Downpipes neoprepousti prebytecny tlak od turba ale je to Výfukové potrubí od turba k prvním katum. Ty asi myslíš wastgate. Podle mě nechci JB4 urazit ale nemůže poznat jestli máš Downpipes nebo ne leda mě napapdlo.
se seriovymi downpipes kde jsou katy je hodnota na lambde za katama "1" když se dá 3" downpipes zjistili ze hodnota na lambde je "1,2" a JB4 vi ze jamile je na labde dana hodnota vi zda jsou downpipes s katama a nebo ne.
Já jsem s etanolem neuspěl. Jakmile se používá etanol potřebuje mít motor delší dobu vstřiku a ta doba se na mapu 5 nemění je stejná.
Jinak po cestě s Plzně určitě můžem něco podniknout v Praze aspoň z mé strany na dnešek jsem doma dostal volno
JB4 je fakt super překvapila mě. Univerzální krabička za "pár peněz" ale myslím že stím etanolem to nebude úplně top. Pokud by byl vliv pouze oktanové číslo doporučovali by mapu 7 která je na race palivo tedy cca 108 oktanu.
Jinak letňáků bych se nebál zahřeješ na provozní teplotu a bude to dobrý. Hoď sem číslo a až pojedem Plzeň-Praha zavoláme a můžem domluvit sraz v Praze