Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 - po štarte 10s nedobíja
Re: e65 - po štarte 10s nedobíja
Ja mám v benzínovej V8 alternátor BOSCH, a opravu som riešil horespomenutým výmenným spôsobom, cena cca 55O EUR.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
blbě jsem to napsal.
vodník je bosch
vzduchem chalzenej je valeo
vodník je bosch
vzduchem chalzenej je valeo
Dnes to opat urobilo ale kontrolka nesvietila len cez skryte menu som videl ze nedoboija, kukol som remenicu altiku a tocila sa v pohode, potom ked som tukol trochu do plynu tak zrazu zacal dobijat, zevraj asi kratke uhliky.
Inak zas divne ze ked naskocil tak dobijal 13,8 stabilne, inokedy dobija 14,5 stavilne. Je to divne ale dal som ho teda za repas, za kilo snad vymenia aj regulator a vsetky tie blbosti par korunove.
Chlapci Vam sa jazdi ked si dotiahnete 750 z reichu so 100t km za 10 litrov eur. Tu by ste za prihlasenie dali 3000eur, preto sa to neoplati vozit, a ponuka V8 na domacom trhu je uplne v srackach same ciganske povozy vybyvane, bol som ich pozerat niekolko, a to kusy okolo 9000e. Takze som vdacny aj za moj traktor.
Inak zas divne ze ked naskocil tak dobijal 13,8 stabilne, inokedy dobija 14,5 stavilne. Je to divne ale dal som ho teda za repas, za kilo snad vymenia aj regulator a vsetky tie blbosti par korunove.
Chlapci Vam sa jazdi ked si dotiahnete 750 z reichu so 100t km za 10 litrov eur. Tu by ste za prihlasenie dali 3000eur, preto sa to neoplati vozit, a ponuka V8 na domacom trhu je uplne v srackach same ciganske povozy vybyvane, bol som ich pozerat niekolko, a to kusy okolo 9000e. Takze som vdacny aj za moj traktor.
-
- Kontaktovat uživatele:
ano, to máš pravdu, u vás sou ty silné auta pěkně diskriminované
Alternator po repase menil sa aj komplet regulator - teraz mi auto dobija 15,2 - to je vela nie? Potrebujem ist teraz na aute cca 2500km, nestiham to uz dat znova do servisu, vydrzi baterka? Neodpalim ju uplne uz?
-
- Kontaktovat uživatele:
powermodul si to ohlida, pokud není na diag chyba alternatoru tak bych to neřešil, taky mi to někdy dobíjí 15,2 když je slabší baterka