abdul píše:gelty píše:gelty píše:[quote="Lukáš"][quote="gelty"]Né to nevím, kolonka se zaměstnáním tu chybí....
A pročítat celé webové stránky, abych to našel,se mi nechce....

kdybys uměl číst tak už ti to došlo, přečti si posl 5 příspěvků

jinak pokud bys nepochopil tak delam v BMW
Tam dělá každý, kdo má dlouhý prsty a tlačenku...
Vím jak to chodí v Praze, Ostravě a jak to chodilo v Opavě...
Včera lezli pod škodovkama a dnes v čistých košilkách dělají rozumy...
Ale jinak nic proti tobě, neber to osobně, třeba seš machr a dostal ses tam díky svým tech.znalostem, dovednostem, praxí a německ.jazyku apod.

No, nevím kdo je sjetý, či co!

Kurva, když neumíte číst a ani nevidíte tučné písmo, tak se ani nedivím že tak zuříte!!!
(Zvláš? když to nebylo určeno vám!

)Jak můžete v takovém stavu vůbec řídit auto?
Myslím, že Fuck mi odpověděl jedině ten, kterého se to týkalo, zacož mu děkuji!
A pro vás ostatní nechápavce: tučně sem psal, že si to nemá brát osobně!
A že to znám jak to u značk.servisů chodí, vím z vlastní zkušenosti a nepotřebuju k tomu kecy od duležitých vševědů a mudrců!
To? vše na vysvětlenou a už se ktomu nebudu vracet.
Doufám, že jste to pochopili?!

[/quote]
ja tu nechci psat sprosty veci takze se ted musim moc moc drzet... znam kluky co delaj ve znackovym servise a znaji ty auta na zpamet... o tech autech vi bilion veci o kterych ty nemas ani paru a vzivote mit paru nebudes tak tu nemel pikacoviny, protoze kdyby to nekdo z nich cet tak ti da pres drzku...[/quote]
Ehm, napsal jsem, že se nebudu k tomu už vyjadřovat, ale někdy holt člověk musí udělat vyjímku.
nepotřebuju k tomu kecy od duležitých vševědů a mudrců!
, nevím co dodat.
Máš pravdu pane vševědoucí, já o těch věcí nemám páru, poněvač nepracuji u BMW, tudíž neabsolovávám žádně školení ani nic jiného!!!
Každý tady zná dobré servismany, to je fajn!

Ale zvláštní, je že jak člověk někde příjde, např. Olomouc, Opava, Ostrava, apod. tak na dílně mají buď rovrtané auto jiné značky, nebo neumějí
německý jazyk,
nebo se baví jen s tím člověkem co chce koupit novou káru, nebo pokuď člověk je příliž neobtěžuje, tak flirtují se "sekretářkou". Sorry, ale já sem v origo servisech dobré fachmany ještě neviděl!
Asi jsem měl smůlu a šel do nepravých servisů, či přišel v nepravou pracovní dobu.
Takže znova pro všechny: OMLOUVÁM SE JESTLI SE TO NĚKOHO ZAS DOTKLO, ALE JEN SEM ŘEKL SVUJ NÁZOR, KTERÝ VYCHÁZI Z MÝCH ZKUŠENOSTÍ!!! A ty mi nikdo bohu dík neokecá...