Originál zaslal JFK to pomeranč: tak až mi tam najdeš tu láhev šampáňa, tak dej vědět :fuckoff:
P.S. : že sis tu 318-ku koupil kvůli spotřebě, umělče...:mhihi: :yep: :dunno: :vytlem2: :prdel: :vytlem3: :prdel2: :bang2: :lool2: :lool2: :lool2:
Jak kvuli spotrebe.. Jak jsem koupil, tak jsem koupil.. Ted provadim tuning motoru a proto se ptam na uzitecne rady, nebot o tom to je, nebo ne?
To Aurora: Uz je to lepsi, teda myslim s temi editacnimi funkcemi :ucta:
Originál zaslal slunicko Jo jo presne tak, to snad ani pro naseho Robinka neni problem, nevim jak to vsechno dela, ale je to vazne KANEC!!!:ucta: :ucta: :ucta:
No ty vole!!! Roberte, slušně tě odhadla...
Nevím, kde chodíš na ty závěry, ale celkem jatka :mhihi: :super:
to JFK: nepřidáváš do sání vodu? (pro méně technicky nadané: dá se přidat až do 30:70 poměru voda:benzín, výkonově to má smysl do 15% u atmosférického motoru, 20-25% u turba, v závislosti na plnícím tlaku/předstihu/klepání). Uvažuju o tom u sebe,momentálně dělám ale na laku a podvozku,pak jdu do motoru,tak doufám že se o tu invenšn podělíte .-)
Velké DÍKY patří Křižníkovi:einstein: :gobeer: :ucta: :ucta: :ucta: !!! Je to společná práce, a nejdřív jsme se dohodli to ututlat co nejdýl:), máme s tím nějaké plány a pak se uvi:D Ale všichni jste vedle jak ta jedle... i Hanz... Tato úprava ještě nikoho zatím nenapadla, co já vím, a tak jednáme o patent...:fuckoff: :fuckoff:
aby ti voda neublížila motoru, musel by jsi ji kvalitně rozprášit a v určitým množství aby to mělo význam, no a s tím dělat a ještě na svým motoru, no tomu říkám odvaha.
KUA to snad nechcete povedat ze ste s tym isli okolo 290km/h.-
na tom tretom obr. to tak vypada... no eto nevazmozna s 320i....
nejde mi to dohlavyyyy:mad:
kua otacky kolo 8000/min bude to asi stat na mieste CO???:fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: aspon ten treti obr ee neverim