ty středy máš ve dveřích??? to se mi líbí já je mám u nohou, a ty vejšky u sloupku jsou taky bomba !!FreeTree píše:Já dám fotky až přijedu z práce.....![]()
Jinak aby si nikdo nemyslel, že když bude mít kapacitor, že se mu nevybije baterkaTen slouží k vyrovnávání napětí (aby neblikali světla, přístrojovka a podobně)
![]()
![]()
![]()
![]()
Instalace ještě není kompletně hotová, ale je udělaná tak, abych měl v kufru místo na kočárek, aby se dala bedna vyndat a aby nic nelákalo čórkaře.... viz repro schovaný za originál mřížkama, zesák a cap nad rezervou (je to na pantech, takže se to dá nadzvednout a může se vyndat rezerva...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Subwoofer
-
- Klubové ID: 1016
- Kontaktovat uživatele:
- FreeTree
No jasně, si dám na sloupek koaxiální repro, komponentní repro je nejlepší volba. A s tím kapacitorem (kondenzátorem) to hloupost není. Ukaž co máš v autě ty, já už se o autohifi zajímám 4 roky (člen autohifi klubu) takže o ozvučení něco vím.chip píše:Fuj, to je ale hloupost.FreeTree píše:Ten slouží k vyrovnávání napětí (aby neblikali světla, přístrojovka a podobně)
Jinak k tomu vejškáči a střeďáku, je lepší je mít co nejvíc u sebe (=koaxiály), bohužel, ne vždy to jde

Co mám v autě já - je fuk, kapa tam rozhodně nemám. Spíš se zajímám o hi-fi obecně, ne tak dlouho jako ty, ale myslím, že to s tim kapem až tak nesouvisí. Zato mám elekro vzděláníFreeTree píše: A s tím kapacitorem (kondenzátorem) to hloupost není. Ukaž co máš v autě ty, já už se o autohifi zajímám 4 roky (člen autohifi klubu) takže o ozvučení něco vím.

prostě =>
Kapacitor=vyhozená peníze pokud ti nejde jen o V-metr

-
- Kontaktovat uživatele:
ta vejská v tom sloupku je fakt supr někde sem to zahlíd a nemoh jsem k tomu nic sehnat,tak sem rád že to máš doufám že poradíšAjwori píše:ty středy máš ve dveřích??? to se mi líbí já je mám u nohou, a ty vejšky u sloupku jsou taky bomba !!FreeTree píše:Já dám fotky až přijedu z práce.....![]()
Jinak aby si nikdo nemyslel, že když bude mít kapacitor, že se mu nevybije baterkaTen slouží k vyrovnávání napětí (aby neblikali světla, přístrojovka a podobně)
![]()
![]()
![]()
![]()
Instalace ještě není kompletně hotová, ale je udělaná tak, abych měl v kufru místo na kočárek, aby se dala bedna vyndat a aby nic nelákalo čórkaře.... viz repro schovaný za originál mřížkama, zesák a cap nad rezervou (je to na pantech, takže se to dá nadzvednout a může se vyndat rezerva...

- FreeTree
Takže, kapacitor ti je na houno, když máš celkovej výkon audia menší jak 500W RMS, instaluje se do 30 cm od zesilovače jinak je jak říkáš k ničemu. Při velkých odběrech (extrémním zatížení) dodává štávu, pak i líp hrajou basy (který mají největší odběry) je to prostě posranej kondík.... 1 a více Faradovýchip píše:Co mám v autě já - je fuk, kapa tam rozhodně nemám. Spíš se zajímám o hi-fi obecně, ne tak dlouho jako ty, ale myslím, že to s tim kapem až tak nesouvisí. Zato mám elekro vzděláníFreeTree píše: A s tím kapacitorem (kondenzátorem) to hloupost není. Ukaž co máš v autě ty, já už se o autohifi zajímám 4 roky (člen autohifi klubu) takže o ozvučení něco vím.a vím, že ten kap má vedle baterky (při hudbě v nenastartovaném autě) natož pak altíku (při nastartovaném autě) kapacitu a elektrickou pevnost v poměru jak plivnutí do ryblíka a tudíž je tam úplně zbytečně.
prostě =>
Kapacitor=vyhozená peníze pokud ti nejde jen o V-metr
Hele nehodlám se hádat.FreeTree píše:Takže, kapacitor ti je na houno, když máš celkovej výkon audia menší jak 500W RMS, instaluje se do 30 cm od zesilovače jinak je jak říkáš k ničemu. Při velkých odběrech (extrémním zatížení) dodává štávu, pak i líp hrajou basy (který mají největší odběry) je to prostě posranej kondík.... 1 a více Faradový
Nějakej výkon RMS v tomhle nehraje vůbec žádnou roli, pokud se nejedná o nějako mez, že ani sám alternátor by to neutáh, pak samozřejmě nepomůže ani kond. S těma 30cm je to opět trochu vedle, i kdyby byl napájenej na svorky, tak je zbytečnej. Při velkej odběrech opět platí viz výš - prostě bud si to alternátor dá, nebo ne. Když se jede z baterky, tak uznávám, může dojít k odběru větších proudů (např startování), kdy může dojít k malému poklesu napětí, obvykle se udává okolo do 0,4V. Jenomže to se jedná o mnohem větší proudy než cca 40A co ti tam přibližně lezou při 500W RMS . A ikdyby k tomu poklesu došlo a na kondu tím pádem bylo větší napětí a celá soustava by tedy byla napájena jím. Tak věř, že při odběru proudu v desítkách Ampér a napětí cca 12,5 by ten kond stejně nestíhal. A ten pokles stejně není nějak slyšitelnej, páč se ti stiší celý spektrum a nejenom basy

Hele, mně to je fakt fuk, jestli si to ty nebo někdo jinej koupiš

-
- Kontaktovat uživatele:
čau všichni...potřeboval bych nutně vědět kam mám připojit +od zesilovače!......dělám komplet novou muziku do e36...všechny dráty mám natahané a zbívá mi jen jediný drát....z interiéru se nemůžu nikama dostat na + od baterky...help help!!!!...všem předem děkuju za včasnou odpověd...chci to zítra zapojit............a (-) můýu dát někam na kostru třeba jak sou světla že jo?....a pak mám ovládací kabel na zesík a chci ho dát na první polohu na světla..nevadí to?...nebo kde to máte vy napíchnuté?....díky...klidně pište i SZ
-
- Klubové ID: 644
- Kontaktovat uživatele:
předpokládám, že máš baterku vepředu, tudíž za kastlíkem před spolujezdcem je průchodka do motorovýho prostoru..
když vyndáš baterku a tu krabici, tak přesně pod tím to najdeš..
(-) se dá zapojit i na šroub od tlumiče, prej se to tak dělá, já to mám přímo na baterku..
ovládací kabel na zesik mám přímo do rádia, dává se to na drát pro automatickou antenu..
(-) se dá zapojit i na šroub od tlumiče, prej se to tak dělá, já to mám přímo na baterku..
ovládací kabel na zesik mám přímo do rádia, dává se to na drát pro automatickou antenu..
-
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě ti zesilovač bude hrát jen při zapnutém FM rádiu, když přepneš na CD, zesilovač vypne. Musíš to zapojit na REM + .Maikl píše:předpokládám, že máš baterku vepředu, tudíž za kastlíkem před spolujezdcem je průchodka do motorovýho prostoru..