Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Folie s atestom
- Killca
- Klubové ID: 1648
jo ted vyjednavam s jarousem, prej zna nejakyho typa co dela folie normal na aute, sice asi o litr drazsi, ale lepil jednou folie docela mafianovi a mafian si posmakoval, tak to asi musi bejt dobry zjistim co jde, potrebuju na cely auto 90% s atestem, tak kurna to snad nekdo delat musi ne
vlevo je matal
a vpravo Killca 

auto s 90% folii vypadá hezky jen z venku,ale dávat tak tmavou folii na je uplný nesmysl,Stačilo par dnu v zimně ,pak sem je strhával.Přes zrcatka uvidíš naprosté h...o,budeš sedět jak v rakviKillca píše:jo ted vyjednavam s jarousem, prej zna nejakyho typa co dela folie normal na aute, sice asi o litr drazsi, ale lepil jednou folie docela mafianovi a mafian si posmakoval, tak to asi musi bejt dobry zjistim co jde, potrebuju na cely auto 90% s atestem, tak kurna to snad nekdo delat musi ne

- Perunwit
- Klubové ID: 2962
ahojte, přidám se do tohoto vlákna, abych nezakládal nové...
mám na zadním okně u sedana folii, ale je už na mnoha místech bublinkatá, a různě zvrásněná a nevypadá to dobře... jinak její přínos oceňuji, proto bych ji tam chtěl mít nadále... máte někdo tip na někoho z okolí Plzně, kdo by mi tu starou sundal a dal tam pořádně nějakou jinou? Díky...
mám na zadním okně u sedana folii, ale je už na mnoha místech bublinkatá, a různě zvrásněná a nevypadá to dobře... jinak její přínos oceňuji, proto bych ji tam chtěl mít nadále... máte někdo tip na někoho z okolí Plzně, kdo by mi tu starou sundal a dal tam pořádně nějakou jinou? Díky...