To znamená tedy že už se ti ozval ale umí stále jenoma pouze mono nebo jak to mám chápat?ada540i píše: Pro novější modely zatím nic nemá
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Funkční DVB-T v e39
Re: Funkční DVB-T v e39
To Vlasta: Máš pravdu, špatně jsem ho pochopil, všechny vstupy přes TV tuner budou jen mono.
To Misanek: Tím jsem myslel, že nemá nic pro e60/e65 a výš.
Chtělo by to vymyslet nějaký vstup přímo do radio modulu, ale to DSP je celkem problém, nicméně to ještě nevzdávám a zkusím najít nějaké řešení. Viděl jsem i origo AV IN, ale myslím, že to funguje jen na verze, které nemají radio modul v kufru.
Každopádně DVB-T funguje skvěle, ještě musím najít někoho na to odblokování.
To Misanek: Tím jsem myslel, že nemá nic pro e60/e65 a výš.
Chtělo by to vymyslet nějaký vstup přímo do radio modulu, ale to DSP je celkem problém, nicméně to ještě nevzdávám a zkusím najít nějaké řešení. Viděl jsem i origo AV IN, ale myslím, že to funguje jen na verze, které nemají radio modul v kufru.
Každopádně DVB-T funguje skvěle, ještě musím najít někoho na to odblokování.
Jo takhle. No tak se každopádně ozvi, až ti dá vědět, jestli by měl tu stereo variantu.
Ty máš dsp? Já naštěstí teda ne
Ty máš dsp? Já naštěstí teda ne
On dělá jen věci okolo TV tuneru, takže stereo varianta bohužel není a nebude. Ten AV-KIT se strká taky do tv modulu. Musíme to vyřešit jinak.
Já DSP bohužel mám, při koupi auta se to ještě bralo jako výhoda
, no ale snad něco bude i pro tuhle variantu. Když něco najdu, tak napíšu. Máš radio modul v kufru?
Já DSP bohužel mám, při koupi auta se to ještě bralo jako výhoda
-
ACDC
- Klubové ID: 2156
Připojení do tv modulu u dsp je v podstatě stejný. U dsp je jen ta změna, že signál z cd jde digitálně do radiomodulu, kde je převodník d/a, proto nejdou různé náhražky měniče. A to stereo musí jít vnutit do tohohle systému, vždyť jsou jen spojeny l+r. Jinak je to hezký, ale co dávají v tv? To už přehrávání z hardu spíš. A top hifi bych jako přítěž nebral, ten rozdíl je velký
Myslím že jo, ale jistý si nejsem. Musím se podívat. Jinak bývá ten radiomodul kde umístěn, pokud neni v kufru? V tom kufru by měl být naprosto tv modulu že jo? Vpravo je tv modul, a na levé straně by měl být radiomodul.ada540i píše: Máš radio modul v kufru?
Já dsp jako výhodu u e39 fakt neberu - s dsp jsou o dost komplikovanější jakékoliv upgrady multimediálního systému.
Jinak co teda s tím?
U sedana mám rádiomodul vlevo od tv-tuneru. Pokud není v kufru, tak by měl být přímo součástí rádia v palubní desce, ale jen jestli nemáš velkou obrazovku. U těchhle verzí stačí koupit kabel a strčit přímo do rádia. Jako na videu https://www.youtube.com/watch?v=TXKN9NctANY
Mě by možná stačilo, kdyby CD changer uměl přehrávat mp3.
Mě by možná stačilo, kdyby CD changer uměl přehrávat mp3.
Mám 16:9 obrazovku, takže radiomodul asi tedy budu mít v kufru naproti tv modulu
-
koubik
- Klubové ID: 1662
pokud mas sedana tak je radiomodul v leve kapse a pokud mas toura tak radiomodul je v podlaze vlevo do rezervy pod tim cernym plastem.Misanek píše:Mám 16:9 obrazovku, takže radiomodul asi tedy budu mít v kufru naproti tv modulu

Díky
mám toura, tak aspoň vím kde hledat