Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Ruční SRS airbag reset B800

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Brátn Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1860
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Brátn Moderátor »

EdyBoyS píše:
Francis píše:Kde je chyba ti řekne diagnostika :-)
Já mám tu ruční ale tam je v té knížečce k tomu asi 5 tabulek s chybovýma kódama od 1 do 40 a polaždy to znamená něco jiného, tak nevím, ve které tabulce najdu tu správnou informaci...
tak když pominu tu věc co jsem četl o kousku kartonu, jelikož byl volant asi křivý

tak kroužek se středí tak, že ho sundáš a namotáš na jednu stranu do max polohy, pak motáš na druhou stranu počítáš otáčky a potom se vrátíš o jejich polovinu zpět a nasadíš ho na volant při rovných kolech

a jestli máš problém v tabulce o 40 záznamech vyluštit ten správný podle toho co ti ta blbost co sis koupil vypíše, tak sem napiš co je pod tím kódem v těch tabulkách a my už ti to holt přeluštíme

a nebo se holt seber a jeď s tím na normální diagnostiku!!!
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
EdyBoyS

#22 Příspěvek od EdyBoyS »

Bratn píše:
EdyBoyS píše:
Francis píše:Kde je chyba ti řekne diagnostika :-)
Já mám tu ruční ale tam je v té knížečce k tomu asi 5 tabulek s chybovýma kódama od 1 do 40 a polaždy to znamená něco jiného, tak nevím, ve které tabulce najdu tu správnou informaci...
tak když pominu tu věc co jsem četl o kousku kartonu, jelikož byl volant asi křivý

tak kroužek se středí tak, že ho sundáš a namotáš na jednu stranu do max polohy, pak motáš na druhou stranu počítáš otáčky a potom se vrátíš o jejich polovinu zpět a nasadíš ho na volant při rovných kolech

a jestli máš problém v tabulce o 40 záznamech vyluštit ten správný podle toho co ti ta blbost co sis koupil vypíše, tak sem napiš co je pod tím kódem v těch tabulkách a my už ti to holt přeluštíme

a nebo se holt seber a jeď s tím na normální diagnostiku!!!
No já měnil volant při rovných kolech a nasazoval jsem ho na rysku, takže musí být rovně.

Je asi křivý plech pod airbagem a hold mi to pořád troubilo, tak jsem mezeru vymezil kouskem kartonu... Hold na klubu mi nikdo neporadil čím to je, ani jak to spravit... A kupovat druhý m5 volant nebudu...

Už teď mám ve volantu i s novým bagem a obšitím 8 tis...

Ok, vypíšu co mi to píše.

U nás mají diagnostiku jen 2 ale věčně nemají čas a když jo, tak jsem v práci...
Odpovědět