Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Folie s atestom

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
100RM
Klubové ID: 675

#41 Příspěvek od 100RM »

U trieste mi nechceli nalepit atest dopredu.
7er. True definition of luxury. Yours.
Slid
Klubové ID: 1699

#42 Příspěvek od Slid »

No k nám přijel technik, předek dal o něco tmavší jak se dělá a atest dal max. povolen.Dohadovalo se na místě až.
Killca
Klubové ID: 1648

#43 Příspěvek od Killca »

jo ted vyjednavam s jarousem, prej zna nejakyho typa co dela folie normal na aute, sice asi o litr drazsi, ale lepil jednou folie docela mafianovi a mafian si posmakoval, tak to asi musi bejt dobry zjistim co jde, potrebuju na cely auto 90% s atestem, tak kurna to snad nekdo delat musi ne
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Banurek

#44 Příspěvek od Banurek »

Killca píše:jo ted vyjednavam s jarousem, prej zna nejakyho typa co dela folie normal na aute, sice asi o litr drazsi, ale lepil jednou folie docela mafianovi a mafian si posmakoval, tak to asi musi bejt dobry zjistim co jde, potrebuju na cely auto 90% s atestem, tak kurna to snad nekdo delat musi ne
auto s 90% folii vypadá hezky jen z venku,ale dávat tak tmavou folii na je uplný nesmysl,Stačilo par dnu v zimně ,pak sem je strhával.Přes zrcatka uvidíš naprosté h...o,budeš sedět jak v rakvi 8) Spousta ciklistu nesvítí a ty zaručeně z takovýma foliema přehlédneš,takže sito přeber :wink: V lepším připadě to skončí jen potlučeným ciklistou. Optimum je max do těch 75% Oboje mám vyzkoušené :palec: JInak rozhodnutí je na Tobě :wink:
100RM
Klubové ID: 675

#45 Příspěvek od 100RM »

Jak prehlednes cyklistu ? Ved folie mas len zezadu a zboku. To jakoze ho prehlednes ked ta bude predjizdet ?
7er. True definition of luxury. Yours.
///Mates
Klubové ID: 1845
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od ///Mates »

Tyo, folie sou na dvě věci, radši si to nech pokovit, je to odolnější,folie můžeš natrhnout, poškrábat... :wink:
Perunwit
Klubové ID: 2962

#47 Příspěvek od Perunwit »

ahojte, přidám se do tohoto vlákna, abych nezakládal nové...

mám na zadním okně u sedana folii, ale je už na mnoha místech bublinkatá, a různě zvrásněná a nevypadá to dobře... jinak její přínos oceňuji, proto bych ji tam chtěl mít nadále... máte někdo tip na někoho z okolí Plzně, kdo by mi tu starou sundal a dal tam pořádně nějakou jinou? Díky...
Odpovědět