Jinak pěkná Z3
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW Z3 cabrio, 2.8 automat, 46tis. KM, nova cena 130k
-
DawletE30
- Klubové ID: 2395
Nedalo mi to a zajel jsem se na tu z3 mrknout, celkem v slušnem stavu auto, světla humus, kola humus
jinak vice meně v pohodě, podle mě auto nebylo nějak važně v minulosti bourane, jenom možna lakovany zadni blatni(strana spolujezdce) trošku vice než by mělo mit auto s najetymi km (42tis) je opotřebovana zadni slida a kuže střechy. Jinak dily dobře spasovane, barva na celem autě stejna. Do vnitř mě prodejce nepustil, prej je na auto složena zaloha a že to nema smysl 
ale celkově auto vypada jako slušny zaklad zachovaleho kusu pro toho kdo by ho dal do origo stavu
ale celkově auto vypada jako slušny zaklad zachovaleho kusu pro toho kdo by ho dal do origo stavu
-
Nick
J tam byl dnes taky, celolak, oba zadni blatniky tmel pod lakem, cebia skok z 90tis km na 30 ... Takze i pekne stoceny ... Serviska orazena z brnenskyho bazaru. A dostalo to lehkou ranu i na predek , kapota mi moc nelicovala.DawletE30 píše:Nedalo mi to a zajel jsem se na tu z3 mrknout, celkem v slušnem stavu auto, světla humus, kola humusjinak vice meně v pohodě, podle mě auto nebylo nějak važně v minulosti bourane, jenom možna lakovany zadni blatni(strana spolujezdce) trošku vice než by mělo mit auto s najetymi km (42tis) je opotřebovana zadni slida a kuže střechy. Jinak dily dobře spasovane, barva na celem autě stejna. Do vnitř mě prodejce nepustil, prej je na auto složena zaloha a že to nema smysl
-
Nick
tím samozřejmě nechci říci , že je to špatné auto . Myslím , že na tu bídu co se v čr prodává je to lepší průměr .Nick píše:J tam byl dnes taky, celolak, oba zadni blatniky tmel pod lakem, cebia skok z 90tis km na 30 ... Takze i pekne stoceny ... Serviska orazena z brnenskyho bazaru. A dostalo to lehkou ranu i na predek , kapota mi moc nelicovala.DawletE30 píše:Nedalo mi to a zajel jsem se na tu z3 mrknout, celkem v slušnem stavu auto, světla humus, kola humusjinak vice meně v pohodě, podle mě auto nebylo nějak važně v minulosti bourane, jenom možna lakovany zadni blatni(strana spolujezdce) trošku vice než by mělo mit auto s najetymi km (42tis) je opotřebovana zadni slida a kuže střechy. Jinak dily dobře spasovane, barva na celem autě stejna. Do vnitř mě prodejce nepustil, prej je na auto složena zaloha a že to nema smysl
Ale naprosto neodpovídá popisu zde , autor inzerátu bohužel důvěřoval majiteli auta a napsal tady jeho popis. Jo a ještě je to dovoz jako nové z DE a velký TP už je taky duplikát.
Bazarník byl ale upřímnej a nic nezatajoval ,dokonce sám vyjel cebii, za což zaslouží palec nahoru . To jsem dlouho neviděl.
jak bylo řečeno auto není taková voňavka jak může z inserátu působit, vyloženy šrot ale taky neni. nechtěl jsem nikoho oblbnout, inserat jsem podal tak jak mi bylo auto popsano a jak jsem ho letmým okem prohlédl.Nick píše:tím samozřejmě nechci říci , že je to špatné auto . Myslím , že na tu bídu co se v čr prodává je to lepší průměr .Nick píše:J tam byl dnes taky, celolak, oba zadni blatniky tmel pod lakem, cebia skok z 90tis km na 30 ... Takze i pekne stoceny ... Serviska orazena z brnenskyho bazaru. A dostalo to lehkou ranu i na predek , kapota mi moc nelicovala.DawletE30 píše:Nedalo mi to a zajel jsem se na tu z3 mrknout, celkem v slušnem stavu auto, světla humus, kola humusjinak vice meně v pohodě, podle mě auto nebylo nějak važně v minulosti bourane, jenom možna lakovany zadni blatni(strana spolujezdce) trošku vice než by mělo mit auto s najetymi km (42tis) je opotřebovana zadni slida a kuže střechy. Jinak dily dobře spasovane, barva na celem autě stejna. Do vnitř mě prodejce nepustil, prej je na auto složena zaloha a že to nema smysl
Ale naprosto neodpovídá popisu zde , autor inzerátu bohužel důvěřoval majiteli auta a napsal tady jeho popis. Jo a ještě je to dovoz jako nové z DE a velký TP už je taky duplikát.
Bazarník byl ale upřímnej a nic nezatajoval ,dokonce sám vyjel cebii, za což zaslouží palec nahoru . To jsem dlouho neviděl.