jakdojinej píše:neoplyvam financemi, takze jsem vsechno to co pises musel nacpat do jednoho povozu a hle je tu BMW e39 528i a spokojenost
pozn.: az na to nemecko, tam jsem busem musel

jeslti řešíš provozní naklady, tak nevím proč brát E39 když má vyšši provozní naáklady jak E38, jelikož veškery karosářský díly sou na tu mrdku petkovou hrozně drahy, resp neMkovy neface sou sice levny ale taky pěkně hnusny, kdežto na sedmu jelikož jich není tolik se dá koupit všecko levně, jak interiery, tak dveře, kapota, narazníky apod, ceny brzd a podvozkovych dilu sou stejny, navíc je to kus auta a né takovej plasták, takže se spíš mrkni po pěkné E38, a jak píše Jawak, 5.0i, resp 5,5i je na cestováni opravdu idealni motor, nesmíš ho moc vytáčet a pak i prd žere, jak se vytáči tak žere neuměrně víc ,ale když jezdíš v nízkých otáčkách, jede lip jak ta 2,8ma a žere mín, ale obavam se že v čr V12ky v dobrým stavu už moc nejsou.
já když kupuju auto tak mi jde převážně o poměr cena výkon, resp co mi auto poskytne za danou cenu, bud chci sportovní auto na blbnutí a vzal bych E36 a nebo pohodlné auto s bohatou výbavou a to je zas E38, E39 bych si pořidil leda v touringu jako pracanta,
pokud se rozhoduješ mezi 528i a 523 tak jsem ted jezdil obojím a té dvatrojce se musí hrozně šlapat za krk a pak žere víc, takže 2,8,