Pán je z nejzápadnějšího ázijského výběžku, města Шалинград (Šalingrad, více informací zde http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Brno), tam je podobné chování normou.
Mohu potvrdit, že 1) FL světla 9/2002 rozlepit opravdu nejdou, 2) obě tyčky jdou vyměnit "na gynekologa" bez rozdělání, stačí jen trpělivost a šikovné prsty. Dělal jsem to poprvé, bez jakéhokoliv návodu a trvalo mi to do půl hodiny.
Kde jste ty tyčky kupovali? Koukal jsem na bazoš a dá se koupit sada na jedno světlo za 90kč, ale i za 290kč. Nejde mi o to kolik stojí, ale abych je za půl roku nemusel znova měnit.
pro e39 či kdo to je za chasida...jo?a co dělali tvý předci za války šašku?
já se za pradědka i dědka nestydím,že aby měli do svých poukaz na beneli tak prostě také šmejd nechali rovnů hodit bo spálit do "ekodvora" .
30 lidí za 10l beneli.ještě mám poukaz s orlicí s podpisem.
ted je chápu proč také lidi za za beneli dělali než je auta trápit holzgas jako ted lpg či cng.
a ty pajtášu si odkad?
dobrej link jako.. Jen bych pro úplnost doplnil - východní výběžek sahá až po oblast Баррандов.
Tak normou to chování určitě není, někdo se jako buránek už bohužel narodil.
Díky za YT návod, určitě se to bude hodit budoucím generacím, pač tady je schopnej to někdo příští týden založit znovu.