nemám idrive a Mp3 na CD mi hrajou od prvopočátku bez problema (MY2011, professional+hifi)
teda jako vlastně s problémem - hraje mi tam enem hard rock a metal ve formě mp3... jiná muzyka mi do auta nesmí... natož nedejbůh rádio, za tři roky sem ho ešče neměl dobrovolně puščený ani raz...
rostak píše:Já bych se přidal s dotazem... Mám v e91 radio bussines s idrive. Mechanika je dvd, ale když vypálím Mp3 na DVD tak to neschroupne. Když vypálím Mp3/CD tak v pohodě. Proč to nečte Mp3 z DVD poradí někdo? díky
Zajímavý, já mám E91 2006 a mám tam tu základní šipkovou navigaci business M-ASK. MP3 DVD mi schroupe bez problémů.
Tak mi to nedalo a zkusil jsem ještě vypálit jednou DVD/Mp3 jiným programem a funguje... Takž super. Mám auto přes dva roky a celu dobu žiju v tom, že to nefunguje
Tak to je dobře že to funguje, podle známého v autorizovaným servise bmw by měl jakýkoliv iDrive přehrávat MP3 z optického média (CD; DVD).
A jak ukazuje můj případ, tak mam nejzákladnější verzi iDrive a mám neustále v mechanice plné DL DVD s pm3kama 8,5 gb a nepotřebuji žádný USB