Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5: self-leveling inactive
- vlastnemec
Tak e65 od stodoly nemůžete čekat nikdy, jinak je to nej co v e53 může být, ale jestli chceš do toho rvat nesmyslné peníze abys to dodělal kup si e70 s DD a EDC. Rozdíl mezi sportpaketem a sportpaketem na měchách je asi takový že je auto tak nějak příjemně tvrdoměké, dělal se ještě komplet vzduch bez sportpaketu ale ten jsem nikdy neviděl.
- vlastnemec
2x přední tlumič
2x přední zásobník
2x čidlo a nevím jestli nebudeš muset vyměnit i ty zadní jelikož si myslím že se dle etk liší
Kompresor pro 2axle
Řídící jednotka
hadice kabely
a tuna práce hodně štěstí - prodej to a ušetřené peníze použij na koupi buď stodoly co to má třeba kilingman prodává nebo e70.
2x přední zásobník
2x čidlo a nevím jestli nebudeš muset vyměnit i ty zadní jelikož si myslím že se dle etk liší
Kompresor pro 2axle
Řídící jednotka
hadice kabely
a tuna práce hodně štěstí - prodej to a ušetřené peníze použij na koupi buď stodoly co to má třeba kilingman prodává nebo e70.
Tak jen pro zajimavost - sice to pise INACTIVE, ale kompresor zvesela fouka, jediny co nereaguje je tlacitko zvedani/spousteni, ktere sviti na stredove poloze a po zmacknuti nahoru/dolu zablika a zustane uprostred
zatim jsem nemel cas to napojit na diag, takze stahnu chyby a hodim to sem.. podle snejka by melo stacit smaznout chybu a bude chodit, tak sam sobe drzim palce
zatim jsem nemel cas to napojit na diag, takze stahnu chyby a hodim to sem.. podle snejka by melo stacit smaznout chybu a bude chodit, tak sam sobe drzim palce

- vlastnemec