Cawes, mel jsem clenske cislo 1197 a nick je Wickerman!
Jinak i presto ze jsem zaplaceni nechal na posledni chvilku,jelikoz jsem si to vubec neuvedomil,coz je moje blbost,tak jsem platbu o prodlouzeni clenstvi zaslal vcas,tak uz nemam bmw znak u nicku a nemuzu do nejakejch for!!!
Hol za blbost se plati no co se da delat!
Wickerman píše:Cawes, mel jsem clenske cislo 1197 a nick je Wickerman! Jinak i presto ze jsem zaplaceni nechal na posledni chvilku,jelikoz jsem si to vubec neuvedomil,coz je moje blbost,tak jsem platbu o prodlouzeni clenstvi zaslal vcas,tak uz nemam bmw znak u nicku a nemuzu do nejakejch for!!! Hol za blbost se plati no co se da delat!
Vydrž do neděle, Lukas H by ti to měl po spárování platby nahodit. Od doby, co ti přišel mail o blížícím se konci jsi na to měl dost času
Wickerman píše:Cawes, mel jsem clenske cislo 1197 a nick je Wickerman! Jinak i presto ze jsem zaplaceni nechal na posledni chvilku,jelikoz jsem si to vubec neuvedomil,coz je moje blbost,tak jsem platbu o prodlouzeni clenstvi zaslal vcas,tak uz nemam bmw znak u nicku a nemuzu do nejakejch for!!! Hol za blbost se plati no co se da delat!
Vydrž do neděle, Lukas H by ti to měl po spárování platby nahodit. Od doby, co ti přišel mail o blížícím se konci jsi na to měl dost času
JOJO vsak to je v pohode,ale co se toho emailu tyce vis jak to bylo, je to proste smula no,upozorneni me prislo na meil kterej jiz pres rok nepouzivam no,ale to nikdo nemuze vedet no!!! Samozdrejme pockam
JOJO vsak to je v pohode,ale co se toho emailu tyce vis jak to bylo, je to proste smula no,upozorneni me prislo na meil kterej jiz pres rok nepouzivam no,ale to nikdo nemuze vedet no!!! Samozdrejme pockam
Není nad to, aktualizovat si profil včas...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
globusman píše:[quote="Wickerman"]Cawes, mel jsem clenske cislo 1197 a nick je Wickerman! Jinak i presto ze jsem zaplaceni nechal na posledni chvilku,jelikoz jsem si to vubec neuvedomil,coz je moje blbost,tak jsem platbu o prodlouzeni clenstvi zaslal vcas,tak uz nemam bmw znak u nicku a nemuzu do nejakejch for!!! Hol za blbost se plati no co se da delat!
Není nad to, aktualizovat si profil včas... [/quote]
Jojo to urcite ano,ale co se informaci o me tyce,tak tam jsem mel email kterej normalne pouzivam,ale registraci jsem posilal s emailem na temten kterej jiz NEpouzivam...Proste to uz je jedno no....Hlavne ze je zaplaceno a to je dulezite nebo ne???
Jak dlouho trvá než se nečlen stane po zaplacení člen ? Já zaplatil 15.10 a dodneška furt nic Na tom výpisu z účtu sice můj variabilní symbol neni, ale datum i způsob platby by seděl, posílal sem to obyč složenkou u pošty
Trhyy píše:Jak dlouho trvá než se nečlen stane po zaplacení člen ? Já zaplatil 15.10 a dodneška furt nic Na tom výpisu z účtu sice můj variabilní symbol neni, ale datum i způsob platby by seděl, posílal sem to obyč složenkou u pošty
Kdyby sis přečetl tento thread, tak bys věděl, že s poštou je sranda, že neprojde v.s.
Pošli scan Tvého ústřižku na mail rady a nejbližší neděli jsi člen...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Trhyy píše:Jak dlouho trvá než se nečlen stane po zaplacení člen ? Já zaplatil 15.10 a dodneška furt nic Na tom výpisu z účtu sice můj variabilní symbol neni, ale datum i způsob platby by seděl, posílal sem to obyč složenkou u pošty
Kdyby sis přečetl tento thread, tak bys věděl, že s poštou je sranda, že neprojde v.s. Pošli scan Tvého ústřižku na mail rady a nejbližší neděli jsi člen...
1.12. som zaplatil [na vypise z uctu je platba uskutocnena], clenske cislo a variabilny symbol je 1743.
V nedelu 7.12. mi prisla e-mailom gratulacia, ze som bol prijaty do skupiny "Black list".
Pri pokuse o prihlasenie dostavam hlasku "Chybný login ID# nebo heslo". Pri pokuse nechat si znovu zaslat heslo [mozno som dement a davam nespravne] zasa hlaska "This is account deactive or don`t exist in database."
Skupina "Black list" mi navodzuje dojem odmietnutych clenov. Kor, ked sme tam momentalne len traja. K comu si mam gratulovat?
Co dalej?
Rado1 píše:1.12. som zaplatil [na vypise z uctu je platba uskutocnena], clenske cislo a variabilny symbol je 1743. V nedelu 7.12. mi prisla e-mailom gratulacia, ze som bol prijaty do skupiny "Black list". Pri pokuse o prihlasenie dostavam hlasku "Chybný login ID# nebo heslo". Pri pokuse nechat si znovu zaslat heslo [mozno som dement a davam nespravne] zasa hlaska "This is account deactive or don`t exist in database."
Skupina "Black list" mi navodzuje dojem odmietnutych clenov. Kor, ked sme tam momentalne len traja. K comu si mam gratulovat? Co dalej?
To vypadá, že se Lukáš překlep. Vydrž, on to určitě spraví...