Lukas7 píše:Ja som kúpil funkčnú NAV03 za 2800KČ. Len to chce obvolávať inzeráty, mne sa podarilo hneď na prvý. A netreba nič meniť mám tiež pred FL aj MMI pred FL a stačilo vymeniť kus za kus, žiadne kodovanie nič, hned to bežalo a tá navigácia je výborná.
Tak to jsi měl zrovna štěstí, Já jsem bratrovi sehnal komplet navigaci do Mercedesu za 1600 kč + 3000 kč za DVD jednotku. Jinak se za 9000 kč prodává jen obrazovka. Komplet tak 15 000 kč . Borec asi nevěděl. Ještě tam měl zesilovač Harman, měl jsem to vykoupit celé, ale to mě zrovna nenapadlo .
ja dneska něco pojezdil s W220 a není to vubec špatny
JaraX píše:tak jsem poslal MMI Jarisovi, akorát mu nejde nějaká výbava co to auto nemělo, ale to se pak jen bleskově dokoduje, kdybych si vzpoměl tak jsem mu to MMI mohl předkodovat do jeho auta aby mu šlo vše a pak by se to jen doladilo at jsou kodovací data v pořádku.
Teď jsem si něco přečetl ohledně kodování a tak to zkusím .
Potřebuju dokodovat CD changer mobil, odkodovat čidlo oleje, hlídání tlaku v pneu a ledničku. No a až někdy pojedu k Jaraxovi, tak se to doladí.
Tak se mně povedlo dokodovat CD-changer, LG7, telefon, sms. Ještě musím odkodovat ledničku, hlídání tlaku pneu a hlídání hladiny.
V pátek jsem se dostal za Falconem, resila se moje Navi02, ktera je ve finále úplně mrtvá, prý jádro či co, v tel. potvrzoval i Snjek. Paráda, jak rychle vyhodit 5 litrů, nu což nejsou u nás všichni prodejci košér. Takže mechaniku jsem nechal Falconovi na "pokusy"
Jaraxi měl sem vzít tu tvoji kombinaci FL monitor + Navi 03 za 14 nebo jak si to nabízel.
Udělal mě aslepoň velkou radost s opravou ASK modulu, už mě hrál jen jeden reprák a to bylo žalostné. Po výměně koncáků (místo 4x20 za 4x40) je rádio úplně nějde jinde, ASK už šel asi dlouho do kytek, protože od určitého zvýšení hlasitosti hodně "chrchlay repráky" zlatý ruce má. Nyní pocitovně má rádio větší dynamiku, kterou udrží bez zkreslení zvuku hodně vysoko.
Neumím ohodnotit, předtím rádio na stupnici od 0-10 hrálo na 4, teď bych tomu dal 10.
Každopándě řeknu jedno, totální tragédie je čas těhle lidí (Snjek, Jarax, Falcon), mě měl objednanýho měsíc, ale udělal na místě což je super.
At nezakladam nove tema? NAvi03 neumi fullscreen, to vzdy proste musim pouzit jen maly vyrez na obrazovce, nejde tam udelat mod, aby byla navigace pres velke + male okno?
Diky za info
Vuci zbytku lcd urcite ano, nekoho mohlo napdnout ze fullscreen pro navi by mohlo byt fajn. Myslel jsem si ze to maly okynko je chyba navi01, ale ona je na tom stejne navi 03, celkem skoda.zase ta grafika je opravdu libiva a nekde jinde nez 01.
Ps:ad mapy vzal sem si k tomu od falcona mapy 2017, v Paedukach ta nova s kruhacem tam neni a to uz ji nejakej patek stavi, chrudimskej okruh tam taky neni na konci me to dokonce u chru hnalo doprotismeru, to je trochu sklamani na silnice, ktery tam uz nejakej patek jsou.
Arnie_one píše:Vuci zbytku lcd urcite ano, nekoho mohlo napdnout ze fullscreen pro navi by mohlo byt fajn. Myslel jsem si ze to maly okynko je chyba navi01, ale ona je na tom stejne navi 03, celkem skoda.zase ta grafika je opravdu libiva a nekde jinde nez 01.
Ps:ad mapy vzal sem si k tomu od falcona mapy 2017, v Paedukach ta nova s kruhacem tam neni a to uz ji nejakej patek stavi, chrudimskej okruh tam taky neni na konci me to dokonce u chru hnalo doprotismeru, to je trochu sklamani na silnice, ktery tam uz nejakej patek jsou.
Mám taky 2017, schválně mrknu, jestli tam obchvat v Chrudimi mám. Pardubice bych ještě pochopil, ten kruhak byl později.