Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

---> REGISTRACE -problémy - Důležité! <----

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jurasis

#221 Příspěvek od jurasis »

KEAN píše:A já pořád nic? :cry:

A kohopak jsi kontaktoval na BIGu skrz podložky? Ty jen osobně na nějakém sraze. Vždycky je tam někdo, kdo je má...

Nálepky dostaneš poštou. Hlavně si zkontroluj, jestli máš v profilu správnou adresu. Globusman Tě pořeší co nejdřív... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
globusman
Kontaktovat uživatele:

#222 Příspěvek od globusman »

jurasis píše:
KEAN píše:A já pořád nic? :cry:

A kohopak jsi kontaktoval na BIGu skrz podložky? Ty jen osobně na nějakém sraze. Vždycky je tam někdo, kdo je má...

Nálepky dostaneš poštou. Hlavně si zkontroluj, jestli máš v profilu správnou adresu. Globusman Tě pořeší co nejdřív... :wink:

PavelH povídal, že KEANovi byla karta odeslaná.
Wickerman

#223 Příspěvek od Wickerman »

Cawes, mel jsem clenske cislo 1197 a nick je Wickerman!
Jinak i presto ze jsem zaplaceni nechal na posledni chvilku,jelikoz jsem si to vubec neuvedomil,coz je moje blbost,tak jsem platbu o prodlouzeni clenstvi zaslal vcas,tak uz nemam bmw znak u nicku a nemuzu do nejakejch for!!!
Hol za blbost se plati no :( co se da delat!
globusman
Kontaktovat uživatele:

#224 Příspěvek od globusman »

Wickerman píše:Cawes, mel jsem clenske cislo 1197 a nick je Wickerman!
Jinak i presto ze jsem zaplaceni nechal na posledni chvilku,jelikoz jsem si to vubec neuvedomil,coz je moje blbost,tak jsem platbu o prodlouzeni clenstvi zaslal vcas,tak uz nemam bmw znak u nicku a nemuzu do nejakejch for!!!

Vydrž do neděle, Lukas H by ti to měl po spárování platby nahodit. Od doby, co ti přišel mail o blížícím se konci jsi na to měl dost času :-)
Wickerman

#225 Příspěvek od Wickerman »

globusman píše:

Vydrž do neděle, Lukas H by ti to měl po spárování platby nahodit. Od doby, co ti přišel mail o blížícím se konci jsi na to měl dost času :-)

JOJO vsak to je v pohode,ale co se toho emailu tyce vis jak to bylo, je to proste smula no,upozorneni me prislo na meil kterej jiz pres rok nepouzivam no,ale to nikdo nemuze vedet no!!! :) Samozdrejme pockam :wink:
jurasis

#226 Příspěvek od jurasis »

Wickerman píše:
globusman píše:

JOJO vsak to je v pohode,ale co se toho emailu tyce vis jak to bylo, je to proste smula no,upozorneni me prislo na meil kterej jiz pres rok nepouzivam no,ale to nikdo nemuze vedet no!!! :) Samozdrejme pockam :wink:

Není nad to, aktualizovat si profil včas... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Wickerman

#227 Příspěvek od Wickerman »

jurasis píše:
Wickerman píše:
globusman píše:[quote="Wickerman"]Cawes, mel jsem clenske cislo 1197 a nick je Wickerman!

Není nad to, aktualizovat si profil včas... :wink:[/quote]

Jojo to urcite ano,ale co se informaci o me tyce,tak tam jsem mel email kterej normalne pouzivam,ale registraci jsem posilal s emailem na temten kterej jiz NEpouzivam...Proste to uz je jedno no....Hlavne ze je zaplaceno a to je dulezite nebo ne??? :)
Player1
Kontaktovat uživatele:

#228 Příspěvek od Player1 »

Kua, jsem na tom stejně jak Wickerman... Peníze jsem poslal 13.10. a dneska jsem nečlen :(
globusman
Kontaktovat uživatele:

#229 Příspěvek od globusman »

Player1 píše:Kua, jsem na tom stejně jak Wickerman... Peníze jsem poslal 13.10. a dneska jsem nečlen :(

Njn, když to pošleš až po 13 měsících, tak se nediv...
Player1
Kontaktovat uživatele:

#230 Příspěvek od Player1 »

globusman píše:
Player1 píše:Kua, jsem na tom stejně jak Wickerman... Peníze jsem poslal 13.10. a dneska jsem nečlen :(

Njn, když to pošleš až po 13 měsících, tak se nediv...

Co to je za blbost?

edit... jo aha, už to chápu. Je tam ještě ochranná lhůta 30 dnů. No jo...jsem ostuda :roll: :(
Trhyy

#231 Příspěvek od Trhyy »

Jak dlouho trvá než se nečlen stane po zaplacení člen ? Já zaplatil 15.10 a dodneška furt nic :cry: Na tom výpisu z účtu sice můj variabilní symbol neni, ale datum i způsob platby by seděl, posílal sem to obyč složenkou u pošty
jurasis

#232 Příspěvek od jurasis »

Trhyy píše:Jak dlouho trvá než se nečlen stane po zaplacení člen ? Já zaplatil 15.10 a dodneška furt nic :cry: Na tom výpisu z účtu sice můj variabilní symbol neni, ale datum i způsob platby by seděl, posílal sem to obyč složenkou u pošty

Kdyby sis přečetl tento thread, tak bys věděl, že s poštou je sranda, že neprojde v.s.
Pošli scan Tvého ústřižku na mail rady a nejbližší neděli jsi člen... :wink:
.
.
Trhyy

#233 Příspěvek od Trhyy »

jurasis píše:
Trhyy píše:Jak dlouho trvá než se nečlen stane po zaplacení člen ? Já zaplatil 15.10 a dodneška furt nic :cry: Na tom výpisu z účtu sice můj variabilní symbol neni, ale datum i způsob platby by seděl, posílal sem to obyč složenkou u pošty

Kdyby sis přečetl tento thread, tak bys věděl, že s poštou je sranda, že neprojde v.s.
Pošli scan Tvého ústřižku na mail rady a nejbližší neděli jsi člen... :wink:

Ok, díkes moc :D
Baaarb

#234 Příspěvek od Baaarb »

nechapu jaký číslo mam uvést při platbě abych dostal výhody člena.
Mam jen svojí přezdívku - žádné číslo...
100RM

#235 Příspěvek od 100RM »

Baaarb píše:nechapu jaký číslo mam uvést při platbě abych dostal výhody člena.
Mam jen svojí přezdívku - žádné číslo...

Tady sa zaregistrujes a dostanes clenske cislo. To pouzijes ako variabilny symbol pri platbe.

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... &l=default
7er. True definition of luxury. Yours.
Baaarb

#236 Příspěvek od Baaarb »

okejka. thx
Rado1

#237 Příspěvek od Rado1 »

1.12. som zaplatil [na vypise z uctu je platba uskutocnena], clenske cislo a variabilny symbol je 1743.
V nedelu 7.12. mi prisla e-mailom gratulacia, ze som bol prijaty do skupiny "Black list".
Pri pokuse o prihlasenie dostavam hlasku "Chybný login ID# nebo heslo". Pri pokuse nechat si znovu zaslat heslo [mozno som dement a davam nespravne] zasa hlaska "This is account deactive or don`t exist in database."

Skupina "Black list" mi navodzuje dojem odmietnutych clenov. Kor, ked sme tam momentalne len traja. K comu si mam gratulovat?
Co dalej?
globusman
Kontaktovat uživatele:

#238 Příspěvek od globusman »

Rado1 píše:1.12. som zaplatil [na vypise z uctu je platba uskutocnena], clenske cislo a variabilny symbol je 1743.
V nedelu 7.12. mi prisla e-mailom gratulacia, ze som bol prijaty do skupiny "Black list".
Pri pokuse o prihlasenie dostavam hlasku "Chybný login ID# nebo heslo". Pri pokuse nechat si znovu zaslat heslo [mozno som dement a davam nespravne] zasa hlaska "This is account deactive or don`t exist in database."

Skupina "Black list" mi navodzuje dojem odmietnutych clenov. Kor, ked sme tam momentalne len traja. K comu si mam gratulovat?
Co dalej?

To vypadá, že se Lukáš překlep. Vydrž, on to určitě spraví...
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#239 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Opraveno, Lukas H. se evidentně překlepl :-)
globusman
Kontaktovat uživatele:

#240 Příspěvek od globusman »

Speedy píše:Opraveno, Lukas H. se evidentně překlepl :-)

Měli by tam být tři lidi a potřeboval bych ty maily, co mi chodí o jejich aktivaci, abych mohl poslat kartu (teda až bude tiskárna)...
Odpovědět