Díky za názory, v případě 911 a M3. Ta Z4 se mě nelíbí, bohužel ten Banglův styl snesu až od E60. Včera jsem se svezl v Caymanu S a 911 996 3.6 a pokud budu upřímný, jistěji jsem se cítil v tom Caymanu ovšem ten je zcela finančně mimo mé možnosti. Co se týká té 911 vzali jsme jí na trasu Beroun - Karlštějn - Plzeň a je to opravdu jiný styl řízení než M3. Jen se nedokáži ubránit tomu hlodání někde vzadu v hlavě, že je motor až za zadní nápravou a případná výrazná ztráta adheze je zakončena offroad vložkou. Jinak řízení je paráda a i při drobných skocích na horizontech je to auto stabilní, což mne velmi překvapilo. Výborný jsou brzdy, to je fakt neskutečný. Ovšem zas bych řekl, že je auto mnohem víc háklivý na utažený zatáčky, tam bylo znát, jak se s tím vnější zadní 285 pere. A je tedy pravda, že ať člověk přijede kamkoliv je hned středem pozornosti. Dále mě přijde, že má menší odpor vzduchu. Auto jelo skoro 300 a to je na ten výkon opravdu velice slušné. Jen mě přišlo, že se od 280 začal odlehčovat volant.
Jinak k té 130i, údaj skoro 1500 jsem čerpal z netu. Večer sem hodím odkaz na tu stránku. Jsou tam všechny automobily a jelikož mne váha opravdu zajímá, tak tyto stránky často využívám.
Abych přiznal pravdu, nejvíc jsem nahlodán k té 911 a jsem připraven limit posunout na 400. To je opravdu stop, jinak budu bydlet sám a problém vyřeším koupí S1000RR za 300..

) Co se týká Boxstera S, tak má prý velmi podobné vlastnosti jako Cayman, což je opravdu super a cabrio je výborné. Vžda jsem cabro chtěl už z důvodu podobnosti k motorce. A je také výrazně levnější. No a M3 je BMW což je srdeční záležitost. Auto hledám pouze a jedině pro radost, nezajímá mne počet sedadel, spotřeba ani zda může parkovat venku. Rozhodující je váha, jízdný vlastnosti a výkon.
Opravdu Vám všem moc díky za názory, jelikož snad jen zde na klubu se tazatel dočká opravu kvalitní odpovědi od lidí, kteří ty vozy vlastní a ne jako jinde od náctiletých trotlů co jsou jen chytráci.