Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zabezpečení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od RuDoSh »

Maxiczech píše:Pokud reaguješ tímhle způsobem, tak si prosím přečti, na co jsem právě takhle odpovídal. Je jednoduché vyjmout z článku větu a pořídit k ní komentář... Díky.. :wink:
jen jsem to tu od tebe cetl vicekrat.... jinak je mi to u... :-)
Maxiczech

#42 Příspěvek od Maxiczech »

darmon píše:na to jsou medikamenty :)

mam takovej umysl celej ten jeho myslenkovej pochod dat dohromady, je to fakt vyzivny cteni co jsme tu jeste nemeli, bohuzel je to roztahany asi do sesti temat
Tady je vidět, jakým kravinám jsi schopen dát čas. Seš fakt divnej. :wacko:
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od darmon »

Maxiczech píše: Mám pocit, že tady nerozhoduje, kdo je členem klubu a kdo ne. Je to normální diskuzní server. ... A jaký rozhodovací pravomoci? Seš fakt debilní. Tady má někdo nějaké pravomoci? ...
Tvuj pocit je stejne blbej jako tvuj pravopis a Ty. A ano tady ma pravomoci rada a valna hromada. Tenhle server je majetkem obcanskeho sdruzeni bmwklub. Jehoz clenem nejsi. Takze jsi tu host a podle toho se chovej.
Maxiczech

#44 Příspěvek od Maxiczech »

RuDoSh píše:
Maxiczech píše:Pokud reaguješ tímhle způsobem, tak si prosím přečti, na co jsem právě takhle odpovídal. Je jednoduché vyjmout z článku větu a pořídit k ní komentář... Díky.. :wink:
Když je ti to u ...., tak co to komentuješ? :roll:
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od RuDoSh »

Maxiczech píše:
RuDoSh píše:
komentuju to co mi vadi.... mam na to pravo stejne jako ty...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od darmon »

Maxiczech píše:

mam takovej umysl celej ten jeho myslenkovej pochod dat dohromady, je to fakt vyzivny cteni co jsme tu jeste nemeli, bohuzel je to roztahany asi do sesti temat
jo zrovna ted nemam nic konkretniho na praci, zabere mi to tak patnact minut a pobavi to tak minimalne dvacet clenu. A navic si muzu dovolit ten cas tomu dat :)
Maxiczech

#47 Příspěvek od Maxiczech »

darmon píše:
Maxiczech píše: Mám pocit, že tady nerozhoduje, kdo je členem klubu a kdo ne. Je to normální diskuzní server. ... A jaký rozhodovací pravomoci? Seš fakt debilní. Tady má někdo nějaké pravomoci? ...
Tvuj pocit je stejne blbej jako tvuj pravopis a Ty. A ano tady ma pravomoci rada a valna hromada. Tenhle server je majetkem obcanskeho sdruzeni bmwklub. Jehoz clenem nejsi. Takze jsi tu host a podle toho se chovej.
Jsi určitě v té valné hromadě, viď? Plné hoven.. jedině. Proto si nevybíráš výrazy. Pokud zmiňuješ můj pravopis, tak na ten se laskavě vyprdni. To ti jednoduše půjde. Nepíšu do novin a píšu tak rychle, abych u toho netrávil majlant času, protože za to nic nemám. Tudíž překlepy a pravopisné chyby neřeším. Tebe nasere fakt kde co. Zkoušel jsi diazepam? Pro tebe určitě nepostradalné. Zaskoč k lékaři. Pokud nějakého máš. Hlavně mu nenadávej...
Maxiczech

#48 Příspěvek od Maxiczech »

darmon píše:
Maxiczech píše:

jo zrovna ted nemam nic konkretniho na praci, zabere mi to tak patnact minut a pobavi to tak minimalne dvacet clenu. A navic si muzu dovolit ten cas tomu dat :)
Důležité je, že si to můžeš dovolit. To je poznámka, která tady všem určitě scházela. Protože všichni ostatní si nic dovolit nemohou. Jsi ubožák...
Maxiczech

#49 Příspěvek od Maxiczech »

RuDoSh píše:
Maxiczech píše:
RuDoSh píše: jen jsem to tu od tebe cetl vicekrat.... jinak je mi to u... :-)
komentuju to co mi vadi.... mam na to pravo stejne jako ty...
To máš samozřejmě pravdu. Já jen co je mi u ... nekomentuji. Tak sorry..
darmon
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od darmon »

Maxiczech píše:
darmon píše:
Jsi určitě v té valné hromadě, viď? Plné hoven.. jedině. Proto si nevybíráš výrazy. Pokud zmiňuješ můj pravopis, tak na ten se laskavě vyprdni. To ti jednoduše půjde. Nepíšu do novin a píšu tak rychle, abych u toho netrávil majlant času, protože za to nic nemám. Tudíž překlepy a pravopisné chyby neřeším. Tebe nasere fakt kde co. Zkoušel jsi diazepam? Pro tebe určitě nepostradalné. Zaskoč k lékaři. Pokud nějakého máš. Hlavně mu nenadávej...
valna hromada = vsichni cleni klubu, ale to bude asi tezko vysvetlitelne, kdyz se chovas tak jako ze nemas ani dokoncenej prvni stupen zakladni skoly. A s/z a i/y jsou od sebe tak daleko, ze svadet vlastni blbost na preklepy je minimalne trapny :) asi jako ty
Maxiczech

#51 Příspěvek od Maxiczech »

darmon píše:
Maxiczech píše:
darmon píše: Tvuj pocit je stejne blbej jako tvuj pravopis a Ty. A ano tady ma pravomoci rada a valna hromada. Tenhle server je majetkem obcanskeho sdruzeni bmwklub. Jehoz clenem nejsi. Takze jsi tu host a podle toho se chovej.
valna hromada = vsichni cleni klubu, ale to bude asi tezko vysvetlitelne, kdyz se chovas tak jako ze nemas ani dokoncenej prvni stupen zakladni skoly. A s/z a i/y jsou od sebe tak daleko, ze svadet vlastni blbost na preklepy je minimalne trapny :) asi jako ty
Došel ti slovních sprostých slov? Jakej první stupeň? To si zařaď ty ve tve 22 a jeď si na Karlák na jedno. A? se malinko schladiš. Studente... :lol:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od darmon »

ted si mi to jako nandal a mam se rozbrecet nebo co ? :)
Maxiczech

#53 Příspěvek od Maxiczech »

darmon píše:ted si mi to jako nandal a mam se rozbrecet nebo co ? :)
Já s nikým nesoutěžím. Na rozdíl od tebe. Že nekomentuješ překlep "slovních". Tam mělo být totiž "slovník". Přišel jsi na to? A hlavně nebreč. Nikomu nic nandávat nechci ani nehodlám. Od toho jsi tady ty, ne? Tak si to užij a tuhle debilní diskuzi končim. Nazdar..
darmon
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od darmon »

Maxiczech píše:
Já s nikým nesoutěžím. Na rozdíl od tebe. Že nekomentuješ překlep "slovních". Tam mělo být totiž "slovník". Přišel jsi na to? A hlavně nebreč. Nikomu nic nandávat nechci ani nehodlám. Od toho jsi tady ty, ne? Tak si to užij a tuhle debilní diskuzi končim. Nazdar..
a ted uz to myslis vazne nebo si zase seres do huby jako minule ?
Maxiczech

#55 Příspěvek od Maxiczech »

darmon píše:
Maxiczech píše:
a ted uz to myslis vazne nebo si zase seres do huby jako minule ?
Pokud se někdo baví komentováním článků jako ty, tak se tady zřejmě v budoucnosti vůbec nic nedozvíme. Tohle je, jak si sám můžeš přečíst diskuze o zabezpečení BMW. Tak něco normálního poraď a mě nesleduj. Také tě sledovat nebudu a bude pohoda, ne? A pokud musíš mít poslední slovo, tak jen račte pane Darmone. Jinak s tou 22 jsem to myslel fakt vážně... :lol:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od darmon »

sice nechapu proc bych mel jezdit z vaclavaku na karlak 22tkou ale budiz, nicmene ukazalo se ze jsem se opet nemylil a jsi ulhanej srac.
Maxiczech

#57 Příspěvek od Maxiczech »

darmon píše:sice nechapu proc bych mel jezdit z vaclavaku na karlak 22tkou ale budiz, nicmene ukazalo se ze jsem se opet nemylil a jsi ulhanej srac.
Že jsi nezapoměl všem sdělit, že bydlíš na Václaváku. Tam by asi každej chtěl, aby se bál jít večer se psem. Všichni ti závidíme, Darmoníku. Tam, bydlej i bezdomovci. Zaskoč do Novy, málokterý bezdomovec má net. Možná s tebe udělaj hvězdu a konečně budeš v pohodě... :lol:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od darmon »

Maxiczech píše:
darmon píše:sice nechapu proc bych mel jezdit z vaclavaku na karlak 22tkou ale budiz, nicmene ukazalo se ze jsem se opet nemylil a jsi ulhanej srac.
Že jsi nezapoměl všem sdělit, že bydlíš na Václaváku. Tam by asi každej chtěl, aby se bál jít večer se psem. Všichni ti závidíme, Darmoníku. Tam, bydlej i bezdomovci. Zaskoč do Novy, málokterý bezdomovec má net. Možná s tebe udělaj hvězdu a konečně budeš v pohodě... :lol:
nebydlim, firma pro kterou delam tu ma kancly. napsal jsem to proto, ze jsi prahy znaly, tak abys mi objasnil to s tou 22kou. Pokud ja vim, tak ta tudy snad nejezdi. nebo jo ?
Maxiczech

#59 Příspěvek od Maxiczech »

darmon píše:
Maxiczech píše:
nebydlim, firma pro kterou delam tu ma kancly. napsal jsem to proto, ze jsi prahy znaly, tak abys mi objasnil to s tou 22kou. Pokud ja vim, tak ta tudy snad nejezdi. nebo jo ?
Malý, vydlabaný, né Prahy zřejmě znalý Darmónku. Netušil jsem, že vegetíš na Václávaku. Před pár dny bylo zmíněno na netu, že jezdíš sockou tramvají nebo šalinou (jak chceš) číslo 22, nevím odkud jsi, Pražáci málo kedy takhle podrážděně reagují jako ty, proto jsem zmínil Karlovo náměstí. Je tam dobrá hospůdka nebo (krčma) jak chceš a opravdu by jsi se tam mohl pohodově schladit. Tedááá.... pokud máš bankovky. Zřejmě šetříš na sedmu v naftě, tak dřep ve firmě za compem, to máš určitě net grátis. Ostatně i pohodové přesčasy, co? Dej vědět, kde děláš a já budu společnost informovat, jak jsi chytrý a bystrý. :wink: Neboj, bonzovat se nemá, ale hlásit se to musí.. :mrgreen:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od darmon »

hehe, ty vazne asi neumis cist.
Odpovědět