Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??
Re: Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??
Jako komforty žádné přední PDC tempomat kůže 2 zonova automatická klima a automatická převodovka. To mi opravdu velice stačí
Budoucnost je taková, ze si ho nechám. Nikdo to nekoupí s v prdeli automatem, který se co 5 km rozsvêcuje a neradi
tak jako daval jsi tady VIN. Pres vin se to da overit.
Porad lepsi nez smesna servisni knizka ta je ponekud k...
Tam si muze kazdy napsat co chce nebo se udela nova
Tak pokud si ho chces nechat tak budes muset udelat repas nebo sehnat prevodovku z jineho auta.
Repas v tvem pripade je podle me ekonomicky nesmysl.
Kdyby to melo aspon neco kvuli cemu by to melo smysl...tak mozna ale tohle auto nema nic
Porad lepsi nez smesna servisni knizka ta je ponekud k...
Tam si muze kazdy napsat co chce nebo se udela nova

Tak pokud si ho chces nechat tak budes muset udelat repas nebo sehnat prevodovku z jineho auta.
Repas v tvem pripade je podle me ekonomicky nesmysl.
Kdyby to melo aspon neco kvuli cemu by to melo smysl...tak mozna ale tohle auto nema nic
Nebudu dělat repas v pakre ale u známého za 40 000 kc. Brácha na svém automatu od něho repasovabém najel už 30 000 km a řadí sametově bez poznání kdy zařadí
jo tak vy to mate v rodine 

No to není rodina jen prostě na něj bratr dostal kontakty a je spokojený jako mnoho dalších. Jen si počkás měsíc az půl roku
tohle celé je smutný příběh studenta který se totálně zrujnuje, protože nechápe že to nemá smysl. já tak před 10ti lety také koupil z neznalosti vrak a byl jsem rád že jsem ho pak dal pryč aspon za slabou polovinu ceny co jsem to koupil.. mimochodem taky jsem v tom musel měnit převodovku.
Ne spis ze to uz nebude asi statisticka chyba ze ty i bracha ma nebo mel automat v pytli 

No mu řadil 3 roky, mě půl roku. On v něm měl špatné gufero a ja mu nadarmo říkal nech si to spravit i s proplachem prevodovky. Třeba nechápu i meho kamaráda co má Passata B5. 5 a taky vůbec neřeší výměnu oleje, raději si pak prý zaplatí repas
Stejně nebudeš repas dělat nikde, protože jsi pohádkář. Minule dělal kouzelník na převodovky komplet repas za 30k a dnes už je to za 40k. Stejně so někdo udělal nový nick se jménem kelnsi a dělá si tady prdel, protože ten kdo by tohle vážně psal a dělal, tak by psal z Bohnic!
Jj vsak úplně! Repas je nutný už to neřadí a jede max na jedničku!
Tohle si vykládej na Dacia nebo Škoda klubu! Že automat jede max na jedničku

Nebo so tohle téma založ tady: http://www.bmw-club.cz/
Tam jsou podobný kreténi jako ty, budete si rozumět.
Tam jsou podobný kreténi jako ty, budete si rozumět.
Bez si nadávat někomu jinému ty kreténe.
Dej si pozor chlapečku! Kre*én jsi a budeš jim!
Končím tady. Neumíte nic jiného než rýpat starej se laskavě o sebe a mě a moji E60 neřeš. Škoda že nejde dát BAN uživatele
Očividně máš IQ houpacího koně, když tady bezdůvodně nadáváš někomu kdo si koupí špatné auto a žádá a je vděčný za všechny rady tady sdělený od ostatních.kadli píše:Dej si pozor chlapečku! Kre*én jsi a budeš jim!
Rada od všech byla to prodat, takže sám jsi houpací kůň
Já vím, říkají mi to všichni i doma, ale jen tak vyhodit z okna 125 000 Kč to fakt nechci, to raději do toho šrotu narvu další kilo, aby dál jezdil. I když vlastně jsem je už vyhodil, když to už nejede.
To jsem sem daval uz pred mesicem.Filozof píše:docela by mě zajímal výpis z technických kolik měla posledních 7-10let zpátky najeto.
https://www.kontrolatachometru.cz/