Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

carbonová folie do e36

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od mathias22 »

sonny píše:Mam v planu cernou folii z Hornbachu polepit strechu,viko kufru a kapotu...jako misto laku.Tak su zvedavej,jak dlouho to vydrzi :?:

:roll: no,preju hodne stesti! :roll:
sadamcx65

#42 Příspěvek od sadamcx65 »

mám carbon na ledvinkách přes celou zimu a drží to jako ďábel ;) když se to nahřeje horkovzduškou tak už to snad nikdy nepustí :D
sonny

#43 Příspěvek od sonny »

Jo a mam to nahrat pred nalepenim nebo az po????
sadamcx65

#44 Příspěvek od sadamcx65 »

sonny píše:Jo a mam to nahrat pred nalepenim nebo az po????
Nejdříve před nalepením z důvodu lepšího tvarování a po-té jsem to ještě lehce nahřál už nalepené ;)
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od shade120l »

Tak mam problém...

Tuhle folii jsem pořídil... Na plastech nedrží... Kousíček jsem loupnul na haupnu a to drží krásně ale z plastu to spadne samo... Bojím se to brousit do hladka abych si neskurvil plasty protoze pokud to nebude držet ani po broušení tak bych musel schánět nový... (samozřejmě vše odmaštený)

http://www.moto-polepy.cz/index.php?idmenu=21&detail=28&p_num=1
liza

#46 Příspěvek od liza »

čau klucí, mám takovej dotaz, když lepíte ty folie. Přemýšlím, že si nalepim folie na skla, ale nechce se mi to dávat do firmy. Vždycky sem si to dělal sám. Akorát sem měl pokaždý 5dvéř, tudíž mi šlo zvednout zadní sklo. Ted to nejde, tak mi napadlo, když tu píšete, že máte nalepenou folii na lízatku, a ledvinkách. Co by se stalo, kdybych nalepil folii na sklo, na zadní sklo z venku? vim, že to bude asi bastl, ale zajímá mě, jestli by to drželo.
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od shade120l »

liza píše:čau klucí, mám takovej dotaz, když lepíte ty folie. Přemýšlím, že si nalepim folie na skla, ale nechce se mi to dávat do firmy. Vždycky sem si to dělal sám. Akorát sem měl pokaždý 5dvéř, tudíž mi šlo zvednout zadní sklo. Ted to nejde, tak mi napadlo, když tu píšete, že máte nalepenou folii na lízatku, a ledvinkách. Co by se stalo, kdybych nalepil folii na sklo, na zadní sklo z venku? vim, že to bude asi bastl, ale zajímá mě, jestli by to drželo.

Jako karbonovou folii na sklo? proboha to snad tomu auto neuděláš?
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od ///Mates »

liza píše:čau klucí, mám takovej dotaz, když lepíte ty folie. Přemýšlím, že si nalepim folie na skla, ale nechce se mi to dávat do firmy. Vždycky sem si to dělal sám. Akorát sem měl pokaždý 5dvéř, tudíž mi šlo zvednout zadní sklo. Ted to nejde, tak mi napadlo, když tu píšete, že máte nalepenou folii na lízatku, a ledvinkách. Co by se stalo, kdybych nalepil folii na sklo, na zadní sklo z venku? vim, že to bude asi bastl, ale zajímá mě, jestli by to drželo.

8O 8O Si děláš prdel ne... :D doufám že sme to blbě pochopily a jde ti jen o tónovací folie ale dělat folie doma je o ničem a stejně je lepší tónování pomocí pokovení...,pokud si to ale myslel jakože na zadní sklo lepit karbonovou folii,nejen že by sis absolutně zrušil výhled dozadu a policajti by tě zedřeli z kůže, ptže pochybuju že by si na to někde splašil ATEST :!: :lol: :lol: :lol:
emtrojak

#49 Příspěvek od emtrojak »

Joke320 píše:Ja jsem tou folii z hornbachu lepil lizatko pod naraznikem a uz jsem s tim odjezdil tuhle zimu a nikde s enic neodlepilo takze to drzi dobre

Zkus sem nahodit foto.. nebo posli do SZ.Ď
liza

#50 Příspěvek od liza »

:lol: :lol: :lol: :lol: hele blbej možná sem to přiznávám, ale tohle bych v životě neudělal :wink: jasný, že sem myslel tonovací folie. Jednalo se mi pouze o to, jestli by to vydrželo vlivy počasí( ta tonovací folie) :wink:
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od ///Mates »

liza píše::lol: :lol: :lol: :lol: hele blbej možná sem to přiznávám, ale tohle bych v životě neudělal :wink: jasný, že sem myslel tonovací folie. Jednalo se mi pouze o to, jestli by to vydrželo vlivy počasí( ta tonovací folie) :wink:

Už sem si myslel 8) :D ,btw a nikdo neříká že seš blbej... :wink: a k těm foliím když si to uděláš doma tak je to většinou na prd ptže sse ti tam udělaj dřív nebo pozděj bubliny prtže ty folie co se daj běžně sehnat nejsou moc kvalitní a jak taky říkám mohl by si mět pak problémy když tě zastavěj švestky bo hlavně u technický že na to nemáš Atestaci s uvedením kolik % máš propustnost světla :wink: podle mě je ale dneska lepší to pokovení oken :) ale jestli výhradně folie tak si to nech udělat od profíků sice za to trochu připlatíš ale budeš spokojenej a bez dalších problémů... :)
liza

#52 Příspěvek od liza »

hele měl sem to na 2předešlých autech, udělal sem si to sám, nevypadalo to nejhůř. A policajti mě nikdy nestavěli, vim že to je náhoda. Znovu položím otázku, vydrží něco ty folie? :wink:
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od ///Mates »

liza píše:hele měl sem to na 2předešlých autech, udělal sem si to sám, nevypadalo to nejhůř. A policajti mě nikdy nestavěli, vim že to je náhoda. Znovu položím otázku, vydrží něco ty folie? :wink:

No něco by vydžet měla,jenže chceš to dát zvenku, bude to napospas všem povětrnostním vlivům a to nemluvím o tom jestli máš na zadním okně stěrač...,ale podle toho že píšeš že ti nejde zvednout zadní sklo tak že by nějaký coupe... tam by si stěrač neřešil až možná na nějakýho compacta :?:
liza

#54 Příspěvek od liza »

stěrač nemám, mám iso sedan
:wink:
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od ///Mates »

Tak to by mělo bejt v cajku, viděl sem myslím v automotorevue že to borci v autorizovaný firmě lepili na Fabku zvenku na zadní okno :D
liza

#56 Příspěvek od liza »

já sem koukal právě taky na nějaký videjko, a tam se mi to zdálo, že to taky lepí z venku. Asi to zkusím :wink:
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od shade120l »

liza píše:já sem koukal právě taky na nějaký videjko, a tam se mi to zdálo, že to taky lepí z venku. Asi to zkusím :wink:

Píšeš že už jsi to dělal takže žádný problém... Ale bejt tebou tak si radši zovlám do nějaký firmy a připlatím si... A mám tokový pocit že pokud si to zaděláš sám tak ti neude uznán atest ale tím si nejsem jistej jen jsem to někde slyšel
liza

#58 Příspěvek od liza »

hele tak folie z venku vypadá hodně divně, i kdyby se to povedlo nalepit naprosto bez bublin, tak to okno jakoby zanikne a není to hezký. Jinak na atest já nehraju. Nikdy sem stím neměl problém :wink: a dávál sem tam jen 15% folie
Danny Moderátor
Moderátor

#59 Příspěvek od Danny Moderátor »

liza píše:já sem koukal právě taky na nějaký videjko, a tam se mi to zdálo, že to taky lepí z venku. Asi to zkusím :wink:

POZOR to je velký omyl zvenku si tu folii jenom tvarují horkovzdušnou pistolí aby měla požadované zakřivení podle okna. V žádném případě se folie nelepí zvenku. Jinak udělat zadní okno na sedanu jde ale je to strašná fuška a chce to cvik.
zupi
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od zupi »

ten carbon vevnitř vyzerá dost dobře 8) už jsem o tom taky přemejšlel,ale bojim se že bych to zkurvil :lol: že by mi to dělalo nějaký bubliny a tak
Odpovědět