st27 píše:Tehu: nezdravil si mě náhodou dnes na brněnský ulici směr tesco??? viděl jsem že na mě někdo mávl v touru.....ale nějak jsem si pak nevšiml kdo že to byl
JJ to jsem byl ja vracel jsem se domu, uz jsem te chtel sprdnout ze nezdravis
Jinak dle soupisky zucastnenych, koukam ze i nejake nove tvare pribyli jen tak dal
st27 píše:Tehu: nezdravil si mě náhodou dnes na brněnský ulici směr tesco??? viděl jsem že na mě někdo mávl v touru.....ale nějak jsem si pak nevšiml kdo že to byl
JJ to jsem byl ja vracel jsem se domu, uz jsem te chtel sprdnout ze nezdravis
quote]
to sorry jsem si říkal že hezkej tour jede,koukal jsem se na AE a pak jsem letmo viděl že na mě někdo mávl
Ano ano bude,a zjistil jsem že i zadní nárazník by měl pasovat na toura takže bude mít snad za nedlouho M nárazník jak ve předu tak vzadu z toho zelenýho
compound píše:Ano ano bude,a zjistil jsem že i zadní nárazník by měl pasovat na toura takže bude mít snad za nedlouho M nárazník jak ve předu tak vzadu z toho zelenýho
Jojo kámo, M3 nárazníky pasovat určitě budou, je to už ověřené. Každopádně Ti gratuluju k pěknýmu upgradu. Co nejdřív nafoť a dej do klubovek.
tak to si piš že to jede jinak má to 105kw v serii plus by to mělo být ještě načipovaný,Děkuju za info že nárazníky budou pasovat,o víkendu se bude pilně pracovat akorát pak jaště nalakovat do orientblau metalic
compound píše:tak to si piš že to jede jinak má to 105kw v serii plus by to mělo být ještě načipovaný,Děkuju za info že nárazníky budou pasovat,o víkendu se bude pilně pracovat akorát pak jaště nalakovat do orientblau metalic
a jen tak pro představu:-D
aaa krucis tak uz se alespon orientacne pochlubil Koukam ze uz to na jihlavsku nejakou dobu jezdilo podle znacky...
[/quote] Koukam ze uz to na jihlavsku nejakou dobu jezdilo podle znacky...[/quote]
ano koukáš dobře,zhruba dva roky se tady pohybovalo
Lion:Mám jeden dotaz,když jsi říkal že tam pasovat budou tak vystuhy jsou stejný nebo ne?myslím jestli stačí sundat nárazník ze sedana a hned to dát na tour bez nějaký upravy?
compound píše:Lion:Mám jeden dotaz,když jsi říkal že tam pasovat budou tak vystuhy jsou stejný nebo ne?myslím jestli stačí sundat nárazník ze sedana a hned to dát na tour bez nějaký upravy?
Oni stejný nejsou, co se týče materiálu, tak M3 má duralový. Ale pokud necháš seriový, tak i přez to by to na ně mělo jít.