A co na ten moj si este nenasetril ?ozzysko píše:Měl jsem jet pro jednoho do Polska, ale nakonec jsem to zrušil, páč mi tam bylo pár věcí podezřelýcha u druhého Touringu na slovensku mi zase doma nebyla schválena barva
Takže pořád vyhlížím.Mno zatím je ještě pořád čas, ale už bych rád něco leštil
S příchodem jara se snad vyrojí více aut na prodej.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koupím BMW E46 320 D (110 kW) touring v M-Pacektu II
-
drakulavladimir
Needrakulavladimir píše:A co na ten moj si este nenasetril ?ozzysko píše:Měl jsem jet pro jednoho do Polska, ale nakonec jsem to zrušil, páč mi tam bylo pár věcí podezřelýcha u druhého Touringu na slovensku mi zase doma nebyla schválena barva
S příchodem jara se snad vyrojí více aut na prodej.
-
drakulavladimir
no tak vela stastia kamoskoozzysko píše:Needrakulavladimir píše:A co na ten moj si este nenasetril ?ozzysko píše:Měl jsem jet pro jednoho do Polska, ale nakonec jsem to zrušil, páč mi tam bylo pár věcí podezřelýcha u druhého Touringu na slovensku mi zase doma nebyla schválena barva
S příchodem jara se snad vyrojí více aut na prodej.150 táců je za 5tikvalt max
drakulavladimir píše:no tak vela stastia kamoskoozzysko píše:Needrakulavladimir píše: A co na ten moj si este nenasetril ?150 táců je za 5tikvalt max
snad nekupis daku budu
-
drakulavladimir
mas pravdu,je to zle vsadeozzysko píše:drakulavladimir píše:no tak vela stastia kamoskoozzysko píše: Nee150 táců je za 5tikvalt max
snad nekupis daku budu
díky drakulo.. no není sranda najít něco podle svých představ. Ale do května/června ještě času dost - možná proto jsem tak vybíravej
Nabídka je v ČR malá
-
Tehu
- Klubové ID: 1770
to neni rozumna odpovedozzysko píše:Díky, ale pro mě by třílitr byl už zbytečný...chitos píše:Čistě náhodou kdyby ses rozhodl pro silnější 330d 135Kw by si nechtěl??
jojo, já jsem taky o 330D četl a slyšel samou chválu, to nepopírám. Taky je větší výběr než 320D v M-ku. Ale spotřeba tam o malilinko větší je a navíc větší pojistka. Ale známý má 320D už taky nějakou dobu a pěje na to samou chválu, žádný vážnější problém. Ono záleží na kusu, můžu koupit 3litra a po krátkém čase taky zaplakat. Už jsem mohl vzít i pěknou černou 330D (150 kW) ale pro mě je to teď v tuto chvíli zbytečné.Tehu píše:to neni rozumna odpovedozzysko píše:Díky, ale pro mě by třílitr byl už zbytečný...chitos píše:Čistě náhodou kdyby ses rozhodl pro silnější 330d 135Kw by si nechtěl??jede mnohem lepe, kultivovaneji, za stejnou spotrebu a s mnohem vetsi spolehlivosti
teda aspon mi to tak prijde za ty 4roky co ji mam vsude vidim a ctu jak u 320tek casto resi turba, vstriky coz u 330d jen velice zridka.