Včera mně to kamarád rozdělával a na nic jsme nepřišli, takže asi budu muset na dovču tankovat pul hodinky nebo natankuju do kand´áku a potom to tam čváchnu.
Tenhle problém jsem měl u obou benzínovejch E39. Nejlíp to uměl natankovat takovej děda na Shellce na jižní spojce, měl jí právě malinko povystrčenou a normálně tam dal tu zarážku a natankoval do plna Ptal jsem se ho, jak to dělá a ukazoval mi, kolik to mam povystrčit a o co opřít ale už se mi to nikdy tak dobře nepodařilo jako jemu napoprvý
on je opravdu rozdíl v pistolích na benzinkách. Ja u e39 pistol nastrčím jen kousek do hrdla max 2 cm dám jí ůplně dolů a jedu až do plna u e36 jí vytočím asi na 45 stupnu dozadu zasunu do do půlky hrdla a už to tam teče. Tohle mi funguje jenom u benziny.
Taky přihodim zkušenost. M5 e39 ať tam strčim pistoli jak strčim tak natankuju vždycky plnou a zatím na každé benzince. Ještě se mi nestalo, že by pistole cvakla dřív.
já snad natočím video a dám ho na youtube a postnu sem at všichni vidí jaké variace se zkouší. No třeba to půjde na okraji uplně hned za klapkou a dolu či nahoru s pistolí ale aspoň bude legrace... třeba na to přijdu už jsem dostal dalších asi 5tipů jak na to
ve vašich strojích závadu nehledejte. upozorněte obsluhu na špatne seřízený vypínací tlak pistole,asi vás pošlou do prdele,ale tohle to příčina.vono se o ty pistole potažmo stojany taky musí někdo starat,ne jenom prodávat tu předraženou pančovanou břečku (naftu).nejlepší je sledovat obsluhu která ví že je pistole v prdeli a chechtá se za pultem až se výloha třese.
No tak nová informace. Vložena pistole na začátek kousek za klapku nádrže a natankováno bez problému OMV vyškov.
Tak to je zajimavé. Budu zkoušet další benzínky hlavně benzinu , příště strčím pistoli uplně dovnitř a vyzkouším případně pak zase na okraj zda to bude tím.
ježiš to sem rád za todle téma... já už měl pomalu mindrák, že neumim natankovat u benzína E39 mi to dělá taky... musim citovku na spoušti a můžu zapomenout na to, že bych zaaretoval a nechal natočit full...
Tohle vubec neresim, prijedu k pumpe(vetsinou Benzina) zasunu pistoli nadoraz zaaretuju a klapne pri plne, pak jeste povysunu a par krat docvaknu a hotovo.Natural 95 nebo Verva 100 je uplne jedno.
třeba e39/e38 a nějaké jiné modely mají užší hrdlo nádrže a zpetnej tlak vypne citlivě nastavené pistole u čerpačky.
A tam kde to není tak citlivě nastavené to prostě projde. Fakt nevím kde hledat příčinu ale na jiné benzínce to šlo v pohodě ale zkusil jsem fakt na okraj a natankováno v pohodě bez problému.
Zkusím zase tu benzinu tento týden a taky na okraj a uplně zasunutá pistole uvidíme zda to půjde nebo ne. Podle mě to bude nastavení citlivosti a úzké hrdlo nádrže dvě věci co to budou dělat.
Pak už tedy asi jen technika jakou člověk tankuje když se vyskytne tato kombinace.
Ahoj tak dnes tankování u agip na Kladně. Pistole strčená na kraji a vycvakla při plné nádrži. Před tím dvakrát tankováno ,jednou shell na Kladně a omw na Kladně a to jsem tam dostal trochu nad polovinu nádrže. Vždy jsem tankoval když v nádrži bylo okolo 20 litrů.