Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e65 - lednicka na sampus

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#21 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Dneska jsem videl týpka roubovat na S-maxe mega rakev a vzadu mel snad 3 kola na taznym... ale treba to na me taky prijde, ze budu potrebovat 3m3 vzduchu s sebou...
“Ability is what you're capable of doing.”
hurvajs77
Klubové ID: 2855

#22 Příspěvek od hurvajs77 »

ty vole, hustý. Já když vidím ty idioty, kteří tahají s sebou kola, tak se musím smát. K tomu ideálně čokla, mimino a na střeše mega-rakav... :-D

Už se těším na dobu, kdy čecháčci pochopí slovo dovolená a budou jezdit s kreditou do hotelu a ne stehovat jak cikáni...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Stew1988
Klubové ID: 2784
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Stew1988 »

hurvajs77 píše:ty vole, hustý. Já když vidím ty idioty, kteří tahají s sebou kola, tak se musím smát. K tomu ideálně čokla, mimino a na střeše mega-rakav... :-D

Už se těším na dobu, kdy čecháčci pochopí slovo dovolená a budou jezdit s kreditou do hotelu a ne stehovat jak cikáni...

:D :D jenže toto se nikdy nestane dokud lidi budu mít takové platy atd..
a dokud si takovouto dovolenou nezažil nemůžeš soudit :) je to náhodou boži dovolená :) plná srandy a zážitku

já zažil a zažívám hromady dovolené Luxusní a aj tyto dobrodružné :D a mohu říct že ty luxusní mě už neberou a podle tebe :D by na dovolenou tim pádem nikdo nejel a penziony a všichni by mohly zkrachovat :( takže za takové turisty jsem rád

ale je pravda že turisté na kolech jsou neomalení a hovada a doví co ještě dost mě tu :D serou tu u nás ale tak dá se na to zvyknout :D
Filozof
Klubové ID: 1044

#24 Příspěvek od Filozof »

A kde vidíte problém s rakví na střeše ? Šéf má audi za 4,6mega a měl rakev na střeše protože jeli někam do švýcar ve 4lidech lyžovat a měl tam luxusní lyže pro 4lidi plus drahý koňak v kufru s botama ... no a co musí se přece někde jinde šetřit ... oni ti milionáři taky koukají na prachy to by jste se sakra divili.

Když mě známej co vydělává miliony měsíčně ukazoval jak se musí šetřit na drobnostech ...pak i na projektech i na obchodu a zakázkách co se uzavírají a musí člověk zase pustit prachy tam kde je to třeba tak jsem zíral a to je prosím majitel firmy...žádnej ředitel které mu je to fuk protože ředitel je pouze zaměstnanec a nevidí to tak jako majitel.

Tak se nedivte až uvidíte třeba M5 s rakví a kolama či lyžema na střeše ...jsou to lidi jako my jen mají například firemní auto za x milionů ale mají své oblíbené kolo nebo lyže za další desítky tisíc ...které jim v pujčovně nepujčí ...a zdá se jim to škoda peněz něco takového pujčovat :-D
tesil

#25 Příspěvek od tesil »

Kola Teda nevozim, ale když někdo rád jezdí na kole tak má jako dojet na dovolenou a tam si je koupit? Na hory jezdím jenom s rakví a nevím co má společného kreditka s tím, že si vezu svoje vybavení. Žádná půjčovna mi nepůjčí tak perfektně připravený lyže, jak mi vyhovují. Dokonce mám v autě i děti a psa. A opravdu si jako socka nepřijdu.
A během léta lítám 2x na dovolenou zase jen do hotelu. Každá dovolená má něco do sebe a každému vyhovuje něco jiného. Letos jsem po letech vyzkoušel i stan v kempu v cr a užil jsem si to parádně.
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od JaraX »

přesně, každej rok jezdím na jih řecka a prostě tam nechci lítat, lítání uznávám a beru, ale třeba mimo Evropu, do toho Řecka dojedu levněji a komfortněji než doletím, navíc mam sebou 7er na každodenní výlety, než abych si tam pujčoval nějakyho Yarise.
cestou potkávám spoustu švýcarů v nových BMW, Mercedes, Porsche apod nabalený auta s rakvema, a nemyslím si že zrovna ti by neměli na letenku nebo půjčení auta.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#27 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

JaraX píše:...do toho Řecka dojedu komfortněji než doletím...
To myslíš vážně?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od JaraX »

jasně, cestování za "rozumny peníze" tim nemyslím že si zaplatím odvoz na letiště 7er a tam poletím v první třídě, tzn zaplatím si letenku, na Lefkadu se lítá prakticky jen z Prahy, takže si vezmu do ruky kufr a pujdu na zástávku autobusu, za hodinu budu v Olomouci kde si počkám na vláček, za další 3 hodiny budu v Praze, pak se musím nějakým busem nebo čím dostat na letiště, odbavit se, najít správný gate, usadit se do letadla, v letadle si trošku odpočinu, ale stejně sedačky v Economy sou hrůza, když jsem letěl v Economy 6 hodin tak to bylo nekonečny, pak se přistane, čekání na kufr, autobus do konečné destinace, když to posčítám,
tak to je
autobus 1hod
čekání na vlak cca 1hod (rezerva, nemužu počítat s tím že nebude mít nic spožděni)
cesta vlakem do prahy 3 hod
cesta na letiště s čekáním 1 hod
rezerva na odbavení 2hod
nastoupení do letadla, usazení, nájezd na dráhu - 1 hod
let 2 hod
vystoupení z letadla a nalezení kufru 1 hod
cesta busem na lefkadu 2 hod

celkem 14 hodin "stresu" kdy lítám jak nudla v bandasce s kufrem a furt se o něco starám, jesli něco nemá spozdění nebo jsem někde něco nenechal, děkuji nechci. Samozřejmě pro lidi co bydlí v Praze to má jinej smysl, kor když mají třeba Fabii.

Já si radši sednu na 18hodin do 7er, cestou 3x zastavím, natankuju, zajdu si na WC, pustím si nějakej filmek, pokecám s posádkou, pustím si logica, prohlídnu si madarsko, prohlídnu si Srbsko, nádhernou Makedonskou přírodu a krajinu, nádherny severní řecko. dám si kafe v Ionaninské kavárně, v Srbsku si u cesty koupím zavařený chilli papričky, v Madarsku si zase koupím čabajky. po 18 hodinách vystoupím ze sedmy, nic mě nebolí, zaplavu si v moři, jdu se vyspat do hotelu a ráno si začnu užívat nádherné Lefkady včetně toho že tam člověk muže každej lítat 7er a né nějakým malým zmrdem.
no a celou tu dobu mám věci v kufru, nemusím se starat že se mi ztratí kufr, naopak kdykoliv bych cokoliv z těch věcí potřeboval, tak si to mužu vzít. dovezu si zpět spoustu věcí, přepdokládám že letecky brát 60 litrů olivovýho oleje není zrovna nejlevnější.
btw 10 dní takle strávených na Lefkadě vyjde pro 4 lidi 40 000kč, tzn 10k osoba, včetně cesty a všech poplatků, jídla apod, letecky to bývá nejméně 18, spíš 20, takže navíc ještě pěkný peníze ušetřím.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od JaraX »

Hanz píše:Dneska jsem videl týpka roubovat na S-maxe mega rakev a vzadu mel snad 3 kola na taznym... ale treba to na me taky prijde, ze budu potrebovat 3m3 vzduchu s sebou...
ja jedno viděl transportera s rakví, ale bylo to nejvíc funny jelikož ta rakev měla tak 100 litrů objemu, tak malou rakev jsem nikdy neviděl, nechápu smysl, asi tam vezl něco smradlavyho.
já preferuju radši min věcí sebou, je to "volnější", rodiče maj MB Vito a když jedou na dovolenou tak sou doma prázdný skříně. naopak kamarád s náma jel na Lefkadu na 10 dní s malou igelitkou.
Filozof

#30 Příspěvek od Filozof »

JARAX: Krásně jsi to napsal a vystihl mohe řeč. :-)

Taky takto rád cestuji a rád se kochám občas zastavím koupím co mají zajimavého a pokračuji ... užívat si to o to jde. A je jedno zda jede člověk jen do Rakouska či Slovenska nebo Řecka...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od JaraX »

btw kdyby se někdo chtěl přidat 5.9-13.9. na Lefkadu tak není problém, ubytko 10eur, jedná se asi nejhezčí kus evropy, tady nějaky videa co jsem vygooglil. mám asi i mista v autě.

https://www.youtube.com/watch?v=c33UUQGZ354

https://www.youtube.com/watch?v=JkupW_VNnvE

https://www.youtube.com/watch?v=Z8zxFUbh1hs
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#32 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

JaraX píše:na Lefkadu se lítá prakticky jen z Prahy...
Do Prevezy se lítá i z Brna. Hodinu z Olomouce na letiště, hodinu a půl na letišti, dvě hodiny cesta a hodinu a půl na místě autobusem až do Vasiliki. Takže cca za 6 hodin tam jsi. Takže neříkej komfortnější, ale levnější. Letos Nydri na 12 dní pro dva se snídaní za 28 tisíc, hotel na pláži
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od JaraX »

hodinu do brna? funny :D
možná tak autem, a ano, i 18hodin 7er je pro mě komfortnější než 7 hodin furt někde přestupovat, ale je jasny že kdybych měl naftovou 5er tak bych se nikam radši nepouštěl, zaprvé ten komfort co to auto má je minimální, je to v strašný kravál, audio nehraje a natankovat někde v Makedonii špatnou naftu není taky nic veselyho, to je hned motorshaden, ale třeba až si někdy pořídíš pořádny auto tak se taky projedeš. pro mě je cesta autem pul dovolene.
zzeli

#34 Příspěvek od zzeli »

To je zase poctenicko :D
Jinak souhlas, i cesta je cil. Nemam moc rad teleport z mista A do mista B ve stresu, ze mi neco nekde ujede.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#35 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

JaraX píše:hodinu do brna? funny :D
možná tak autem, a ano, i 18hodin 7er je pro mě komfortnější než 7 hodin furt někde přestupovat, ale je jasny že kdybych měl naftovou 5er tak bych se nikam radši nepouštěl, zaprvé ten komfort co to auto má je minimální, je to v strašný kravál, audio nehraje a natankovat někde v Makedonii špatnou naftu není taky nic veselyho, to je hned motorshaden, ale třeba až si někdy pořídíš pořádny auto tak se taky projedeš. pro mě je cesta autem pul dovolene.
Já ti to neberu, obzvlášť epesní musí být zakopávání o Turky povalující se na srbských pumpách a odpočivadlech. Letos jsem tam viděl Pražáka se super obytňákem s vlekem, na kterým měl vodního skútra a dva skútry silniční. Ale to asi nebude tvůj případ
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#36 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

JaraX
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od JaraX »

to ne, obytnák sem si sice pujčit chtěl, ale nebavilo by mě jet pomalu.
jak píše zzeli i cesta je cíl, ostatně proto máme BMW a né škodovky, pro radost jízdy. a tu si nechci nechat ukrást tím že poletím.
já bychl v řecku už i na víkend, ve čtvrtek odpoledne jsme vyjel, přijel na chalkidiki, dal si tam jednu noc a zase jel dom a v neděli jsem byl doma a stejně mě to bavilo.
Filozof

#38 Příspěvek od Filozof »

heh tak to je šílenost na jeden den bych se vykašlal ...to bych klidně spal pod stanem ale aspoň týden bych tam vydržel ...koupat se hezky v moři a dělat výlety po řecku.

Na jeden den to je opravdu dle mě vyhozené prachy pokud mi nikdo neplatí cestu.

Pochopím třeba kratší dovolené 4-5dní chorvatsko a zpátky ale jeden den je úlet.

:lol:
Jaris330D

#39 Příspěvek od Jaris330D »

hurvajs77 píše:ty vole, hustý. Já když vidím ty idioty, kteří tahají s sebou kola, tak se musím smát. K tomu ideálně čokla, mimino a na střeše mega-rakav... :-D

Ted si urazil me i celou mou rodinu. Pokud si myslis, že většina čecháčků jsou idioti, tak se z tehle republiky odstěhuj a táhni do Monaka. Znám kluka, ktery vydělává 5 mega mesičně a kupuje si auta, jako ponožky a takhle namachrovanej určitě není. Nebo si měl blbej den a musel sis tu touhle sračkou zvednout EGO.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od JaraX »

Filozof píše:heh tak to je šílenost na jeden den bych se vykašlal ...to bych klidně spal pod stanem ale aspoň týden bych tam vydržel ...koupat se hezky v moři a dělat výlety po řecku.

Na jeden den to je opravdu dle mě vyhozené prachy pokud mi nikdo neplatí cestu.

Pochopím třeba kratší dovolené 4-5dní chorvatsko a zpátky ale jeden den je úlet.

:lol:
a proč, baví nás cestování a jedem rádi, navíc čas je kolikrát dražší než peníze, já třeba letos jedu na 4 dny lefkadu a na víc prostě nemám čas, na
4 dny vypnu telefon, žádný zákaznici, žádný problémy, nic. pohoda.
na ten jeden den to byl hec, jeli jsme kompaktem ve 4 na LPG a stálo to necelych 1000kč na osobu :)
Odpovědět