JaraX:- Hele, já měl ty zadní škatule dneska venku.. Tam se fakt vleze průměrem jen ten 10cm, a vedle je jakoby neobsazený místo pro nějakej výškáček. Ten 13 cm by tam šel namontovat asi jen přímo k tomu plechu, bez těch krabic. Teda jestli se náhodou ty škatule nedělaly i pro 13 nebo 16cm.
dsvatos píše:JaraX:- Hele, já měl ty zadní škatule dneska venku.. Tam se fakt vleze průměrem jen ten 10cm, a vedle je jakoby neobsazený místo pro nějakej výškáček. Ten 13 cm by tam šel namontovat asi jen přímo k tomu plechu, bez těch krabic. Teda jestli se náhodou ty škatule nedělaly i pro 13 nebo 16cm.
a škoušel jsi jak to hraje bez škatule? jestli to udělá moc rozdíl.
dsvatos píše:JaraX:- Hele, já měl ty zadní škatule dneska venku.. Tam se fakt vleze průměrem jen ten 10cm, a vedle je jakoby neobsazený místo pro nějakej výškáček. Ten 13 cm by tam šel namontovat asi jen přímo k tomu plechu, bez těch krabic. Teda jestli se náhodou ty škatule nedělaly i pro 13 nebo 16cm.
Nezkoušel. Protože dráty toho repráku jsou v tý škatuli jakoby "napevno" a připojení drátů k repráku se provádí zasunutím zástrčky do konektoru co je na té škatuli. Takže vlastně ke konektoru nepřipojuješ reprák, ale celý to těleso škatule.. Nevím jestli to takhle chápeš prostě tak jak je to origo, reprák bez škatule hrát nebude, musely by se překopávat dráty..
Nezkoušel. Protože dráty toho repráku jsou v tý škatuli jakoby "napevno" a připojení drátů k repráku se provádí zasunutím zástrčky do konektoru co je na té škatuli. Takže vlastně ke konektoru nepřipojuješ reprák, ale celý to těleso škatule.. Nevím jestli to takhle chápeš prostě tak jak je to origo, reprák bez škatule hrát nebude, musely by se překopávat dráty..
dsvatos píše:Zítra asi vyzkouším, jestli by tam šly nějak přímo k tomu plechovýmu platu přidělat 13 cm reprák. Kdyby to nějak šlo, ty dráty už by byly to nejmenší
ale aby nehrál huř než desítky když nebude ozvučnice, i když ozvučnice dělá jen basy, takže s tubou neni problem.
Hele pánové, tak jsem trochu zabrouzdal po netu a tohleto nevypadá vůbec špatně http://www.audioland.cz/detail/sinus-live-sl-100/ Je to asi to co hledám dozadu do těch škatulí. Padlo by to tam jak prdel na hrnec A bez žádných úprav, stačilo by jen v té škatuli proříznout tu naznačenou díru na vejškáč. A ta vyhybka se do tý škatule taky vleze.. Co vy na to? Zvláště Slid
dsvatos: moje situace.Koupil jsem nové radio a jak říkám o 300% lepší.Vím že nechceš nové radio Chápu.Další co jsem dal by Sinus Live SL 130 ( měl jsem zkušenost s SL 160 hrajou fakt super, ale 130 - 100 už nic moc ) na předek.Vše padlo jak prdel na hrnec.A ejhle byl to krok zpět, opravdu to origo hrálo lépe.Mají to origo sladěné jako celek, pokud dáš nové radio udělá to hodně moc.Ale pokud dáš jen toto repro.....tak nevím nevím zda-li to bude to pravé pro tebe a nej jen vyhozené peníze.Spíše bych sehnal radio tak aby se hodilo do BMW a pak začal uvažovat o repro, ale když už tak aby to opravdu hrálo a to pak začnu uvažovat kompo systemech atd.Pokud by si dal nové radio a origo repro hrálo jen střed a výšky doplnil subwoofrem budeš max. spokojen.BMW radio je zastaralé a nikdy to nebude ono....
Slid: Takto jsi mě tedy moc nepotěšil Dokud jsem v tý káře měl to origo původní šumítko co tam bylo, tak bych možná i o výměně rádia uvažoval. Pak jsem sehnal tohle z M3 s changerem a je to proti té původní Bavarii sto a jedna. Připadá mi, že předtím nestíhalo rádio a teď už nestíhaj repráky. Tak se tě tedy zeptám jinak (možná blbě, fakt tomu nerozumím - soráč). Co teda tam nechat ty origo repra a do kufru hodit zesík a SW?? A další dotaz.. Tohle rádio myslím nemá cinch výstupy pro zesík. Dá se ten signál pro zesík brát třeba ze zadních repráků? A má tohleto vůbec smysl dělat? Ještě jednou soráč že otravuju.. Dík
Opravdu začni u radia, já mám třeba tenhle black panel má hodně funkí a hraje super http://www.e-shopping.gr/images/product ... -CA900.jpg a do BMW se hodí max.Proto ani jiný nechci a že nemá mp3 mě vůbec nevadí.Když je vypnutý, celý je černý.Když hraje text je červeno + bílo.
Měl jsem taky dříve origo kazetu a byl to horor......
Slid píše:Opravdu začni u radia, já mám třeba tenhle black panel má hodně funkí a hraje super http://www.e-shopping.gr/images/product ... -CA900.jpg a do BMW se hodí max.Proto ani jiný nechci a že nemá mp3 mě vůbec nevadí.Když je vypnutý, celý je černý.Když hraje text je červeno + bílo. Měl jsem taky dříve origo kazetu a byl to horor......
Opět jsi mě nepotěšil Ale to co tam mám fakt nehraje špatně.. Když to dám tak na střední hlasitost, hraje krásně čistě, výšky, středy, basy, to je na pohodu. Ale když tomu dám trochu volume, nestíhaj repráky.. Připadá mi že to hraje líp než moje bejvalý rádio na MP3 co jsem měl v Sieře. Bylo to docela obyč MP3, ale tahle co tam mám mi připadá že hraje (přednes) líp. Já bych ho zas tak nezatracoval
Taky plánuju koupi nějakého rádia s podporou mp3, hlavně chci aby se mi do černého interiéru hodilo. Našel jsem od JVC, černé s červeným podsvětlením, to by myslím šlo.