Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rádio Business CD v e91 hraje hrozně(úplně bez basů)-špatné?
- pavproch
ani není professional jako professional.... já teda už mám v autě druhý (první rádio umřelo PŘESNĚ jeden měsíc po prodloužené tříleté záruce - maj to soudruzi v Mynšen dobře spočítaný
) a ..... jako to není žádná sláva.... neposlouchám rádio, enem rock and heavy metlu v MP3 na CD.... a dyž TO SAMÉ CD vyndám z brambora a strčím do RNS310 v Leguánovi, taxem úplně v šoku, jak čistý, dynamický a věrný ten zvuk mp3 může být....

Nedá mi to nereagovat, ale pánové, ve spoustě škodovkách, VW či v nějakém francouzovy sem už rádií slyšel nespočet a co se týká jakéhokoliv základu tak je to bída na nejvyšší úrovni, co se týče výšek to se hádat nebudu ale dynamika + basy je tragédie neskutečná a skoro se to nedá poslouchat, po tom co jsem si koupil E91 kde mám rádio proffesional + základní audio je to výrazný kus jinde, nemá sice výškové reproduktory ale zvuk je i tak docela vyrovnaný, basy nechybí a nikde nic nerezonuje. (zvuk není vyloženě špatný že bych ihned prahnul po výměně jako u koncernu...)
Tohle se absolutně s ničím jako škodovka nedá srovnávat, natož když se k tomu přidá ještě audio proffesional
Tohle se absolutně s ničím jako škodovka nedá srovnávat, natož když se k tomu přidá ještě audio proffesional

No, nechci aby to vyznělo blbě ale jinak to říct nejde, buď to máš hodně pokažený nebo to akorát neumíš nastavit... Protože i to kde nemám hifi tak hraje líp než jakejkoliv základ od koncernu :/ BMW je prémiovka a tomu odpovídá i základní audi ikdyž to má být "basic" a srovnávat to s škodovkou/VW neee to nejde
bratr si pořídil poslední verzi Passata kde nemá žádnou chudou výbavu (ve stupních audia se tam neorientuju) a i přez to že já mám v Bmw dá se říct basic tak to stejně hraje pořád hůř
nedejbože professional+hifi, tak to už nemá ani cenu komentovat
každý kdo má uši to pozná 

-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
To ze je L7 v menu neznamena ze tam je -)) Ekvalizer je dostupny a jde s nim hybat? Pokud ano, je tam L7. pokud ne, je to ojebavka -) Ja "mam" ve sve E91 Bang&Olufsen a dokonce mne i vsechno funguje -) Teda skoro vsechno, protoze to podsviceni do moji popelnice dostat nejde. A to je veeelka skoda, protoze to podsviceni je moc krasne v tech novych autech.
- Přílohy
-
- P1030100.JPG (98.09 KiB) Zobrazeno 647 x
Nechci tu rozjíždět flame, ale tohle prostě zdravej člověk napsat nemůže... Mám v e87 professional + HiFi (ne logic 7, jen HiFi s výškama ve dveřích) a rozhodně si nemůžu stěžovat na kvalitu zvuku. Když to srovnám s audiem co je doma v golfu V, tak to vlastně ani srovnat nejde... Kamarádův sup II taky nehraje líp... Věřím, že koncern má i lepší audio systémy než je professional + HiFi, ale těm by měl konkurovat logic 7. Takže tak... Kolega pavproch, jak si tak všímám jeho příspěvků a toho jak píše, chce být prostě zajímavý... Nebo prostě má jen jiný sluch...pavproch píše:Potvrzuju, Professional+ Hifi v e91 nerezonuje, nevibruje....
... ale hraje taky výrazně hůř (plochý zvuk bez dynamiky) než RNS310 se stock reproduktorama v Tiguanu.
Jelikož mám doma obě dvě zmiňovaná auta a často přesedám z jednoho do druhého, tak vím.
Howgh.

Edit: spíš narážím na komentáře o tom, že kdejaký koncernový základ, hraje líp než professional + HiFi. Možná ten tiguan hraje líp, nemůžu posoudit, protože nemám přímé srovnání.