Díky moc, René. Kdybys chtěl nějaké foto, tak napiš.
Měj se
za auto po kuřákovi se omlouvám,ale absence smlouvy? ještě nikdy jsem nepředal auto bez smlouvy,nešlo by totiž přihlásit na magistrátuAndy4 píše:Taky se pripojim.. Od Reneho jsem bral pred rokem a pul e39 a celkove spokojenost. Sice mu obcas neco z pozadavku utece - chtel jsem treba auto po nekurakovi, coz sam tvrdil, ale byl tam plny popelnik, opaleny zapalovac a v aute byl citit kour. Osobne bych si dneska lip ujasnil priority a neotravoval ho se zbytecnostma, ktere v mem pripade byly zimni pneu, aby se mohl soustredit jen na auto. Auto taky mj. neproslo technickou, protoze melo nazute pneu ruznych vyrobcu na naprave a byly sjete sikmo z vnitrni strany, mel jsem k nim ale ty zimni, co jsem chtel, takze jsem akorat prezul. Trable s temi pneu ale vyvazuji disky, ktere byly v super stavu. Celkove je auto uplne bez problemu v bezvadnem technickem stavu a René opravdu vybrat umi. Posledni vec je ta absence smlouvy, coz je trochu divocina, ale muzu potvrdit opravdu solidni jednani.
vpohoAndy4 píše:to co jsem dostal byl nejakej papir o prevodu/prihlaseni na jmeno.. smlouva vypada jinak, ale i tak v klidu. S tema gumama by mi to bylo jedno, kdyby to kvuli nim neproslo technickou. Bylo jasne ze to tam nekdo nahodil z vic aut. Neber to jako utok, jen konstatuju, celkove jsem spokojen a priste od Tebe vezmu zase. Ty patalie byly jen mouchy a u ojeteho auta se s tim musi pocitat.
Sam mel i CSL a M3 nekolik (e36/e46), takze bez obavfOE píše:@M3maniac: pisu to sem bo to mozna zajima vic lidi, kdyz tak poprosim o odpoved alepson SZ. Chci se zeptat zda jsi uz uspesne dotahnul i E46 M3? Zrovna pro Mko bych se bal skocit si sam a nekdo skusenejsi by se vylozene hodil... predem dik.
No pár emek mi rukama prošlo nofOE píše:@M3maniac: pisu to sem bo to mozna zajima vic lidi, kdyz tak poprosim o odpoved alepson SZ. Chci se zeptat zda jsi uz uspesne dotahnul i E46 M3? Zrovna pro Mko bych se bal skocit si sam a nekdo skusenejsi by se vylozene hodil... predem dik.