Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nejlepší pneu pro zadohrab
- jarda
- Klubové ID: 1426
Když máš DSC a nechceš být "v kopci schopný auto zdechnout", tak ten čudlík podržíš dokud nezhasne kontrolka a tím to přepneš do režimu, kdy to přibržďuje zadní kola, ale neubírá plyn
O víkendu jsem to několikrát použil...

ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
kamosi maju tieto protektory jeden na 523i a druhy na 530d a poviem vam katastrofa, ako ked soferujes bohaj jeho ani neviem co, nemam to kcomu prirovnat, proste katastrofa, auto plava sem tam - tam a sem, hupe sa no proste katastrofa, jazdne vlastnosti zabite!beny-maser píše:tak teď tomu nerozumím, Vráník dobrý nebo ne? Nemyslím jako top,ale jestli to vůbec má smysl o tom uvažovat?
Pneu kingstar v R13 měli závažíčka co jsem naposledy viděl u š100 R14 protektor OR6. Tak nevím jak by mi vyvážili R15 nebo R16 na Alu, abych tam pak nenechal za závaží to co za gumu.
To už jsem také zažil
ASC a DSC atd... je nato aby si za jazdy nedostal smyk nie nato ked sa potrebujes niekde prebojovat, je jasne ze ta to nepusti, inak moja manzelka SKUSENY BMW RACER vypina ASC na svojej e46 ked ma ist do kopca, neviem si predstavit jazdu na horach s ASC ved to ta necha hned pod horou. Nepoviem ked je SNOWkalipsa a ides 110-130 tak to ano ASC ta udrzi na ceste ale nie ked ides 50 do kopca to ta necha hned pod kopcom.
15" kola ne e39? to je jako odvaha a do teraz som si myslel ze to tam nejde

Myslel jsi blbě. Nemám V8. Ani ty ani já. Vyjížděla na nich moje 39ka z fabriky - viz. http://felgenkatalog.auto-treff.com/ styling 31zverbo píše:
15" kola ne e39? to je jako odvaha a do teraz som si myslel ze to tam nejde
To, že to vypadá jak tramvaj je v zimě druhořadý. Zas je to pěkně pohodlný. Smozřejmě 195 pneu na tom nemají co dělat...
Tak já mám na léto 17ky, loni jsem měl 18, ale to už nebylo ono. Ale zpět k zimním. Já totiž nevím, měl jsem na víkend nazuty 225ky 15ky, už nevím co to bylo za značku, snad Continentaly, vzorek cca stejný a mě to prostě přišlo mnohem horší než na užovkách z Ochcáfky - jak rozjezdy, tak v zatáčkách... 

Vyborny RACERFilozof píše:Mám Dunlopy z roku 2005 a vyjedu vše ... i tam kde oktávky stojí ... jedu a stále jedu ...a výhoda je že mi do toho žádná elektronika nekecá ...
jen já a živel...![]()
Zjistím typ pneu co jsou konkrétně zač....asi dobré kusy ...nebo nevim.
Něco se jim holt povedlo...
Mrknu odpoledne na auto.
Vyborne BMW
a potom neni co riesit!

Něco na tom bude.. Zas je fakt, že mně do toho občas elektronika dost kecá.. Ale to beru jako pozitivumFilozof píše:Mám Dunlopy z roku 2005 a vyjedu vše ... i tam kde oktávky stojí ... jedu a stále jedu ...a výhoda je že mi do toho žádná elektronika nekecá ...
jen já a živel...![]()
Zjistím typ pneu co jsou konkrétně zač....asi dobré kusy ...nebo nevim.
Něco se jim holt povedlo...
Mrknu odpoledne na auto.

Pozor to nebylo rypani jen jsem chtel podotknout ze ne vsechny ciny jsou uplne sracky, tim padem bych to nehazel do jednoho pytle, myslel jsem to tim stylem ze oprit se do cin jako celku je blbost nerikam ze je to top ale pneu jako wanli rockstone nebo nexen jsou gumy na kterych se da zima odjezdit, kingstar sailun linhaj a podobne smakulady jsou zas jine kafe, takze to nebylo rejpani, jen poznatek, ze podle teto gumy bych nesoudil levnejsi pneumatiky jako celek. Vranik je super do snehu ale rychle se zmasti na normalni ceste. A auto na leasing jsem kdysy mel, akorat mi bylo 20 let a hold jsem v tom nechtel utopit vsechny love. Takze zas nebudte citove jo
Sorry za trochu OT, ale tenhle článek se mi hodně líbil..
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013022403
LukesE39 píše:Sorry za trochu OT, ale tenhle článek se mi hodně líbil..
Otomto som pisal, toto som mal na mysli, ako som už pisal.
Trosku k teme ale z ineho prostredia, žil som v Norsku a garantujem vam ze pokial je 9mesiacou sneh na ceste v štýle suvisla vrstva 30cm a viac tak kazda cesta je dobrodruzstvo.
Zazil som nie raz snehovu prietrž ked za 5min napadlo 10cm a potom jazdite!
A navyse tam sa byva v kopcoch, dochadza sa do prace xx kilomotrou a nikomu to nevadi ci je polmetra snehu, -30 alebo leto a je 20stupnou vsetci chodia rovnako to len tu sa stresuje a na Slovesku to nebudem ani hovorit.
Tam v servise nenajdete cinske nic, vobec ani cinana a už vobec nie cinsku kvalitu ano tam ludia ziju inak, tam nekupite jazdene pneu, len nove tam to menia kazdu zimu max dve odjadia a zas nove. Ale to sa neda zrovnavat takze len tolko a okrajovo.
Ono to nauci ked mate 17 a jadite na strednu z hor +- 50km kazdy den potom to vnimate inak.
Okrajovo otazocka - preco sa v kazdej lepsej krajine prezuva len za new pneu a mi kupujeme neustale jazdene z nemecka atd...
Otazocka okrajovo - preco v severskych krajinach kde je popici snehu a jazdi sa iba v BMW, MB, Volvo
Tak včera jsem jel trasu Chvaleč-Adršpach.
V zimě tam dávají značku zákaz vjezdu,lidi ji však objíždí,i já tam jezdím často,bydlím 4km od.
Luxusní serpentýny viz video z dřívějška.
Jel jsem je na obě strany,obráceně než na videu je to peklo,navíc tam byl povolenej rozčvachtanej sníh tak 10cm a místy koleje jako prase,kde to bylo přituhlý.
Jelikož mě fest lepilo,hned jsem vypnul dsc abych mohl jet i krokem a hned mě to nezastavilo.No byl jsem hodně překvapenej,jak v klidu jsem jel,i když mi párkrát k zastavení moc nechybělo...Je to o práci s plynem...
http://www.youtube.com/watch?v=LMRGCPdA9GI
V zimě tam dávají značku zákaz vjezdu,lidi ji však objíždí,i já tam jezdím často,bydlím 4km od.
Luxusní serpentýny viz video z dřívějška.
Jel jsem je na obě strany,obráceně než na videu je to peklo,navíc tam byl povolenej rozčvachtanej sníh tak 10cm a místy koleje jako prase,kde to bylo přituhlý.
Jelikož mě fest lepilo,hned jsem vypnul dsc abych mohl jet i krokem a hned mě to nezastavilo.No byl jsem hodně překvapenej,jak v klidu jsem jel,i když mi párkrát k zastavení moc nechybělo...Je to o práci s plynem...
http://www.youtube.com/watch?v=LMRGCPdA9GI