Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Víkendové setkání pro BMW rodiny s dětmi (i bez) - léto 2009
globusman píše:Peruanec píše:Jelikož jsem tu nic podobného nenašel, rozhodl jsem se s tím přijít sám. Po zkušenostech z jiného klubu bych rád něco podobného udělal i pro rodinky s BMW srdcem. Jednalo by se o prodloužený víkend (pátek až neděle) plný zábavy pro děti i dospělé. Bylo by to buď těsně před prázdninami, nebo těsně po nich. Místo konání - Morava. Měl by někdo o podobnou akci zájem?
Hlásíme se take s celou rodinou,mužeme dětem předat klíče a sami jít za ochoz...to by jsme viděliurčitě jsem pro akci.......
Koukám, že chceš dělat stejnou akci jako já a dokonce ji prezentuješ v mnou založeném topicuPokud by to měla být konkurence, tak do toho nejdu. Pokud se má jednat o spolupráci, jsem pro
Predpokladam ze drahy pan ta chcel citovat, ale nejak mu uletelo "quote"

7er. True definition of luxury. Yours.
-
- Kontaktovat uživatele:
100RM píše:globusman píše:Peruanec píše:Jelikož jsem tu nic podobného nenašel, rozhodl jsem se s tím přijít sám. Po zkušenostech z jiného klubu bych rád něco podobného udělal i pro rodinky s BMW srdcem. Jednalo by se o prodloužený víkend (pátek až neděle) plný zábavy pro děti i dospělé. Bylo by to buď těsně před prázdninami, nebo těsně po nich. Místo konání - Morava. Měl by někdo o podobnou akci zájem?
Hlásíme se take s celou rodinou,mužeme dětem předat klíče a sami jít za ochoz...to by jsme viděliurčitě jsem pro akci.......
Koukám, že chceš dělat stejnou akci jako já a dokonce ji prezentuješ v mnou založeném topicuPokud by to měla být konkurence, tak do toho nejdu. Pokud se má jednat o spolupráci, jsem pro
Predpokladam ze drahy pan ta chcel citovat, ale nejak mu uletelo "quote"Ma tam totiz presne stejne slova jak ty
Glóbik jde na první našlápnutí

Hele jestli synek povyroste a bude zvladatelnej, tak se taky rád přidám...