :) jinak jsem zase celej den v luftu...
Odpovědět