Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW Z3 cabrio, 2.8 automat, 46tis. KM, nova cena 130k

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
xyron
Klubové ID: 2105

#21 Příspěvek od xyron »

Přesně, pokud je to auto motoricky v pořádku, tak vyměnit světla za originál je ten nejmenší problém ... já osobně v tom vidím jinej problém a to je automat, kterej do tohodle auta prostě nepatří ... :(

Jinak pěkná Z3 8)
DawletE30
Klubové ID: 2395

#22 Příspěvek od DawletE30 »

Nedalo mi to a zajel jsem se na tu z3 mrknout, celkem v slušnem stavu auto, světla humus, kola humus :D jinak vice meně v pohodě, podle mě auto nebylo nějak važně v minulosti bourane, jenom možna lakovany zadni blatni(strana spolujezdce) trošku vice než by mělo mit auto s najetymi km (42tis) je opotřebovana zadni slida a kuže střechy. Jinak dily dobře spasovane, barva na celem autě stejna. Do vnitř mě prodejce nepustil, prej je na auto složena zaloha a že to nema smysl :D

ale celkově auto vypada jako slušny zaklad zachovaleho kusu pro toho kdo by ho dal do origo stavu
Nick

#23 Příspěvek od Nick »

DawletE30 píše:Nedalo mi to a zajel jsem se na tu z3 mrknout, celkem v slušnem stavu auto, světla humus, kola humus :D jinak vice meně v pohodě, podle mě auto nebylo nějak važně v minulosti bourane, jenom možna lakovany zadni blatni(strana spolujezdce) trošku vice než by mělo mit auto s najetymi km (42tis) je opotřebovana zadni slida a kuže střechy. Jinak dily dobře spasovane, barva na celem autě stejna. Do vnitř mě prodejce nepustil, prej je na auto složena zaloha a že to nema smysl :D

ale celkově auto vypada jako slušny zaklad zachovaleho kusu pro toho kdo by ho dal do origo stavu
J tam byl dnes taky, celolak, oba zadni blatniky tmel pod lakem, cebia skok z 90tis km na 30 ... Takze i pekne stoceny ... Serviska orazena z brnenskyho bazaru. A dostalo to lehkou ranu i na predek , kapota mi moc nelicovala.
ROBi
Klubové ID: 2116
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od ROBi »

A je to tady :D
Nick

#25 Příspěvek od Nick »

Nick píše:
DawletE30 píše:Nedalo mi to a zajel jsem se na tu z3 mrknout, celkem v slušnem stavu auto, světla humus, kola humus :D jinak vice meně v pohodě, podle mě auto nebylo nějak važně v minulosti bourane, jenom možna lakovany zadni blatni(strana spolujezdce) trošku vice než by mělo mit auto s najetymi km (42tis) je opotřebovana zadni slida a kuže střechy. Jinak dily dobře spasovane, barva na celem autě stejna. Do vnitř mě prodejce nepustil, prej je na auto složena zaloha a že to nema smysl :D

J tam byl dnes taky, celolak, oba zadni blatniky tmel pod lakem, cebia skok z 90tis km na 30 ... Takze i pekne stoceny ... Serviska orazena z brnenskyho bazaru. A dostalo to lehkou ranu i na predek , kapota mi moc nelicovala.
tím samozřejmě nechci říci , že je to špatné auto . Myslím , že na tu bídu co se v čr prodává je to lepší průměr .
Ale naprosto neodpovídá popisu zde , autor inzerátu bohužel důvěřoval majiteli auta a napsal tady jeho popis. Jo a ještě je to dovoz jako nové z DE a velký TP už je taky duplikát.
Bazarník byl ale upřímnej a nic nezatajoval ,dokonce sám vyjel cebii, za což zaslouží palec nahoru . To jsem dlouho neviděl.
kovinho

#26 Příspěvek od kovinho »

Nick píše:
Nick píše:

tím samozřejmě nechci říci , že je to špatné auto . Myslím , že na tu bídu co se v čr prodává je to lepší průměr .
Ale naprosto neodpovídá popisu zde , autor inzerátu bohužel důvěřoval majiteli auta a napsal tady jeho popis. Jo a ještě je to dovoz jako nové z DE a velký TP už je taky duplikát.
Bazarník byl ale upřímnej a nic nezatajoval ,dokonce sám vyjel cebii, za což zaslouží palec nahoru . To jsem dlouho neviděl.
jak bylo řečeno auto není taková voňavka jak může z inserátu působit, vyloženy šrot ale taky neni. nechtěl jsem nikoho oblbnout, inserat jsem podal tak jak mi bylo auto popsano a jak jsem ho letmým okem prohlédl.
Odpovědět