Díky moc, René. Kdybys chtěl nějaké foto, tak napiš.
Měj se

za auto po kuřákovi se omlouvám,ale absence smlouvy? ještě nikdy jsem nepředal auto bez smlouvy,nešlo by totiž přihlásit na magistrátuAndy4 píše:Taky se pripojim.. Od Reneho jsem bral pred rokem a pul e39 a celkove spokojenost. Sice mu obcas neco z pozadavku utece - chtel jsem treba auto po nekurakovi, coz sam tvrdil, ale byl tam plny popelnik, opaleny zapalovac a v aute byl citit kour. Osobne bych si dneska lip ujasnil priority a neotravoval ho se zbytecnostma, ktere v mem pripade byly zimni pneu, aby se mohl soustredit jen na auto. Auto taky mj. neproslo technickou, protoze melo nazute pneu ruznych vyrobcu na naprave a byly sjete sikmo z vnitrni strany, mel jsem k nim ale ty zimni, co jsem chtel, takze jsem akorat prezul. Trable s temi pneu ale vyvazuji disky, ktere byly v super stavu. Celkove je auto uplne bez problemu v bezvadnem technickem stavu a René opravdu vybrat umi. Posledni vec je ta absence smlouvy, coz je trochu divocina, ale muzu potvrdit opravdu solidni jednani.
 ono splnit vždy 100% požadavků u ojetého auta je celkem problém...ale i tak díky za názor
  ono splnit vždy 100% požadavků u ojetého auta je celkem problém...ale i tak díky za názor   jinak chápu že ideální je bezvadnej technickej stav, nový gumy,k tomu zimní gumy a ještě plná nádrž ,ale to se hold povede jen někdy
 jinak chápu že ideální je bezvadnej technickej stav, nový gumy,k tomu zimní gumy a ještě plná nádrž ,ale to se hold povede jen někdy   tak at ti dobře slouží
 tak at ti dobře slouží 
vpohoAndy4 píše:to co jsem dostal byl nejakej papir o prevodu/prihlaseni na jmeno.. smlouva vypada jinak, ale i tak v klidu. S tema gumama by mi to bylo jedno, kdyby to kvuli nim neproslo technickou. Bylo jasne ze to tam nekdo nahodil z vic aut. Neber to jako utok, jen konstatuju, celkove jsem spokojen a priste od Tebe vezmu zase. Ty patalie byly jen mouchy a u ojeteho auta se s tim musi pocitat.
 vůbec to neberu jako útok
 vůbec to neberu jako útok  nepamatuji si detaily rok a půl zpět
 nepamatuji si detaily rok a půl zpět  jen ta smlouva mi nejde do hlavy...tod vše,jinak dík za rozumnej názor.
 jen ta smlouva mi nejde do hlavy...tod vše,jinak dík za rozumnej názor. když jsem pro Tvého tátu vybíral auto , věděl jsem , že ho chce na pár let a snažil jsem se vybrat co nejpěknější kousek. A najednou byl krasavec a pro myslivce snad v té nejlepší barvě a to zelené
 když jsem pro Tvého tátu vybíral auto , věděl jsem , že ho chce na pár let a snažil jsem se vybrat co nejpěknější kousek. A najednou byl krasavec a pro myslivce snad v té nejlepší barvě a to zelené  s najetýma 117tkm ,vozidlo bylo kupované a pravidelně servisované ve stejném subaru kde jsem ho bral. Nebyl vynechaný jediný servis včetně výměny rozvodů a kladek ve 106tkm v roce 2009 a ejhle...patrně vada materiálu a šroub napínací kladky udělal bác. Tak jsme auto okamžitě naložili a vezli ho zpět do německého subaru, měl jsem obavy jak se k tomu postaví ,ale byl to fér chlap a vše dopadlo dobře, oprava by stála cca 4500 éček
 s najetýma 117tkm ,vozidlo bylo kupované a pravidelně servisované ve stejném subaru kde jsem ho bral. Nebyl vynechaný jediný servis včetně výměny rozvodů a kladek ve 106tkm v roce 2009 a ejhle...patrně vada materiálu a šroub napínací kladky udělal bác. Tak jsme auto okamžitě naložili a vezli ho zpět do německého subaru, měl jsem obavy jak se k tomu postaví ,ale byl to fér chlap a vše dopadlo dobře, oprava by stála cca 4500 éček 
 Ale na základě jeho vystupování a kladných referencí zde na foru jsem mu prostě věřil. Auto bylo druhý den u mě doma ve stavu zánovního, které jsem se v tomto stavu snažil udržovat až do jeho prodeje.
  Ale na základě jeho vystupování a kladných referencí zde na foru jsem mu prostě věřil. Auto bylo druhý den u mě doma ve stavu zánovního, které jsem se v tomto stavu snažil udržovat až do jeho prodeje.  

Sam mel i CSL a M3 nekolik (e36/e46), takze bez obavfOE píše:@M3maniac: pisu to sem bo to mozna zajima vic lidi, kdyz tak poprosim o odpoved alepson SZ. Chci se zeptat zda jsi uz uspesne dotahnul i E46 M3? Zrovna pro Mko bych se bal skocit si sam a nekdo skusenejsi by se vylozene hodil... predem dik.

No pár emek mi rukama prošlo nofOE píše:@M3maniac: pisu to sem bo to mozna zajima vic lidi, kdyz tak poprosim o odpoved alepson SZ. Chci se zeptat zda jsi uz uspesne dotahnul i E46 M3? Zrovna pro Mko bych se bal skocit si sam a nekdo skusenejsi by se vylozene hodil... predem dik.
 když tak SZ jak píšeš a ptej se co Tě zajímá...
 když tak SZ jak píšeš a ptej se co Tě zajímá... 

). Předchozí a první auto byl Golf V 1.9 TDI 77kW ... no je to trošku rozdíl
). Předchozí a první auto byl Golf V 1.9 TDI 77kW ... no je to trošku rozdíl  ). Nejvíc mě zajímalo jak to pojede oproti 335i, která na mě udělala fakt dojem a téměř sem ji koupil ... Nepochybuju o tom, že 335i je rychlejší auto papírově i v praxi nicméně subjektivní pocit je ten, že ty auta jedou v běžným provozu v podstatě stejně. Na dálnici mě dojede málokdo, spíš je problém to auto držet v rozumný rychlosti (ale je to snažší než s 335i, která je s mín jak 180km/h vyloženě nespokojená
). Nejvíc mě zajímalo jak to pojede oproti 335i, která na mě udělala fakt dojem a téměř sem ji koupil ... Nepochybuju o tom, že 335i je rychlejší auto papírově i v praxi nicméně subjektivní pocit je ten, že ty auta jedou v běžným provozu v podstatě stejně. Na dálnici mě dojede málokdo, spíš je problém to auto držet v rozumný rychlosti (ale je to snažší než s 335i, která je s mín jak 180km/h vyloženě nespokojená  . Jediný co mě teď trochu chybí je tempomat, na šestku na dalnici má člověk ve 130km/h zvláštně vykloubenou nohu a po chvíli začne bolet.
. Jediný co mě teď trochu chybí je tempomat, na šestku na dalnici má člověk ve 130km/h zvláštně vykloubenou nohu a po chvíli začne bolet. (a to hodně rychle
 (a to hodně rychle 

) , tak jsem prostě věřil, že vše bude v pořádku.
) , tak jsem prostě věřil, že vše bude v pořádku. ).
 ).