ještě bych doplnil,že tam zaznělo něco ve stylu,že ten motor je v nízkejch otáčkách mrtvej nebo tak nějaktukan píše:Tome bud rád že jsi tam nebyl protože podle toho co jsem slyšel by jsi se zlomil smíchy dozvěděl by ses že motor z M3 3,2 prej jede jen mezi 6 a 8 k ot/min (a ani pak to neni nic moc) nemá žádnej spodek a v e 46 je to prej ještě horšíWinCent píše:sadamcx65 píše:sakra jak ten Wincent bude driftovat až prodá motor....? Copak s tím má v plánu? Jinak M-ko vypadá úplně suprově!krom těch ostatních věcí M3 co prodávám tak ten motor není naštěstí z mýho Mka, ten si tam nechám... Jinak mě moc mrzí že jsem se nedostavil ale opravdu to časově nevyšlo, škoda chtěl jsem dodělat gumy a mýsto toho ted jezdím na smetenejch a čekám na pokutu
ale uvidíme se všichni na BIGu
![]()
![]()
![]()
![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Východočeský regionál v HK 8.8.2009 od 15.00h...
-
Blackie
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1458

BMW E34 540iA
-
los-puntos
Blackie píše:ještě bych doplnil,že tam zaznělo něco ve stylu,že ten motor je v nízkejch otáčkách mrtvej nebo tak nějaktukan píše:Tome bud rád že jsi tam nebyl protože podle toho co jsem slyšel by jsi se zlomil smíchy dozvěděl by ses že motor z M3 3,2 prej jede jen mezi 6 a 8 k ot/min (a ani pak to neni nic moc) nemá žádnej spodek a v e 46 je to prej ještě horšíWinCent píše:krom těch ostatních věcí M3 co prodávám tak ten motor není naštěstí z mýho Mka, ten si tam nechám... Jinak mě moc mrzí že jsem se nedostavil ale opravdu to časově nevyšlo, škoda chtěl jsem dodělat gumy a mýsto toho ted jezdím na smetenejch a čekám na pokutu
ale uvidíme se všichni na BIGu
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo byla tam sranda
nj však to taky nemá žádněj krouták v nízkejch jen o trochu víc než1,9 tdi
- Přílohy
-
- krouták.jpg (28.49 KiB) Zobrazeno 614 x
-
los-puntos