Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
cidlo opotrbeni oblozeni ?
-
- Klubové ID: 775
No neboj, ony ty cesty jsou všude stejný...
Čidlo jen tak nevypadne, je tam nacvaklý dobře. Pokud měníš desky rozumně (než se prodře čidlo), nemusíš ho ani kupovat, ale musí se vycvaknout opatrně.
Prostě zvedni auto a uvidíš...
Čidlo jen tak nevypadne, je tam nacvaklý dobře. Pokud měníš desky rozumně (než se prodře čidlo), nemusíš ho ani kupovat, ale musí se vycvaknout opatrně.
Prostě zvedni auto a uvidíš...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
- icecold
- Klubové ID: 3777
- Kontaktovat uživatele:
no tak jsem auto zvedal, čidlo není vypadlý, ale je fakt že zadní deska má cca jetě tak 3 mm plochy
takže OLÉ čekaj mě nový desky s čidlem
a dotaz: Když vyměním to čidlo tak chyba se mi smaže sama nebo budu muset něco udělát? 

e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
to ti sviti u 36 po vymene? kdyz to vymenis tak by melo byt jedno jestli si mel zapnuty klicek, kdyz das novy tak muze chvili taky svitit kontrolka chvili nechas zaplej klicek a melo by zhasnout, nebo skus odpojit baterku, a nejjednodusi je spojit dratky a uz nebude svitit nikdy, a jinak desky sem kolikrat sjel az na kov a taky se nic nestalo takze sjizdet co to de 

-
- Klubové ID: 1621
- Kontaktovat uživatele:
No 500m brzdné drahy při 90km/hod je vážně málo.mequi píše:A proto má tak krátkou brzdní dráhu.

Mně když se rozsvítila kontrolka, tak jsem jezdil ještě cca 1000km a ok. Vyměnil jsem je raději před cestou do Italie a ještě tam tak 1-2mm zustaly, je pravda že na jedný destičce jsem měl ještě přes 5mm (byl zarezlej pístek).
A jak se někdo ptal, zda je nutné koupit specialní destičky kvůli čidlu, tak neni, jak jsem koupil na brzdove-desticky.com a díra pro čidlo tam je. (ale nedoporučuji je, zajižděj sem je asi 2000 Km než přestali pískat a to jsem ješte na ty ceste sjiždel asi 2km kopec s klesáním snad 20%, dole sem měl fialový kotouče.

A taky doporučuji vyměnit brzdovou kapalinu.

-
- Kontaktovat uživatele:
je to asi kus od kusu . já to měnil včera. Zapnu zapalovaní do polohy 1 cca na 10s pak start. a kontrolka zhasla okamžitě.. čidlo z http://www.genei.cz