Nejlíp by bylo, kdyby jste sem prdli ten osvědčenej konkrétní návod a zedmen by přestal mít záchvat..
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Špatné tyčky světel E39
-
Michal-E39
Pán je z nejzápadnějšího ázijského výběžku, města Шалинград (Šalingrad, více informací zde http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Brno), tam je podobné chování normou.
Mohu potvrdit, že 1) FL světla 9/2002 rozlepit opravdu nejdou, 2) obě tyčky jdou vyměnit "na gynekologa" bez rozdělání, stačí jen trpělivost a šikovné prsty. Dělal jsem to poprvé, bez jakéhokoliv návodu a trvalo mi to do půl hodiny.
Mohu potvrdit, že 1) FL světla 9/2002 rozlepit opravdu nejdou, 2) obě tyčky jdou vyměnit "na gynekologa" bez rozdělání, stačí jen trpělivost a šikovné prsty. Dělal jsem to poprvé, bez jakéhokoliv návodu a trvalo mi to do půl hodiny.
-
zedmen
- Klubové ID: 3579
pro e39 či kdo to je za chasida...jo?a co dělali tvý předci za války šašku?
já se za pradědka i dědka nestydím,že aby měli do svých poukaz na beneli tak prostě také šmejd nechali rovnů hodit bo spálit do "ekodvora"
.
30 lidí za 10l beneli.ještě mám poukaz s orlicí s podpisem.
ted je chápu proč také lidi za za beneli dělali než je auta trápit holzgas jako ted lpg či cng.
a ty pajtášu si odkad?
já se za pradědka i dědka nestydím,že aby měli do svých poukaz na beneli tak prostě také šmejd nechali rovnů hodit bo spálit do "ekodvora"
30 lidí za 10l beneli.ještě mám poukaz s orlicí s podpisem.
ted je chápu proč také lidi za za beneli dělali než je auta trápit holzgas jako ted lpg či cng.
a ty pajtášu si odkad?