ebalaz píše:Neboj nestojí 800 kM3maniac píše:ebalaz píše:
tak sory ten rozdiel 130k sedi, som to precital asi narychlo... ale ja som nepisal ze uvazujem o tej m3 za 900t len som nasiel taky inzerat a zdal sa mi brutalny. chcel som vediet co vide taka e36 m3 u vas ak mam dat cez 800t tak jednoznacne 330ci e46 a basta.ono jedno je jasné a krásné,že i v tý staromódní e36 s 321 koňama si vychutnáš 330i z roku 2004
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M3 E36 - cena
-
- Kontaktovat uživatele:
No, nevím kdo je sjetý, či co!gelty píše:Tam dělá každý, kdo má dlouhý prsty a tlačenku...Lukáš píše:kdybys uměl číst tak už ti to došlo, přečti si posl 5 příspěvkůgelty píše:Né to nevím, kolonka se zaměstnáním tu chybí....![]()
A pročítat celé webové stránky, abych to našel,se mi nechce....
jinak pokud bys nepochopil tak delam v BMW![]()
![]()
Vím jak to chodí v Praze, Ostravě a jak to chodilo v Opavě...![]()
![]()
Včera lezli pod škodovkama a dnes v čistých košilkách dělají rozumy...![]()
Ale jinak nic proti tobě, neber to osobně, třeba seš machr a dostal ses tam díky svým tech.znalostem, dovednostem, praxí a německ.jazyku apod.![]()

(Zvláš? když to nebylo určeno vám!

Myslím, že Fuck mi odpověděl jedině ten, kterého se to týkalo, zacož mu děkuji!

A pro vás ostatní nechápavce: tučně sem psal, že si to nemá brát osobně!
A že to znám jak to u značk.servisů chodí, vím z vlastní zkušenosti a nepotřebuju k tomu kecy od duležitých vševědů a mudrců!

To? vše na vysvětlenou a už se ktomu nebudu vracet.

Doufám, že jste to pochopili?!

ja tu nechci psat sprosty veci takze se ted musim moc moc drzet... znam kluky co delaj ve znackovym servise a znaji ty auta na zpamet... o tech autech vi bilion veci o kterych ty nemas ani paru a vzivote mit paru nebudes tak tu nemel pikacoviny, protoze kdyby to nekdo z nich cet tak ti da pres drzku...gelty píše:No, nevím kdo je sjetý, či co!gelty píše:Tam dělá každý, kdo má dlouhý prsty a tlačenku...Lukáš píše: kdybys uměl číst tak už ti to došlo, přečti si posl 5 příspěvků
jinak pokud bys nepochopil tak delam v BMW![]()
![]()
![]()
Ale jinak nic proti tobě, neber to osobně, třeba seš machr a dostal ses tam díky svým tech.znalostem, dovednostem, praxí a německ.jazyku apod.![]()
Kurva, když neumíte číst a ani nevidíte tučné písmo, tak se ani nedivím že tak zuříte!!!
![]()
![]()
(Zvláš? když to nebylo určeno vám!)Jak můžete v takovém stavu vůbec řídit auto?
![]()
![]()
Myslím, že Fuck mi odpověděl jedině ten, kterého se to týkalo, zacož mu děkuji!![]()
A že to znám jak to u značk.servisů chodí, vím z vlastní zkušenosti a nepotřebuju k tomu kecy od duležitých vševědů a mudrců!![]()
![]()
To? vše na vysvětlenou a už se ktomu nebudu vracet.![]()
-
- Kontaktovat uživatele:
Ehm, napsal jsem, že se nebudu k tomu už vyjadřovat, ale někdy holt člověk musí udělat vyjímku.abdul píše:ja tu nechci psat sprosty veci takze se ted musim moc moc drzet... znam kluky co delaj ve znackovym servise a znaji ty auta na zpamet... o tech autech vi bilion veci o kterych ty nemas ani paru a vzivote mit paru nebudes tak tu nemel pikacoviny, protoze kdyby to nekdo z nich cet tak ti da pres drzku...gelty píše:No, nevím kdo je sjetý, či co!gelty píše: Tam dělá každý, kdo má dlouhý prsty a tlačenku...![]()
![]()
![]()
Kurva, když neumíte číst a ani nevidíte tučné písmo, tak se ani nedivím že tak zuříte!!!
![]()
![]()
(Zvláš? když to nebylo určeno vám!)Jak můžete v takovém stavu vůbec řídit auto?
![]()
![]()
Myslím, že Fuck mi odpověděl jedině ten, kterého se to týkalo, zacož mu děkuji!![]()
A že to znám jak to u značk.servisů chodí, vím z vlastní zkušenosti a nepotřebuju k tomu kecy od duležitých vševědů a mudrců!![]()
![]()
To? vše na vysvětlenou a už se ktomu nebudu vracet.![]()

nepotřebuju k tomu kecy od duležitých vševědů a mudrců!

Máš pravdu pane vševědoucí, já o těch věcí nemám páru, poněvač nepracuji u BMW, tudíž neabsolovávám žádně školení ani nic jiného!!!
Každý tady zná dobré servismany, to je fajn!

nebo se baví jen s tím člověkem co chce koupit novou káru, nebo pokuď člověk je příliž neobtěžuje, tak flirtují se "sekretářkou". Sorry, ale já sem v origo servisech dobré fachmany ještě neviděl!

Asi jsem měl smůlu a šel do nepravých servisů, či přišel v nepravou pracovní dobu.

Takže znova pro všechny: OMLOUVÁM SE JESTLI SE TO NĚKOHO ZAS DOTKLO, ALE JEN SEM ŘEKL SVUJ NÁZOR, KTERÝ VYCHÁZI Z MÝCH ZKUŠENOSTÍ!!! A ty mi nikdo bohu dík neokecá...

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Když se chci po ránu v práci pobavit pobavit, stačí sem nakouknout
a hned se mi rozzáří usměv
. Je to to samý jako když vycházim z baráku a kouknu na auto taky se usměju.
Je vidět že tento klub a ty auta patřej k sobě

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Nene,nemám hodnýho a ani bohatýho ta?kugelty píše:Ty servisuješ své miláčky v Ostravě a v Opavě si je měl taky???M3maniac píše:Prostě si napsal píčovinu a naházels všechni lidi značkových servisů do jednoho pytle,( znám několik poctivých servismanů!)tady není očem diskutovat !!!![]()
Žes nic neřekl, já myslel, že ti je servisuje někdo jiný...

A odka? je? Já jen , že by se po záruce mohl hodit...M3maniac píše:Nene,nemám hodnýho a ani bohatýho ta?kugelty píše:Ty servisuješ své miláčky v Ostravě a v Opavě si je měl taky???M3maniac píše:Prostě si napsal píčovinu a naházels všechni lidi značkových servisů do jednoho pytle,( znám několik poctivých servismanů!)tady není očem diskutovat !!!![]()
Žes nic neřekl, já myslel, že ti je servisuje někdo jiný...ale kvalifikovanýho mechanika z BMW
akorát ho navštěvuju doma ....
a to se vyplatí!
je to zlatej člověk !

hmm... nepovím....už teď mám termíny jako kráwakaca píše:A odka? je? Já jen , že by se po záruce mohl hodit...M3maniac píše:Nene,nemám hodnýho a ani bohatýho ta?kugelty píše: Ty servisuješ své miláčky v Ostravě a v Opavě si je měl taky???![]()
Žes nic neřekl, já myslel, že ti je servisuje někdo jiný...ale kvalifikovanýho mechanika z BMW
a to se vyplatí!
je to zlatej člověk !
![]()

nebo možná jó,ještě si to rozmyslím...

-
- Kontaktovat uživatele:
No a votom to je.....M3maniac píše:Nene,nemám hodnýho a ani bohatýho ta?kugelty píše:Ty servisuješ své miláčky v Ostravě a v Opavě si je měl taky???M3maniac píše:Prostě si napsal píčovinu a naházels všechni lidi značkových servisů do jednoho pytle,( znám několik poctivých servismanů!)tady není očem diskutovat !!!![]()
a to se vyplatí!
je to zlatej člověk !