ty jo tak to jsme asi četli stejný forumhurvajs77 píše:podle toho co jsem četl tady na fóru, tak 40d je opravdu průser. Někdo to snad přirovnal k nejhoršímu motoru, co BMW udělalo
 když jsem vybíral sedmičku tak jsem chtěl nafťáka, něco silnějšího... ale bohužel tady ty recenze na osmiválec 740d byly tak negativní, že jsem tuhle variantu vyškrtnul ze seznamu... ale docela by mě zajímalo v čem přesně je ten motor problémový. Chápu, že když se vysype turbo tak je to blbý, že se mění obě, ale co dál je tam tak problematický?
  když jsem vybíral sedmičku tak jsem chtěl nafťáka, něco silnějšího... ale bohužel tady ty recenze na osmiválec 740d byly tak negativní, že jsem tuhle variantu vyškrtnul ze seznamu... ale docela by mě zajímalo v čem přesně je ten motor problémový. Chápu, že když se vysype turbo tak je to blbý, že se mění obě, ale co dál je tam tak problematický? jen tak na okraj, 740d dá 745i v akceleraci, což? Ten zátah musí mít ropáček hodně slušnej

.Pravda je ze ja mel nove pneu vzadu Pirelli,tudiz adheze ok a nehrabal,na rozdil od neho,ale to neni muj problem.Srovnani s 730d e65 byl uz rozdil tridy.
 .Pravda je ze ja mel nove pneu vzadu Pirelli,tudiz adheze ok a nehrabal,na rozdil od neho,ale to neni muj problem.Srovnani s 730d e65 byl uz rozdil tridy.