Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Koupím BMW E46 320 D (110 kW) touring v M-Pacektu II

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
drakulavladimir

#21 Příspěvek od drakulavladimir »

ozzysko píše:Měl jsem jet pro jednoho do Polska, ale nakonec jsem to zrušil, páč mi tam bylo pár věcí podezřelých :D a u druhého Touringu na slovensku mi zase doma nebyla schválena barva :D
Takže pořád vyhlížím. :lol: Mno zatím je ještě pořád čas, ale už bych rád něco leštil :D
S příchodem jara se snad vyrojí více aut na prodej.
A co na ten moj si este nenasetril ? :)
ozzysko

#22 Příspěvek od ozzysko »

drakulavladimir píše:
ozzysko píše:Měl jsem jet pro jednoho do Polska, ale nakonec jsem to zrušil, páč mi tam bylo pár věcí podezřelých :D a u druhého Touringu na slovensku mi zase doma nebyla schválena barva :D
Takže pořád vyhlížím. :lol: Mno zatím je ještě pořád čas, ale už bych rád něco leštil :D
Nee :wink: 150 táců je za 5tikvalt max :)
drakulavladimir

#23 Příspěvek od drakulavladimir »

ozzysko píše:
drakulavladimir píše:
no tak vela stastia kamosko :) snad nekupis daku budu
ozzysko

#24 Příspěvek od ozzysko »

drakulavladimir píše:
ozzysko píše:
drakulavladimir píše: A co na ten moj si este nenasetril ? :)
:D díky drakulo.. no není sranda najít něco podle svých představ. Ale do května/června ještě času dost - možná proto jsem tak vybíravej :D Nabídka je v ČR malá
drakulavladimir

#25 Příspěvek od drakulavladimir »

ozzysko píše:
drakulavladimir píše:
ozzysko píše: Nee :wink: 150 táců je za 5tikvalt max :)
:D díky drakulo.. no není sranda najít něco podle svých představ. Ale do května/června ještě času dost - možná proto jsem tak vybíravej :D Nabídka je v ČR malá
mas pravdu,je to zle vsade :) ja mam teraz jedneho vazneho zaujemcu,sobotu pride aj z mechanikom,ak kupi mam uz vyhliadnutu 325i, manual, v mpakete,v slusnej vybavicke :)) tak snad nam to vyde obom :)
ozzysko

#26 Příspěvek od ozzysko »

eště furt pořád :wink:
chitos
Klubové ID: 1140

#27 Příspěvek od chitos »

Čistě náhodou kdyby ses rozhodl pro silnější 330d 135Kw by si nechtěl??
ozzysko

#28 Příspěvek od ozzysko »

chitos píše:Čistě náhodou kdyby ses rozhodl pro silnější 330d 135Kw by si nechtěl??
Díky, ale pro mě by třílitr byl už zbytečný...
Tehu
Klubové ID: 1770

#29 Příspěvek od Tehu »

ozzysko píše:
chitos píše:Čistě náhodou kdyby ses rozhodl pro silnější 330d 135Kw by si nechtěl??
to neni rozumna odpoved :wink: jede mnohem lepe, kultivovaneji, za stejnou spotrebu a s mnohem vetsi spolehlivosti :wink: teda aspon mi to tak prijde za ty 4roky co ji mam vsude vidim a ctu jak u 320tek casto resi turba, vstriky coz u 330d jen velice zridka.
ozzysko

#30 Příspěvek od ozzysko »

Tehu píše:
ozzysko píše:
to neni rozumna odpoved :wink: jede mnohem lepe, kultivovaneji, za stejnou spotrebu a s mnohem vetsi spolehlivosti :wink: teda aspon mi to tak prijde za ty 4roky co ji mam vsude vidim a ctu jak u 320tek casto resi turba, vstriky coz u 330d jen velice zridka.
jojo, já jsem taky o 330D četl a slyšel samou chválu, to nepopírám. Taky je větší výběr než 320D v M-ku. Ale spotřeba tam o malilinko větší je a navíc větší pojistka. Ale známý má 320D už taky nějakou dobu a pěje na to samou chválu, žádný vážnější problém. Ono záleží na kusu, můžu koupit 3litra a po krátkém čase taky zaplakat. Už jsem mohl vzít i pěknou černou 330D (150 kW) ale pro mě je to teď v tuto chvíli zbytečné.
Odpovědět