320d A 325I JSOU UPLNĚ JINÉ SVĚTY.
R6 nebo V8 v benzínu patří do BMW. Kdo chce šetřit má LPG kdo nechce tak benzín.
Koupit naftu a 4vál a těšit se na užasné BMW mi přijde jako řeči od nějakého kluka že školy co auto viděl na plakátě.
Kurňa kdybys viděl jak ta 2,5i švihá a jakou radost ti to auto dokáže vykouzlit to prostě 320d nikdy neudělá. Je to prostě uplně jiná liga.
Jarax to napsal dobře.
Jinak servis 320d bude zase jinde a bylo určeno pro manželky a páprdy v duchodu. Možná pro někoho kdo potřebuje jezdit dlouhé štreky za levno a neměl na 5er.
320d jsem měl pujčené a smrdí to, hnusnej zvuk motoru a chybí tomu ten krásnej benzínovej jekot když se točí a síla která je pro BMW špatně rozloženáa. A prostě radost z jízdy tam vubec nebyla a to auto mi nic neříkalo.
BMW je o emocích a o radosti z jízdy. A to zajištuje R6 u E46 v benzínu ale určitě ne 320d. Jezdil jsem v 525i a byla to opravdu radost řídit ten motor mě opravdu bavil. Stejně jako 2,8i R6 teď.
Zkus si nějakou pujčit a zajezdi si v tom autě. Pokud máš trochu soudnosti pochopíš že po přesednutí z 320d jsou to uplně jiná auta....