Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
každej to má. nedej bože 760
Aha
,tak dik

- soukupadam
Čau, standklimou se startuje auto na dálku? Existuje i dálkovej ovladač jenom na webasto bez startu motoru?
Díky
Díky
ovladače jsou tři typy
- jen webasto (symbol větráčku)
- jen standklima (symbol vločky)
- oboje (oba symboly)
s tím že šikovní JaraXové, Snejkové a podobní umí udělat z ovladače na webasto ovladač na standklimu
osobně je ta standklima jedna z nejlepších věci, může běžet odemčené auto a nikdo ti ho neukradne.
- jen webasto (symbol větráčku)
- jen standklima (symbol vločky)
- oboje (oba symboly)
s tím že šikovní JaraXové, Snejkové a podobní umí udělat z ovladače na webasto ovladač na standklimu
osobně je ta standklima jedna z nejlepších věci, může běžet odemčené auto a nikdo ti ho neukradne.
- soukupadam
Takze si sezenu ten ovladac, sparuju a pujde mi dalka webasto? A kdyz sezenu s vetrackem i vlockou, tak casem si muzu dodelat standklima?
ano pokud má auto webasto, tak jen seženeš ovladač a sparuješ.
ale jestli planuješ mít časem standklimu i webasto tak je nejlepší koupit v BMW ten obojetnej
ale jestli planuješ mít časem standklimu i webasto tak je nejlepší koupit v BMW ten obojetnej
- soukupadam
Ok diky.
Ten ovladac musi bejt novej nebo pujde sparovat i z jinyho auta?
a pujde pouzit i nejakej ten malej ovladac jenom na webasto?
Ten ovladac musi bejt novej nebo pujde sparovat i z jinyho auta?
a pujde pouzit i nejakej ten malej ovladac jenom na webasto?
- ovladač stačí starší, ale ten dvojitej starší neseženeš, protože takovou výbavu mělo 1 auto z tisíce, prostě tady je nejlepší nepřemýšlet a koupit novej, dokonce už ani ty ovladače jen na webasto jsme se Snejkem vykoupili, navic prodejci jsou vychcani, a kolikrat napíšou že je z E65, pak ti přijde a zjistíš že je z E60 (vypadá stejně) a můžeš se jít klouzat, ten standklimovej nebo dvojitej máš aspon jistotu že je z E65. pasuje i ovladač s rolls roycu, pokud ti nevadí že je na něm logo RR
- malej E65 nikdy neměla, i když švagr měl takovej malej u 730D na webasto, i když nevím jeslti to nebyl nějakej aftermarket. nicméně to ti stejně neřeší standklimu
- malej E65 nikdy neměla, i když švagr měl takovej malej u 730D na webasto, i když nevím jeslti to nebyl nějakej aftermarket. nicméně to ti stejně neřeší standklimu
- soukupadam
Cau, posledni dobou jsem si vsiml, ze kdyz jedu treba v klidu po dalnici do tech 2000 otacek a pustim plyn, tak problikne vpravo ten display na budikach. Asi neni normalni co?
blbe se zeptam. abych mohl mit standklimu, je potreba mit webasto ?
Premyslel jsem o tom dalkovem startu - tedy koupit klic na ovladani (asi) webasta .
dodelavat webasto nehodlam.
Premyslel jsem o tom dalkovem startu - tedy koupit klic na ovladani (asi) webasta .
dodelavat webasto nehodlam.
- soukupadam, ta tvoje sedma je samy problem, to co znamena problikne? že se na chvili rozsviti a zhasne? podivej se na dobijeni viz skryte menu, připadně to natoč
- jurajof - starší ovladač webasta potřebuješ, kdybys chtěl tak mam, pak natahnout kabel z CASu do zadního pravého C sloupku, nakodovat a máš standklimu, webasto nepotřebuješ.
- jurajof - starší ovladač webasta potřebuješ, kdybys chtěl tak mam, pak natahnout kabel z CASu do zadního pravého C sloupku, nakodovat a máš standklimu, webasto nepotřebuješ.
-
- Kontaktovat uživatele:
Setkal ses s tim ze to tam nekdy bylo natahnute? Ovladac bych mel, ale nechce se mne s tim srat...
- soukupadam
Na dobíjení jsem koukal, to je v pohodě, altik byl dělanej tesně než jsem to koupil, aspoň podle faktur a je tam rok stará origo baterie.JaraX píše:- soukupadam, ta tvoje sedma je samy problem, to co znamena problikne? že se na chvili rozsviti a zhasne? podivej se na dobijeni viz skryte menu, připadně to natoč
To je takovej rychlej blik a taky se mě zdá, že to dělá jenom když je tam ta hláška, že mam málo benzínu. Zkusim to vysledovat ještě.
Nemyslim, že má víc problémů než ostatní. To spíš ta Jarisova.
Vzhledem k tomu, že vstupní servis byl olej v automatu a vodní pumpa na jaře a od tý doby nic.
Spíš otázka jestli to u nafty vůbec jde. TT Simík to nerozjel co vím.matiz píše:Setkal ses s tim ze to tam nekdy bylo natahnute? Ovladac bych mel, ale nechce se mne s tim srat...
Moje sedmá funguje jen kódováním a nic jsem natahovat nemusel
Soukupadam zkontroluj dotažení pólu na baterce
- soukupadam
jo kouknu, taky mě napadlo dotažení na altíku, jelikož se v tom hrabali v autorizáku, tak bych se ničemu nedivil
- Itchythefirst
Otazka za zlateho bludistaka: Resil nekdy nekdo standklimu pro E60-64?
Porad to nejde nebo uz na to je nejakej postup?
Porad to nejde nebo uz na to je nejakej postup?

nejde. najebal jsem se s tím dost a ani hovno.
někdo jinej něco?
někdo jinej něco?
-
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem se s tim nejebal vubec -)))) Nemam tu pracovni notas, slo to vubec z vyroby?
na jakou dalkou cca funguje ten ovladac standklimy?
musi mit ovladac vizualni konktakt s autem?
j.
musi mit ovladac vizualni konktakt s autem?
j.