Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60 volanty + sedadla

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od JaraX »

co to sem píšeš sa kraviny?
všichni tu chytře radí protože sami maji pětku a sere je že sedma je spolehlivější za min penez. jasně, pětka má taky svoje vyhody jako kombík apod, ale stojí ty vyhody za to že je to auto o tolik dražší?
Laco19

#42 Příspěvek od Laco19 »

chip píše:Ještě bych se chtěl zeptat jestli je mezi tím sport a M volantem nějaký rozdíl krom bicepsů, loga a barvy ramen? Není např. M menší v průměru, nebo nemá silnější věnec? Neví někdo?

Porovnaval som klasicky volant z E61 LCI s Msport, maju rovnaky priemer a su na pohlad aj rovnako tenke.
Podla info z internetu (aj podla fotiek) by mal byt Sport vyraznejsie hrubsi. Mam info (z nejakej diskusie) ze ma priemer 38cm ale nemeral som priemer standardneho volantu takze neviem ci je mensi.
Tie kryty na volant Sport a Msport sa vraj daju medzi sebou zamenit, takze sa da urobit Sport volant s ciernym krytom a M logom.
Pred 09/2005 bolo ine uchytenie volantu a aj spinanie klaksonu bolo riesene inac (iny airbag).
Su zmeny aj po 03/2007, myslim ze od vtedy sa pouzivaju "obojsmerne" SSG padla (cierne) na rozdiel od predtym pouzivanych SMG (kovove, s podsvietenymi "+" a "-"). No videl som aj foto E60 kovovych padiel bez +/-, tie neviem co su. Ak sa v niecom mylim tak ma opravte :wink: .

Este doplnim: Sport ma rovnaky priemer ako standardny volant, teda vsetky 3 volanty maju rovnaky priemer.
triogenn

#43 Příspěvek od triogenn »

Omlouvám se za trochu OT.moje e60 byla havarovaná na předek,přední oba pytle venku,auto se opravilo a já sehnal M volant včetně airbagu,mohu ho bez problémů zapojit?(chyba airbag faulty ještě nebyla vymazána) Jde mi to aby mi náhdou nemohl znovu samovolně vystřelit...?? :evil: díky za rady moc mi to pomůže
Odpovědět