Originál zaslal d.aemon
Hmmm, opravdu nevím, proč s tebou diskutovat :dunno: Přijet na sraz E36 s E30... honit se s 2,5l motorama se svým 3,5l a chlubit se, jak jseš rychlej a silnej... Fakt dobrý.
My hrozně rádi zabíjíme řidiče, zvláš? ty, co nemají E36. Když nesejmu cestou do práce aspoň jednoho chodce, nejsem ve svý kůži. To pak lítám Brno - Praha - Brno - Praha, dokud nesestřelím aspoň tři E30ky do škarpy :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:
Mno jo no, já ti nebudu odporovat
Já jsem tam primárně přijel porovnávat, což se jakš takš podařilo. A poznat lidi, ale překvapilo, mne, že někteří kteří se přes web projevují jako velci drsoni, byli na živo docela zakřiknutí pubescenti
S tím objemem, je to klasický jev(reakce), když bych brutálně vyhonil 2.0i tak budu "borec" a budu dávat i 2.5l, ale co z toho? Bude se mi to srát jak průjem atd...
Já jsem se taky výborně cejtil když místní snědí občané, mrkli na moje auto a se slovy hele vole žralock, mě odsoudili k záhubě :321:
Originál zaslal ondra_m ...A poznat lidi, ale překvapilo, mne, že někteří kteří se přes web projevují jako velci drsoni, byli na živo docela zakřiknutí pubescenti ...
Jo? A kdo? Teď nějak nevím :dunno: :dunno: :dunno: Já tam žádnýho pubescenta nějak nepostřeh'. Napověz mi...
Tos nam to teda dal .. zakriknuti pubescenti? To ze s tebou nikdo moc nemluvil neznamena ze sme zakriknuti a pocitam ze ti bude hrube pod 30 .. teda alespon podle tvy vizaze a projevu tady bych to videl na mnohem min.
( Hold diskutovat vo tom jak malovat balakrylem pruhy na kapotu nebo jak vyndat co nejvic sedacek asi nebylo tema hodny takovejch looseru jako sme my. )
Sme fakt bezmezne radi zes nam tady popsal svoje pocity a rekl nam jak by sme meli jezdit. Vezmu si to k srdci a asi si vyndam sedadla a omezovac dam na 120km/h. Ses fakt asi nejlepsi, nejrychlejsi a nejmoudrejsi clovek co sem kdy videl. Bejt baba nebo buzna tak do tebe hned du.
Originál zaslal LOPOLO Tos nam to teda dal .. zakriknuti pubescenti? To ze s tebou nikdo moc nemluvil neznamena ze sme zakriknuti a pocitam ze ti bude hrube pod 30 .. teda alespon podle tvy vizaze a projevu tady bych to videl na mnohem min.
( Hold diskutovat vo tom jak malovat balakrylem pruhy na kapotu nebo jak vyndat co nejvic sedacek asi nebylo tema hodny takovejch looseru jako sme my. )
Sme fakt bezmezne radi zes nam tady popsal svoje pocity a rekl nam jak by sme meli jezdit. Vezmu si to k srdci a asi si vyndam sedadla a omezovac dam na 120km/h. Ses fakt asi nejlepsi, nejrychlejsi a nejmoudrejsi clovek co sem kdy videl. Bejt baba nebo buzna tak do tebe hned du.
Koukám, že nějak nemůžete vydejchat, že Vám to E30 ve většině případů nandala. Nějak jsem si nevšiml, že by se Ondra chlubil, prostě jenom jezdil a o to tam hlavně šlo.
A pokud jste nás tam nechtěli, tak jste nám to měli říct hned jak jsme tam přijeli. Mohli jste se ušetřit pár trapných momentů . Ale jaksi se nikdo neozval ...
fido: kdyz se mrknes zpatky tak vsichni, ( aspon myslim) kdo se k tomu vyjadroval, uznal peknej vodpich a vykon jeho kary. Napadame jen ty moralisticky kecy, vzhel a me osobne se dotklo kdyz mi nejakej tricetikilovej floutek s mlikem na brade zacne rikat neco vo pubescentech. Me ste tam nevadili ani nahodou.
Já jsem tam primárně přijel porovnávat, což se jakš takš podařilo. A poznat lidi, ale překvapilo, mne, že někteří kteří se přes web projevují jako velci drsoni, byli na živo docela zakřiknutí pubescenti
S tím objemem, je to klasický jev(reakce), když bych brutálně vyhonil 2.0i tak budu "borec" a budu dávat i 2.5l, ale co z toho? Bude se mi to srát jak průjem atd...
Já jsem se taky výborně cejtil když místní snědí občané, mrkli na moje auto a se slovy hele vole žralock, mě odsoudili k záhubě :321:
Mno já nevím, můžeš bejt tak ňák konkrétní, jak je to s těma drsnoněma/jasoněma vs. web/realita?
Je faktem, žes na dragu s třiapůllitrem dostal na prdel vod troubodýzla. A co se týče zatáček, já nevím kdo z nás tady jezdil zásadně prdelí napřed. :nene: Tak co ti kurva přelítlo přes čumák a kolik ti je, že moralizuješ ostatní za pár volovinek na dálnici? Notabene kdyžs u toho nebyl... :321:
lopolo: ten příspěvěk mi připadal jako názor a ne jako nadávka. Spíš jako reakce na předešlý příspěvěk o machrování.
A moralizování? Jak se to vezme. Já osobně jezdím na dálnicích docela často kolem 200km/h, ale to jedu sám a nic okolo mě nerozptyluje. A to rozhodně není stejný jak 5 a víc letících Baworů a dělajících různý efektní efekty. Na videu to moc pěkně vypadá, ale to riziko je tam o HODNĚ větší než když takhle jede někdo single. A to je realita. A vaše věc je to do tý chvíle, než nějakého škodovkáře vyexpedujete mimo silnici.
Jo, 95% z vás jsou v pohodě, až na toho pubescenta kterýho nechci jmenovat aby mě neproklínal )) Lopolo ani a.emon to není A krom toho, němel jsem šanci ho moc poznat, takže je to můj subjektívní názor, který nemusí být pravdivý.
Netvrdím, že jsem nejstarší Ale asi mám ty dědkovský názory
Originál zaslal Shrek Mno já nevím, můžeš bejt tak ňák konkrétní, jak je to s těma drsnoněma/jasoněma vs. web/realita?
Je faktem, žes na dragu s třiapůllitrem dostal na prdel vod troubodýzla. A co se týče zatáček, já nevím kdo z nás tady jezdil zásadně prdelí napřed. :nene: Tak co ti kurva přelítlo přes čumák a kolik ti je, že moralizuješ ostatní za pár volovinek na dálnici? Notabene kdyžs u toho nebyl... :321:
Možná nebyl možná byl, ale kousky na žluté plné jsem viděl a ta vaše rychlost byla dost výmluvná
Originál zaslal ondra_m Takže když pak natrhnu prdel i majiteli M3ky tak zkřiví ksicht co ta stará popelnice dělá
BTW: Vzpoměl jsem si jak se smála celá jídelna když jsem vkročil a řekl jsem, že trapná E30 nakope prdel E36kám Mno a stalo se....
Jo tak prdel si můžeš natrhávat komu chceš, ale Robertovi :devil2: určitě ne... :cheche:
K tomu zbytku... no comment, kára ti jede sice dobře :super:, ale nauč se nejdříf startovat a řadit . Tolik asi k té vyzrálosti, kterou tady tak prudce kritizuješ. :fuckoff:
Originál zaslal Fido Koukám, že nějak nemůžete vydejchat, že Vám to E30 ve většině případů nandala. Nějak jsem si nevšiml, že by se Ondra chlubil, prostě jenom jezdil a o to tam hlavně šlo.
A pokud jste nás tam nechtěli, tak jste nám to měli říct hned jak jsme tam přijeli. Mohli jste se ušetřit pár trapných momentů . Ale jaksi se nikdo neozval ...
Nechápu tyhle kecy :dunno: Tady nikdo nic nerozdejchává. A že by se Ondra nechlubil?
Originál zaslal ondra_m Budou, na stránkách výsledky sprintů ? Já jsem zahlídl, jen první jízdu a to bylo trapný neb bych byl nejrychlejší
Originál zaslal ondra_m ...Takže když pak natrhnu prdel i majiteli M3ky tak zkřiví ksicht co ta stará popelnice dělá
BTW: Vzpoměl jsem si jak se smála celá jídelna když jsem vkročil a řekl jsem, že trapná E30 nakope prdel E36kám Mno a stalo se....
Originál zaslal ondra_m ...Jestli chcete zamachrovat, jak to umíte, líp než já, tak si pronajměte okruh a můžem jezdit na čas a uvidíme
:fuckoff:
Víš, mě nevadí, když přijede někdo se silným motorem porovnat se s jinýma autama, ale musíš srovnávat srovnatelný. Když přijedete s motorem o litr objemnějším, než naše a pak mluvíte o trapných momentech, tak jste na palici. To můžu přijet s dvacet let starým Lambem a budu si honit triko jak jsem rychlej s tou svou "popelnicí".
Jako slušnej puboš mi teď přijde právě Ondra. Uvědomte si oba, že nám nevadí, že jste byli rychlejší, protože (asi na rozdíl od vás dvou) si uvědomujeme rozdíl ve výkonech našich motorů.
Motorově dobrý jak svině, hvízdnutí gum i na trojku, to jsem valil oči. Ale posádka? No comment. Pubescenti, co za pár šušňů koupili starou popelnici se silným motorem a teď si honí triko na normálních autech. Mrzí mě, že jsem to na vás nepoznal hned, ale až tady z těch keců na fóru.
Někdy je na škodu, když máme liberální přístup a necháme tady mluvit každýho. Ale svoboda projevu je svoboda projevu a má bohužel i tyhle stinné stránky.
Originál zaslal Fido Koukám, že nějak nemůžete vydejchat, že Vám to E30 ve většině případů nandala. Nějak jsem si nevšiml, že by se Ondra chlubil, prostě jenom jezdil a o to tam hlavně šlo.
Když já jedu někam na sraz, tak jedu hlavně za pohodovejma lidičkama (co maj krásný káry) a trochu se vyřádit a ne jen zamachrovat na sprint! Takže o chlubení pomlč..!!!
Nikde jsem nečetl, že by se konal sraz E36 + E30!!! (Ne, že by jste mi vadily)
Ondra_m: Z tvý E30tky bych bral leda ten motor. (jakože by to byla moje smrt, ale hrábnout na trojku :ucta: )
Originál zaslal Kriznik damy a panove ovsem to jste nevideli
kdyz tak ve 140 se paul a robert k sobe sjeli a PODALI si ruce
KURWA ta kamera me sere, jel jsem na prostredni care a mel jsem to jak na dlani ... VYBORNY
Drzela jsem kameru v ruce, protoze tou jizdou litala ze strany na stranu a podlahu si taky vyzkousela. To podani rukou bylo tak rychle a necekane,ze jsem bohuzel nestihala. Ze zadni pozice dost DOBREEEE! :bigok: :bigok:
Delal jsem co se dalo. Jinak akce byla naprosto super a dost me poznamenala. Jezdil jsem jako prase a spotreba za celej vikend vypada tak na 11 litr. Kdyz to srovna s deviti za ktery jezdim normalne, tak je to dost v pohode. Asi uz u tohodle stylu jizdy zustanu.
Nakonec nezbyva nez podekovat Paulovi-C za skvelou organizaci :ucta: