Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dezinfekce klimatizace
Ten by měl bejt dobrej. Krabice z AT zdroje je dobrej nápad.
Já jsem si na to tehdy přinesl vyřazenou UPSku. Taky ideální krabice i s ventilátorem a výdechy. Jenomže jsem jí pak doma opravil, takže zase nic.
Dal jsem to zatím do novodurový odpadní trubky a použil koupelnovej ventilátor. Prostě co dům dal. Výhoda je, že je to celý plastový a nemusim se tak bát vysokýho napětí.
Už to tak slouží pár let a dobrý. Asi to tak už nechám.
Já jsem si na to tehdy přinesl vyřazenou UPSku. Taky ideální krabice i s ventilátorem a výdechy. Jenomže jsem jí pak doma opravil, takže zase nic.

Už to tak slouží pár let a dobrý. Asi to tak už nechám.
To by taky šlo, ventilátor tady nějakej mám, co jsem chtěl dát do odvětrávací roury do sklepa, ale byl kousek větší, musím ho někde najít.
Teddy, díky za tip
Teddy, díky za tip
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak 2-hodinové čištění ozonem -> nic
na výparník a celej rozvof vzduchu jsem vyplácal 2 pěnový dezinfekční spreje -> taky nic pořád stejnej smrad, vlhkost , jak kdyby tam byl vlhkej hadr , zkoušel jsem to vyfoukávat a žádný listí nebo bordel nelítal, tak mně napadá to nejhorší - zacpanej odtokovej kanálek...
na výparník a celej rozvof vzduchu jsem vyplácal 2 pěnový dezinfekční spreje -> taky nic pořád stejnej smrad, vlhkost , jak kdyby tam byl vlhkej hadr , zkoušel jsem to vyfoukávat a žádný listí nebo bordel nelítal, tak mně napadá to nejhorší - zacpanej odtokovej kanálek...

Tady se můžeš podívat na SK foru jak vypadá výměna výparníku, docela ojeb.Kubajz93 píše:Tak 2-hodinové čištění ozonem -> nic

http://www.bmwklub.sk/bmw5-e60-e61/vyme ... ml#p941303