Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Východočeský regionál v HK 8.8.2009 od 15.00h...

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#21 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

tukan píše:
WinCent píše:
sadamcx65 píše:[quote="tukan"]my asi dorazíme taky já už jsem se s tim trošku sžil takže snad něco předvedu a wincent to bude asi kapitola sama pro sebe 8)
sakra jak ten Wincent bude driftovat až prodá motor....? Copak s tím má v plánu? Jinak M-ko vypadá úplně suprově!

:lol: krom těch ostatních věcí M3 co prodávám tak ten motor není naštěstí z mýho Mka, ten si tam nechám... Jinak mě moc mrzí že jsem se nedostavil ale opravdu to časově nevyšlo, škoda chtěl jsem dodělat gumy a mýsto toho ted jezdím na smetenejch a čekám na pokutu :wink: ale uvidíme se všichni na BIGu :idea: :!:

Tome bud rád že jsi tam nebyl protože podle toho co jsem slyšel by jsi se zlomil smíchy dozvěděl by ses že motor z M3 3,2 prej jede jen mezi 6 a 8 k ot/min (a ani pak to neni nic moc) nemá žádnej spodek a v e 46 je to prej ještě horší :D :roll: :twisted: :D[/quote]

ještě bych doplnil,že tam zaznělo něco ve stylu,že ten motor je v nízkejch otáčkách mrtvej nebo tak nějak :wink: Jo byla tam sranda
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
aifi667

#22 Příspěvek od aifi667 »

Mno na to kolik tam fotilo lidi tak fotky nejak nejsou kromě teda fotek od Tomcata88 který jsou pěkný
los-puntos

#23 Příspěvek od los-puntos »

Hošííí a nějaké info pro nás co jsme se nakonec nemohli dostavit ? :oops:

V kolik je odjezd a jak se jede na BIG ? Budeme s klukama čekat za Ulibicema na Benzině na té dvouproudovce..
tukan

#24 Příspěvek od tukan »

Blackie píše:
tukan píše:
WinCent píše:[quote="sadamcx65"][quote="tukan"]my asi dorazíme taky já už jsem se s tim trošku sžil takže snad něco předvedu a wincent to bude asi kapitola sama pro sebe 8)
sakra jak ten Wincent bude driftovat až prodá motor....? Copak s tím má v plánu? Jinak M-ko vypadá úplně suprově!

:lol: krom těch ostatních věcí M3 co prodávám tak ten motor není naštěstí z mýho Mka, ten si tam nechám... Jinak mě moc mrzí že jsem se nedostavil ale opravdu to časově nevyšlo, škoda chtěl jsem dodělat gumy a mýsto toho ted jezdím na smetenejch a čekám na pokutu :wink: ale uvidíme se všichni na BIGu :idea: :!:

Tome bud rád že jsi tam nebyl protože podle toho co jsem slyšel by jsi se zlomil smíchy dozvěděl by ses že motor z M3 3,2 prej jede jen mezi 6 a 8 k ot/min (a ani pak to neni nic moc) nemá žádnej spodek a v e 46 je to prej ještě horší :D :roll: :twisted: :D[/quote]

ještě bych doplnil,že tam zaznělo něco ve stylu,že ten motor je v nízkejch otáčkách mrtvej nebo tak nějak :wink: Jo byla tam sranda[/quote]

nj však to taky nemá žádněj krouták v nízkejch jen o trochu víc než1,9 tdi :D
Přílohy
krouták.jpg
krouták.jpg (28.49 KiB) Zobrazeno 553 x
los-puntos

#25 Příspěvek od los-puntos »

:?: :?: :?:
beann

#26 Příspěvek od beann »

tak si udelejte odjezd treba v 17.h na misto prijedete tak v 19-19,30
Odpovědět