klucí že mi tady pomůžou

... klucí všichni v první řadě znaj svoje pravdy a jak vidno tak se tu nikdo kromě mě moc nehádá... já alespoň nemám žádný hluboký názor na vnitřní funkce jako půlka týpků tady co se baví o uzamykání.... vyskočí druhej stim že to neni pravda a každej radši drží pec, protože sám ví prd jak mu vlastně kámoš tenkrát vyprávěl...
pořád nevím o čem tady každej mele jak mi hrozně poradil....?
NIKDO mi tu neporadil... někdo přišel stim, že cím více přeřazení, tím více opotřebení a tím pádem logicky ke kratší životnosti...
a tím pádem zejtra přestanu jako půlka bílků tady, vyjíždět ze zatáčky driftem... a nebudu před buchtama na přechodu dávát závody na světlech protože typ tu psal, že bych měl ubrat plyn při přeřazení... to bych si moc nezazávodil...
ted mě napadá že bych možná ani motor neměl moc hnát do otáček... protože víte jak to je... to se prostě přepíná a podle zdejších zvyklostí je šračka všechno v oboru zbytečného namáhání...
to totiž znamená že to vybouchne a zaleje svět olejem a rakovinou... a hlavně skříň převodová nevydrží milion kilometrů...
soušky... u převodovky jsou všichni chytrý jak prdel, racionální, dumající nad ideálním stavem a možná půlka z vás radostně dokurvuje zbytek prudkýma akceleracema, převodovka řadí pod tlakem jak tyč v 5000 otáčkách a nemluví se o tom.
To že se tu zvedne vlna paštik proti neutrálu jsem čekal... to že se nenajde ani jeden, kterej řekne... " joooo hoši, já se přiznám, že tomu dávám sodu tak, že je to stejně uplne jedno... koupil jsem si BMW, protože mě baví jezdit a na repas převodovky každých 100.000 Km což jsou dva roky, tak na to taky mám... na zbytek kašlu...
je to jako s tělem... každej je chytrej... ale víte jak je to... bachor... pivo... tlačenka... v neděli kachna, cigaretka...
ale na foru je to všechno stejný... všichni přesně věděj co maj dělat... nekouříme, nepijem... těm co pijou nadáváme a dáváme dobré rady...
PS: kail... eeee... si fakt debílek

... já že jsem lempl protože si neudělám nic na na autě...
si představ že jsem docela i lempl jako chirurg... dokonce i jako astronaut a neumím ani házet nože na terč v cirkuse....
znamená to že jsem lempl...? jdi si radši přečíst manuál

... až si nějaký dočteš tak pokračuj ve čtení mé zprávy....
....
...
....
Takže klucí... po kailově doporučení vám všem moc děkuju... opravdu jste mi zachránili život... to že jste se tu vyprcali zkrze to co se uzamyká na světlech a co ne, tak jsem sice nepochopil... víte proč...? Protože jsem lempl... LEMPL....a IDIOT co místo děkovačky nadává... takže tohle si jako radu škrtněte, protože jsem stejně vůbec nevěděl o čem melete... druhak že se kardan maže... pak zase že nemaže... díky... hooooooodně jsem si z toho odnesl... za další když to zhrneme, tak prostě že čím víc se něco používá tím víc se to opotřebovává... díííííík bože, žes mi ty řízky seslal do cesty... jsem uplně vyřízenej z toho jak jsem bez nich mohl vůbec provozovat nějaký vozidlo tak aby se nerozpadlo po jednom dni...
... kdybych auto nepotřeboval denně, tak bych ho snad radši nechal v garáži, protože čím méně jede, tím méně je ojeté...
no a jsme skoro na konci rad... nikdo se nic nedozveděl... z týpků co četli manuál tak tu leze jako z chlupatý deky, že ze všeho kolem automatu maj vlastně strach, protože půlka má pocit že automat je kouzlo a druhá půlka se bojí že je to nejporuchovější věc na světě, takže kdo mu vlastně co poradil...? to že se neutrálem zvyšuje počet operací, který snižuje životnost převodovky...?
to abych zejtra přestal jezdil město, protože to je sodička...
upřímně bych se rozbrečel, když vidím jak tu pár čtenářů manuálu přehlíží to že mě brzdí motor a jedou si svoje kydy o tom co se podle příruček mladé sviště smí a co ne...