No prave, kdyby slo jenom o naraznik, tak ten vymenim, ale cely to auto je v zasade dost jiny a vymenit vsechny dily jenom proto, aby to byl Mpacket, to radeji koupim mpacket rovnou. Ted 36tce proste vylozene slusi, takze ikdyz je tu celkem pekna 36tka na klubu co se prodava, je zelena, bez mpacketu a bez vykonu
Ja vim, ze ten hlinik je lehci a ze jede lip, ale taky je daleko nachylnejsi na zavady, ne ze ne... Prave proto, ze to je hlinik a ze snese min, nez ta M50tka... A nevymluvi mi to nikdo... Vadna visca je jedna z nejcastejsich zavad a spatne chlazena M52jka proste trpi vic, nez M50tka... proto to prihlednuti k M50tce, ikdyz jak rikam, nebranim se M52jce, ale auto na ktere jsem se byl podivat je M52, vadna vaha, snimac kliky i visca... Jako sry, ale to uz je docela velke riziko brat to takhle naslepo... Ze bych si na miste treba zmeril tlaky, to me prodavajici asi nenecha, takze pri koupi mi proste vychazi mensi riziko v podobe te M50tky, proti te M52jce...
A to vubec neberu v potaz slavny nikasil, ktery taky asi zrovna nezkontroluju... Shodit hlavu pro kotrolu, ci preventivni vymenu tesneni, to je 8k jenom v dilech a kdeze je prace...
Ja mam M54rku (5 let) a M57N, takze ty jeste starsi proste neznam a rad se necham poucit. Zatim jsem na M52jku proti M50tce nevidel zadny argument, v cem ze je teda lepsi, teda krom toho kroutaku... Ja s tim zavodit nebudu, na to uz jsem trochu starej, navic za 2.9 to z 0 na 100 neudela tak jako tak, takze me vsechny auta ktery si muzu dovolit vzdy prijdou pomaly, oproti masine

Chci to na kochacku, ale ten zvuk to proste chce, proto i ten obsah. Navic verim, ze ty 4valy jsou vylitany vic, pri stejnym najezdu, ale samozrjeme je to hodne o tom, kdo se jak stara...
Jinak po FL chci zejmena proto, ze tam snad delali uz ty kastle nejak lip osetreny, Sice ne pozink, ale sance na lepsi kus je asi vyssi. ikdyz cabro by v zime jezdit nemelo, takze by mely byt v lepsim stavu obecne, ale tam proste vnitrni pocit rika, kup radeji FL, znate to
Edit: Ale ted koukam, ze se ty motory stejne s tim FL nepotkaly a ze M50B25TU delali jenom do roku 95, tz budto muzu mit motor, nebo facelift